Astrale çıkış sorunu... ( Son aşama)

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
QQQ

Astrale çıkış sorunu... ( Son aşama)

Okunmamış mesaj gönderen QQQ »

Merhaba arkadaşlar. Az önce astral seyahati denedim. On beş dakika falan geçtiğini hissettim meğer bir buçuk saat olmuş uzanalı... Sürekli tanımadığım, bilmediğim yüzlerle senaryolar görüyorum. Yani sürekli bir film izliyormuş gibi. Ama gördüklerimi hiçbir şekilde hatırlamıyorum. Sadece gördüğümü biliyorum. Ve bundan sonra da kendime telkinler verdiğimde gözlerim ısrarla açılmak istiyorlar... Açmadıkça, odaklandıkça da bir nokta görüyorum. Siyahlık içinde beyaz bir nokta. Ve bu nokta odaklandıkça büyüyor. Tam çıkacağımı hissettiğimde korku sardı. Gözlerimi açtım. Açmamla birlikte uyuşmuş bedenimi havada hissedişim sona erdi. Tekrar yapmak istemedim susuzluktan dolayı. Sizce bu durum neyi gösteriyor?
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.
:)

Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Astrale çıkış sorunu... ( Son aşama)

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

büyük bir ihtimalle ilk başta rüya görmüş olabilirsin çünkü astral seyahatte yaptıklarını hatırlarsın ama rüyada hatırlamazsın , rüyada tanımadığın bazı kişileri görmen onları gelecekte göreceğine işaret olabilir . rüyadan sonraki zamanda ise o anda korkup bırakmasaydın büyük bir ihtimalle başaracaktın.ben de ilk denememde korkup bıraktım ve tekrardan aynı aşamaya gelmem biraz uzun sürdü.her gün yaklaşık 15 dakika yaparsan inşallah en geç bir haftaya kadar çıkarsın.astral seyahatte ilk deneyimin biraz zor olur ama ondan sonrakiler git gide kolaylaşır.ama şunu bilmelisinki astral seyahate çıktıkça çakraların gittikçe açılır ve çakralar açıldıkça başka varlıklarla olan iletişimin artar ve bazen korkunç sesler duyabilirsin ve garip görüntüler görebilisin.ama bunlar 5-6 kere astral seyahat yapmakla olmaz . ondan dolayı korkmana gerek yok.ben 4-5 kere denedim ama bir şey olmadı hiç korkma emin adımlarla ilerle inşallah başarırsın.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
alperen6767
Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak

Okunmamış mesaj gönderen alperen6767 »

Aynısı banada oluyor. Çok kasılıyorum :S
Kullanıcı avatarı
fotino

hiç kasılma rahat ol hiçbir tehlikesi yok
Kullanıcı avatarı
QQQ

İlgin ve cevapladığın için teşekkür ederim. Ama rüya olmadığına eminim. Uyumuyordum ki. Bilincim yerindeydi. Gördüğümü hayal ediyormuşum gibi oluyordum. Yani görmüyordum tam olarak. Ama bir şeyler görmüş gibi oluyordum. Çok farklı bir şey, ben anlamadım ki anlatabileyim... Kısacası, rüya olmadığından eminim. Astral seyahate çıkıp, ilk çıkışımda on kilometre öteye kadar gidersem ya da daha fazla mesafeye... Kötü bir şeyler olur mu? Bu arada, astral seyahate çıkınca rüya aleminde olmuyoruz değil mi, yani her şey gerçek mi oluyor?
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.

Kullanıcı avatarı
fotino

bir şey değil. rüya değilse astral da olmadığını eminim çünkü astral seyahatte hatırlarsın. astral seyahatte istediğin kadar uzağa gidebilirsin ama önce biraz alıştırma yapmalısın yavaş yavaş ilerlemelisin ilk denemelerde o kadar ilerleyemesen de ustalaştıkça istediğin kadar uzağa hatta uzaya bile gidebilirsin.ayrıca astral seyahatte her şey gerçek, rüya aleminde değilsin gerçek dünyadasın
Kullanıcı avatarı
QQQ

fotino yazdı:bir şey değil. rüya değilse astral da olmadığını eminim çünkü astral seyahatte hatırlarsın. astral seyahatte istediğin kadar uzağa gidebilirsin ama önce biraz alıştırma yapmalısın yavaş yavaş ilerlemelisin ilk denemelerde o kadar ilerleyemesen de ustalaştıkça istediğin kadar uzağa hatta uzaya bile gidebilirsin.ayrıca astral seyahatte her şey gerçek, rüya aleminde değilsin gerçek dünyadasın
Teşekkürler.
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.
Kullanıcı avatarı
fotino

bir şey değil