Astral Seyehat Yöntemleri !

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Astral Seyehat Yöntemleri !

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

caryes yazdı:
fotino yazdı:
caryes yazdı: fotino her konuya teknik yoktur teknik yoktur diyip duruyorsun. peki bu insanlar ne çalışacak? forumda başka ne paylaşılacak??
https://telekinezi.com.tr/telekinezi-nedir/ ... t3806.html

Biraz oku istersen.
ferdi abi orda öyle yazmış ama sonuçta bu çalışmalar olmasa insanlar ne yaparak bişeyleri ortaya çıkaracaklar? ferdi abi imajine yoktur demiş ama bu astralseyahat için telekinezi için vb. için çalışmaların olmadığı anlamına gelmez. elbette ki çalışacağımız yöntemleri sitede paylaşacağız. ferdi abinin de yazdığı gibi yaptığımız her çalışmada mesafe katediyoruz. ama farkında değiliz. bu çalışmaları paylaşmamızda sorun yok o yüzden. bence sen yazılanları tekrar oku benden okumamı isteyeceğine. teknik yoktur diyip duruyorsun madem bunu ferdi abinin yazısından çıkardın ama ferdi abi de çalışmamız için bize yollar gösteriyor bu hareketleri falan yapın diyor. onlar da çalışmalar arasına teknikler arasına girer. itiraz ediyorsan onlara da itiraz et o zaman :)
Gürkan'a da dedim teknik derken imajeyi kast ettim.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”

Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

bence astralseyahatte imajineye gerek vardır ki bu yöntemlerle biçok kişi astralseyahati başarmıştır.

ve hiçbir teknik yoktan var olmamıştır. teknikleri küçümsemek doğru değil.
Kullanıcı avatarı
fotino

caryes yazdı:bence astralseyahatte imajineye gerek vardır ki bu yöntemlerle biçok kişi astralseyahati başarmıştır.

O senin düşüncen ve sana göre işe yarıyorsa bir şey diyemem saygı duyarım ama bence hiçbir psişik yetenekte imaje yoktur.
Goku San
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen Goku San »

fotino yazdı:
caryes yazdı:bence astralseyahatte imajineye gerek vardır ki bu yöntemlerle biçok kişi astralseyahati başarmıştır.

O senin düşüncen ve sana göre işe yarıyorsa bir şey diyemem saygı duyarım ama bence hiçbir psişik yetenekte imaje yoktur.
Ya kardeşim Ferdi abi bunu yazmadan önce sensiteye yeni olduğun zamanlar teknik falan istemiyormuydun.Şimdi ne oldu belki ferdi abinin düşüncesine katılıyo olabilirsin saygı duyuyorum.Ama bence telekinezide teknik kesin vardır.
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
Kullanıcı avatarı
fotino

Goku San yazdı:
fotino yazdı:

Ya kardeşim Ferdi abi bunu yazmadan önce sensiteye yeni olduğun zamanlar teknik falan istemiyormuydun.Şimdi ne oldu belki ferdi abinin düşüncesine katılıyo olabilirsin saygı duyuyorum.Ama bence telekinezide teknik kesin vardır.
O zamanlar çok acemiydim bilgim çok azdı, ferdi abinin düşüncesine katılma nedenimde hem çok mantıklı olması hem de işe yarıyor olması.

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

ferdi abi orda kısa ve öz en başarılı tekniğii vermiş zaten
pixies forever <3<3