Gürkan'a da dedim teknik derken imajeyi kast ettim.caryes yazdı:ferdi abi orda öyle yazmış ama sonuçta bu çalışmalar olmasa insanlar ne yaparak bişeyleri ortaya çıkaracaklar? ferdi abi imajine yoktur demiş ama bu astralseyahat için telekinezi için vb. için çalışmaların olmadığı anlamına gelmez. elbette ki çalışacağımız yöntemleri sitede paylaşacağız. ferdi abinin de yazdığı gibi yaptığımız her çalışmada mesafe katediyoruz. ama farkında değiliz. bu çalışmaları paylaşmamızda sorun yok o yüzden. bence sen yazılanları tekrar oku benden okumamı isteyeceğine. teknik yoktur diyip duruyorsun madem bunu ferdi abinin yazısından çıkardın ama ferdi abi de çalışmamız için bize yollar gösteriyor bu hareketleri falan yapın diyor. onlar da çalışmalar arasına teknikler arasına girer. itiraz ediyorsan onlara da itiraz et o zaman :)fotino yazdı:https://telekinezi.com.tr/telekinezi-nedir/ ... t3806.htmlcaryes yazdı: fotino her konuya teknik yoktur teknik yoktur diyip duruyorsun. peki bu insanlar ne çalışacak? forumda başka ne paylaşılacak??
Biraz oku istersen.
Astral Seyehat Yöntemleri !
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Astral Seyehat Yöntemleri !
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
bence astralseyahatte imajineye gerek vardır ki bu yöntemlerle biçok kişi astralseyahati başarmıştır.
ve hiçbir teknik yoktan var olmamıştır. teknikleri küçümsemek doğru değil.
- fotino
O senin düşüncen ve sana göre işe yarıyorsa bir şey diyemem saygı duyarım ama bence hiçbir psişik yetenekte imaje yoktur.caryes yazdı:bence astralseyahatte imajineye gerek vardır ki bu yöntemlerle biçok kişi astralseyahati başarmıştır.
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Ya kardeşim Ferdi abi bunu yazmadan önce sensiteye yeni olduğun zamanlar teknik falan istemiyormuydun.Şimdi ne oldu belki ferdi abinin düşüncesine katılıyo olabilirsin saygı duyuyorum.Ama bence telekinezide teknik kesin vardır.fotino yazdı:O senin düşüncen ve sana göre işe yarıyorsa bir şey diyemem saygı duyarım ama bence hiçbir psişik yetenekte imaje yoktur.caryes yazdı:bence astralseyahatte imajineye gerek vardır ki bu yöntemlerle biçok kişi astralseyahati başarmıştır.
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
- fotino
O zamanlar çok acemiydim bilgim çok azdı, ferdi abinin düşüncesine katılma nedenimde hem çok mantıklı olması hem de işe yarıyor olması.Goku San yazdı:Ya kardeşim Ferdi abi bunu yazmadan önce sensiteye yeni olduğun zamanlar teknik falan istemiyormuydun.Şimdi ne oldu belki ferdi abinin düşüncesine katılıyo olabilirsin saygı duyuyorum.Ama bence telekinezide teknik kesin vardır.fotino yazdı:O senin düşüncen ve sana göre işe yarıyorsa bir şey diyemem saygı duyarım ama bence hiçbir psişik yetenekte imaje yoktur.caryes yazdı:bence astralseyahatte imajineye gerek vardır ki bu yöntemlerle biçok kişi astralseyahati başarmıştır.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
ferdi abi orda kısa ve öz en başarılı tekniğii vermiş zaten
pixies forever <3<3
-