Psi-Ball da yeni teknikler

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
levitasyon_ustası
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psi-Ball da yeni teknikler

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_ustası »

evt bencede insanlara zarar vermek çok anlamsız beğenmedim :)
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )

the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

Arkadaşlar, teknikler öyle ağaç gibi topraktan çıkmaz..Ve tekniklerde önemli olan yapış şekli değil,Beyninizin ve zihninizin söz konusu tekniğe inanması/güvenmesi/benimsemesidir.. O yüzden teknikleri kimin nasıl bulduğu pek önemli değil bence.
İnsanlara zarar vermek hoş değil kabul,ama bana kalırsa Bu tekniklerin de öğrenilip pekiştirilmesi gerekir.Neyin ne zamna lazım olacağı belli olmaz..Karşınızda kötü bir adam vardr misal..Ona kas gücünüz yetmiyordur,laftan da anlamıyordur..O zmana ne yapacaksınız??Ben olsam Düşünce gücümü kullanırdım (:
Teşekürler
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
levitasyon_ustası
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_ustası »

the ultimate kimin nasıl bulduğu önemli değil diyorsun görüşlerimi arz etmeye hakkım var değil mi hee bu arada kötü bir adam lafının devamına katılıyorum .. :)
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
MaMy.~

Okunmamış mesaj gönderen MaMy.~ »

:)) banada oldu ya Cavasta Astral syehate Çıkamadım ben, kuzenime öğrettim İlk Yapışında 30 DK'ya çıktı :))
Damlayan Su Taşı Deler.Taşı delen Suyun Gücü Değil, Damlaların Sürekliliğidir..!

EminSengel..
Kullanıcı avatarı
healermaster

Okunmamış mesaj gönderen healermaster »

the ULTIMATE yazdı:Arkadaşlar, teknikler öyle ağaç gibi topraktan çıkmaz..Ve tekniklerde önemli olan yapış şekli değil,Beyninizin ve zihninizin söz konusu tekniğe inanması/güvenmesi/benimsemesidir.. O yüzden teknikleri kimin nasıl bulduğu pek önemli değil bence.
İnsanlara zarar vermek hoş değil kabul,ama bana kalırsa Bu tekniklerin de öğrenilip pekiştirilmesi gerekir.Neyin ne zamna lazım olacağı belli olmaz..Karşınızda kötü bir adam vardr misal..Ona kas gücünüz yetmiyordur,laftan da anlamıyordur..O zmana ne yapacaksınız??Ben olsam Düşünce gücümü kullanırdım (:
Teşekürler

ultimate kımın ve neyın ne zaman olucagı bellı olmaz dıyorsun ama unutmakı enerjı kalkanları ne dıye var bu hayata sence bır şifacı kişi bir ınsana zarar verebılırmı bu olabılır veya melek enerjısı tasıyan bır kişi bir ınsana zarar vermek konusunda bir şeyler yapabılır çok yanlıs dusunuyorsun zaten eger psişik güçlerımızı bu yonde kullanmıs olsaydık farkındalıgımız sade egoyla şişer hiç bir sey yapmazdık ınsanlara dogru bılgı verebılmek önenmlıdır zarar vermek degıl kavga edersın her ıkı taraf zarar görur ama konusur vaya baska bır yol bulursun tek taraf hatasını anlar bunlara cok dıkkat edılmelı
AYDINLANMA YOLU SİZİNLE OLSUNhttp://www.sunzmoonz.com/Reiki%20hands.gif

the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

Haklısın tabiki, ama ben dedim ki; adam laftan anlamıyorsa,kavga edecek durumda da değilsen kullan. Yoksa canlılara zarar vermenin vicdanda yaptıklarını biliyorum ;) işimiz hep iyilikler,güzellikler tabi ki de..Ama yin-yang durumu var heryerde kabul edersiniz ki.. Şifacıyız diye insan hasta edemez miyiz? ederiz :D ama yapmayız.. Bu da öyle bişey işte.. yapabilecek konuma gel, ama yapma..yanında bir bıçak gibi dursun bu güç.. (: lazım olduğunda çıkarırsın.
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
dirensura
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 7 Antalya

Okunmamış mesaj gönderen dirensura »

bunu gerçekten yapan varmı yani..her girdiğim yerde başka bi şekilde anlatılıyor...gerçekten yapan biri ayrıntılı bi şekilde anlatabilirmi