Elementinizi belirleyin... ( Test )
elementinizi belirleyin, element belirleme, elementimi nasıl bulabilirim, element bulma testi, element belirleme testi
Re: Elementinizi belirleyin... ( Test )
Mailimi yolladım buradan da e-mailimi veriyorum isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim elimden geldiğince Fatihgd1993@gmail.com / Çeviriler bölümüdenki yazıları okumanızı tavsiye ederim , Saygılar Amaterasu . . .
- Prens_12345
Benim burcum yay elementi ateş yükselenimde kova elementi hava yani ateşte mi iyiyim havada mı ?
- QQQ
sen testi yap, ne çıkarsa odur. Bazen - istisnalar kaideleri bozmaz - burçlar yanıltabiliyor...Prens_12345 yazdı:Benim burcum yay elementi ateş yükselenimde kova elementi hava yani ateşte mi iyiyim havada mı ?
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.

Ruhunuz bize emanet.

- Prens_12345
Elementim yükselen burcumun elementi yani hava hemde açık ara :)
-
benim hava ve su eşit ne önerirsiniz geliştirmek istiyorum ikiside çok yüksekyardımcı olursanız sevinirim.....
"insan doğru bildikler değil doğru zannettikleri başına iş açar"
-
Benimki su ve bunu kullanabiliyorum
- QQQ
Arkadaşlar önce telekinezide belli bir yol kat edin, ondan sonra elementle ilgilenmeye başlayın. Tavsiyem budur...
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.

Ruhunuz bize emanet.

- Tanınmaz
Arkadaşlar bu tür saçmalıklara inanmayın element yok burç bunlar hep para kazanma amaçlıdır.Astrologlara medyumlara güven olmaz bu sitenin adından belli amacıda bellidir.Lütfen amaç doğrultusunda paylaşım yapalım.Ha şimdi diyeceksiniz ben niye karışıyorum birde şöyle bir olay var element kelimesi geçen onlarca başlık açıldı forumu çocukça şeyler ile kirlettiniz ha bezmediyseniz devam edin...
Tanrı var dediler geldik...
- QQQ
Denedin olmadı, anladık ta bari kuyruk acısı yapma. Elde edemeyince malı kötülerler ya hani, onlardan farkın yok. Bu inanç meselesi. Sana kimse inan demiyor, sen de inanmayın diyemezsin. Ayrıca burçlara o kadar da değinmiyoruz. Testlerde çıkarsa anca... Anlayacağın o işten para kazandığımız falan yok. Sitedeki reklamlar ayrı mesele, onların zaten telekineziyle ilgisi olsaydı reklam olmazlardı. Şimdi içindeki kini bir tarafa at artık, istemiyorsan da uzaklaş bu siteden.TanrıTanımaz yazdı:Arkadaşlar bu tür saçmalıklara inanmayın element yok burç bunlar hep para kazanma amaçlıdır.Astrologlara medyumlara güven olmaz bu sitenin adından belli amacıda bellidir.Lütfen amaç doğrultusunda paylaşım yapalım.Ha şimdi diyeceksiniz ben niye karışıyorum birde şöyle bir olay var element kelimesi geçen onlarca başlık açıldı forumu çocukça şeyler ile kirlettiniz ha bezmediyseniz devam edin...
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.

Ruhunuz bize emanet.

Forumu sabote edici davranışlarınız moderatörlerin ve hatta adminlerin de dikkatini çekmiştir eğer bir eleştri yapıcaksanız inifiale yola açmayınız sonucta yöneticiler dogmatik değiller ama bu da size böle saçma yorumlar yapma hakkı vermiyor.sitenin isminde amacını yoruyorsun ona bakarsak senin isminden ben neler neler çıkarırım ki bunların çoğuda doğru olur Akrepkral'ın dediği gibi.TanrıTanımaz yazdı:Arkadaşlar bu tür saçmalıklara inanmayın element yok burç bunlar hep para kazanma amaçlıdır.Astrologlara medyumlara güven olmaz bu sitenin adından belli amacıda bellidir.Lütfen amaç doğrultusunda paylaşım yapalım.Ha şimdi diyeceksiniz ben niye karışıyorum birde şöyle bir olay var element kelimesi geçen onlarca başlık açıldı forumu çocukça şeyler ile kirlettiniz ha bezmediyseniz devam edin...
-