Telekineziye açılma.

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kilitli
Kullanıcı avatarı
mega_boy

Telekineziye açılma.

Okunmamış mesaj gönderen mega_boy »

Merhabalar arkadaşlar ben bu yontemle psı whellde baya bir gelişme kaydettim.

Gerekenler;

Sadece 1 kez psı whelli diğer teknikle çevirmiş olmak

2 adet el :)

1 adet mıklatıs

---------
Şimdi hepimizin bildiği gibi telekinezi manyetizm ile olur. İnsan vucudundaki elektrik oranı belirli metodlarla arttırılsa(şimdiki anlatacağım+çakralar+meditasyon) psı whell-kaşık bükme gibi şeylere yardımcı olacaktır.

Medotlara geçelim.

Bir tatil günü

Her 20 dakikada bir ellerinizi birbirlerine 300-500 defa sürtün veya sürtebildiğiniz kadar.

Her sürttükten sonra ellerinize, parmak aralarına yani ellerinizin her ama her yerine mıklatısı sürüyorsunuz.

Bunu 1 gun boyunca yapın.

-----------

2. Gün

Kendinize bir totem belirleyin.(benim totemim Resim )

daha sonra mıklatısı 2. gun elinizden düşürmeyin. Ellerinize, toteminize sürtün. Akşamına direk psı whell başına oturun :) gelişmeyi goreceksiniz.

Ben sadece yarın gün uyguladım ve gerçekten çok yararını gordum. Ama siz bunu anlattığım gibi yapın!

Saygılarımla Mega

------Sabitlensin---

ZeHiRR

Re: Telekineziye açılma.

Okunmamış mesaj gönderen ZeHiRR »

Dostum sen telekineziyi yanlış anlamışsın. Senin dediğin elektriklenme ile oluyor. Telekinezi ise zihin gücü ve chi enerjisi ile olur.
T.KStyle

Okunmamış mesaj gönderen T.KStyle »

Alıntı Yapıldığını Yazmamıssın :)
Kullanıcı avatarı
mega_boy

T.KStyle yazdı:Alıntı Yapıldığını Yazmamıssın :)
Konu tamami ile bana aittir. Seni inandırmak için uğraşmayacağım. Bu site dışında 3 siteye daha kendi nickim ile konu açtım. Ama telekineziyi bana yanlış bir biçimde öğrettirler. Lüfen konunun kapatılmasını istiyorum
En son mega_boy tarafından 02 May, 19:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
mega_boy

ZeHiRR yazdı:Dostum sen telekineziyi yanlış anlamışsın. Senin dediğin elektriklenme ile oluyor. Telekinezi ise zihin gücü ve chi enerjisi ile olur.

Teşekkür ederim zehir. Bu sitedeki tekniklere başlayacağım tekrar.

Kilitli