Kesinlikle, sen bu halktan duyduklarına inanırsan paranoyağın teki olursun.UsTr yazdı:Bendede aynı sorun oluyodu daha 1 hafta önce bende aynı senin gibiydim.Yani senin ne hissettiğini çok ama çok iyi anlıyorum.Bırakmayı bende düşünmüştüm.Ama bu konu hakkında araştırma yaptım.Ve anladım ki o aklıma gelen saçma sapan olaylar tamamiyle halk arasında yayılmış saçma sapan hikayelermiş.Onlar korkulcak varlıklar deildir zaten.Arkadaşların dediği gibi dualarını oku.Ve sakın unutma ALLAH sana kendi ruhundan üflemiştir.Yani sen o korktuklarından üstün bir varlıksın.Korku filmlerindeki saçma sapan olaylar görüntüler senaryolar böyle etki ediyo işte insana.Şu dünya üzerinde kimseye bişey yapmamışlarda sanamı yapıcaklar.Zaten ALLAH kullarına eziyet etmez.Sen ALLAH'a sığınıp,duanı edip ona güvenirsen zaten en kısa sürede kurtulursun.Yani korkma hepsi tamamiyle aklınını oyunları.Korkuda zaten kötü hayalin insan üzerindeki etkisidir.Okuduğun duaların anlamlarını okursan kendini daha güvende hissedersin.Hepsini toparlarsak;
1)ALLAH'a dua et ve ona güven.
2)Korktuğun şeylerin aklın oyunu olduğunu aklından çıkarma.
3)Kimsenin söylediği saçma sapan hikayelere inanma.
Deliriyorum Sanırım Yardım Edin
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Deliriyorum Sanırım Yardım Edin
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
-
çok saolun arkadaşlar korkum geçiyor gibi artık herkese teşekkür ederim.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
Karabasan dalga geçersen sana bulaşır ona göre
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
ne karabasanı yav biz nediyoruz sen nediyorsun
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
-