Astral Seyahatle ilgili danışacaklarım
-
Astral Seyahatle ilgili danışacaklarım
Öncelikle merhaba . :) Ben bu astral seyahati sırf sevdiğim kızı uyurken izleyebilmek için yapmak istiyorum . Bu düşünce benim astrale çıkmamı kolaylaştırır mı yoksa aksine zorlaştırır mı ?
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Astral Seyahatle ilgili danışacaklarım
Astral Seyahatle ilgili soruları https://www.astralseyahat.net/ Sitesinde işlerseniz daha verimli olacaktır.
Düşünceler tabiki herşeyi etkiler. Bunu durumu aşağıdaki iki şıkta zihninde canlandırarak deneyebilirsin.
Hedef 1: Ben Astral Seyahat'i Yüce yaratıcının yaratma sanatını bizzat görüp tüm evreni, uzayı, galaksileri, yıldızları, kara delikleri ve insanların asla gitmedikleri, gidemedikleri yerleri seyreylemek ve Allah'a olan hayranlığımın bizzat görerek artması için yapmak istiyorum.
Hedef 2: Kız arkadaşımı görmek için Astral Seyahat yapmak istiyorum.
Bu basit karşılaştırma bile hedeflerin ve niyetlerin zihin ve beyin üzerinde ne kadar etkili olduğunu göstermeye yetecektir sanırım.
Sadece kız arkadaşını görmek için Astral Seyahat yapılmaz mı? Tabiki yapılır ancak bu "Oyuncak almak için para biriktirmekle Oyuncak Fabrikası yapmak için Kredi çekmek" arasındaki fark gibi olur. Yani daha değersiz... Doğal olarak ta değersiz olanları bilinçaltı ve zihin çok iyi ayırt eder.
Yani Senin Kız Arkadaşına Olan Sevgin ve O'na bakış açın ölçüsünde başarılı olabilirsin.
Düşünceler tabiki herşeyi etkiler. Bunu durumu aşağıdaki iki şıkta zihninde canlandırarak deneyebilirsin.
Hedef 1: Ben Astral Seyahat'i Yüce yaratıcının yaratma sanatını bizzat görüp tüm evreni, uzayı, galaksileri, yıldızları, kara delikleri ve insanların asla gitmedikleri, gidemedikleri yerleri seyreylemek ve Allah'a olan hayranlığımın bizzat görerek artması için yapmak istiyorum.
Hedef 2: Kız arkadaşımı görmek için Astral Seyahat yapmak istiyorum.
Bu basit karşılaştırma bile hedeflerin ve niyetlerin zihin ve beyin üzerinde ne kadar etkili olduğunu göstermeye yetecektir sanırım.
Sadece kız arkadaşını görmek için Astral Seyahat yapılmaz mı? Tabiki yapılır ancak bu "Oyuncak almak için para biriktirmekle Oyuncak Fabrikası yapmak için Kredi çekmek" arasındaki fark gibi olur. Yani daha değersiz... Doğal olarak ta değersiz olanları bilinçaltı ve zihin çok iyi ayırt eder.
Yani Senin Kız Arkadaşına Olan Sevgin ve O'na bakış açın ölçüsünde başarılı olabilirsin.
Aramak, güzel bir çabadır.
- kara952
Re: Astral Seyahatle ilgili danışacaklarım
Benim kafadan biri :DGork1307 yazdı:Öncelikle merhaba . :) Ben bu astral seyahati sırf sevdiğim kızı uyurken izleyebilmek için yapmak istiyorum . Bu düşünce benim astrale çıkmamı kolaylaştırır mı yoksa aksine zorlaştırır mı ?
Dersin bitmesine sayılı dakikalar kala, öğretmenin "Çocuklar sorusu olan var mı?" sorusuna, "Var hocam..?" diyen kişi haindir.
-