ARKADAŞLAR BAKARMISINIZ

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: ARKADAŞLAR BAKARMISINIZ

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

T.KStyle madem müslüman değilsin öyleyse neden namaz kılıp kuran okuyorsun ki?
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”

Kullanıcı avatarı
qUrKaN
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

Bence Dinlerden Tartışmayalım
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
T.KStyle

Okunmamış mesaj gönderen T.KStyle »

fotino yazdı:T.KStyle madem müslüman değilsin öyleyse neden namaz kılıp kuran okuyorsun ki?

Çok eğlenceli o yuzden hatta o kadar eğleniyorum ki arkadaşlarımın hepsini pesde yensem bu kadar eğlenmem .

Aaaah Ahh neden böyleleri burada ki
Kullanıcı avatarı
arekkesu
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen arekkesu »

T.K.Stly bence dalga geçme ve bencede müslüman deilsin niye namaz kılıyon bencede qurkaN arkadaşımız doğru söylüyor dinlerden tartışmayalım
Kendine İnanmazsan Kimsede Sana İnanmaz
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

İnsanı etkileyen telekinezi değil eğer insan bir yerlerde Dini arıyorsa telekinezi de değil kendi kalbinde bulmalı ve eğer kalpte varsa din telekinezi sadece bahanedir ve dinden zaten soğuyan insanda bahane için kullanır yani sadece bahane bunu telekineziyle ilişkilendiremeyiz
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

T.KStyle

Okunmamış mesaj gönderen T.KStyle »

açıkcası önceki yorumlarımda anlattım neden kıldığımı dalga geçmiyorum ama sizin hayatınız sadace dalgadan ibaret olduğu için anlayamazssın
Kullanıcı avatarı
Shamarchi

Okunmamış mesaj gönderen Shamarchi »

Sadece müslüman olanlar mı namaz kılabiliyordu?? İlginç... Müslüman olduğu halde kliseye giden insanlar nedir o zaman?? Yada Hristiyan olduğu halde Kabe'ye gidip namaz kılanlar?? Bütün dinlerin özde birliğine noldu??

Ve qUrKaN kardeşimiz doğru söylüyor. Bu tür sitelerde konuşulacak en son şeydir din. Kişilerin inançları bizleri ilgilendirmez.
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

İsteyen kişi istediği konuda konuşabiliyor da biz din hakkında mı konuşuyamıyoruz.Lütfen iletilerinizi yazmadan önce önce biraz düşünün.T.KStyle ben sana namaz kılma demiyorum ki sadece neden namaz kıldığını soruyorum.Çünkü müslüman olmayan biri niye namaz kılsın ki bu onun hiçbir şeyine yaramaz.Eğer sevap kazanmak için çalışıyorsan müslüman olmadığın için sevap kazanamazsın. Üstelik "müslümanlıkta beğenmedim şeyleri size söylesem doğuşdan diretilen bir islamda hiç bir şey yanlış değildir herşey dogrudur onu sorgulamamız yanlışdır düşüncesinden dolayı anlayamazsınız" diyorsan onları söyle bakalım anlıyormuyuz anlamıyormuyuz.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

eğer islam dininin bazı kurallarına karşı geliyorsan bunu mutlaka birimiz yapıyordur ama iki üç sebepten dolayı islam dinini bırakmakta cahilliktir orasını geçelim namaz kılıp kur'an okuman güzel ona bir şey demiyorum fakat buradaki hiç bir arkadaşımız senin için kötü bir şey söylemiyor tam tersine buradaki herkes srni doğru yoldan neden ayrıldığından dolayı sorguluyor belkide geri döndürmek istiyor bu insanlara karşı gelip işi dalgaya vurmakta cahilliktir ama eğer bu konuyu neden bu şekilde yönünü değiştirdin islam dininin insanlarının böyle bir şey karşısında sessiz kalmayacağını bildiğin halde neden müslüman olmadığını söyledin belkide sadece paylaşım için teşekkür edebilirdin amacının ne olduğunu bilmiyorum,yaşınıda bilmiyorum ama daha din konusunda tam anlamıyla kavrayamamışsın veyolun başındasın islam dini sadece kendi çıkarları için namaz kılmak yada kur'an okumak değil Allah'a şükür,teşekkür için ona minnettarlığımızı göstermek içindir ve Kur'an ise hakikati öğrenmek içindir ama eğer sen müslümanlıktan çıkarsan Allah'a isyan etmiş olmazmısın bu konuyu daha fazla uzatma uzatacaksan bu konuda uzatma sana yardım eli uzatan insanlarla da dalga geçme dolaylı yada dolaysız olsun yardım eli yardım elidir.
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

Shamarchi yazdı:Sadece müslüman olanlar mı namaz kılabiliyordu?? İlginç... Müslüman olduğu halde kliseye giden insanlar nedir o zaman?? Yada Hristiyan olduğu halde Kabe'ye gidip namaz kılanlar?? Bütün dinlerin özde birliğine noldu??

Ve qUrKaN kardeşimiz doğru söylüyor. Bu tür sitelerde konuşulacak en son şeydir din. Kişilerin inançları bizleri ilgilendirmez.
müslüman olduğu için kiliseye gitmek günah değildir çünkü hakikati öğrenmek içindir müslümanlık dininin hakikat olduğunu kendine kanıtlamak içindir ve "GÜNAH DEĞİLDİR".Tam tersine islam dini için hakikati bulmak veya araştırmak bir farzdır hristiyan olduğu için Kabe'ye gidenler ya turist olarak gitmiştir yada oda hakikati aramak için gitmiştir yada zaten müslüman olmuş diğer insanlardan saklıyordur.Ayrıca bu sitede neden din konuşulamazmış ne yapmaya çalıştığınızı bilmiyorum ama kendi fikrinizi kanıtlamak uğruna bu kadar çok karşı gelmeniz boşuna buradaki herkes hakikatten uzak salaklarda bir tek siz mi akıllısınız?