imkansız tartışalım
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
imkansız tartışalım
Arkadaşlar bakın insanlar telekinezi yapıyoruz ben kendimi hayaya kaldırıp uçsam bu psi pet yapmak için basit gelir ben imkansızın olmadığını ve olsa bile imkansız olan tek şeyin insan olduğunu düşünüyorum çünkü biz neleri aştık artık biz daha ileri gidiyoruz bir düşünün bir maddeyi yerinden oynatık ve farkındalık açısından madde yok dedik fakat psi pet olmaz teleportation portal olduğunu imaknsızın olmadığını öne sürüyorum ve bunu kapsamlı bir biçimde tartışmak istiyorum yorumları bekliyorum !
- Carmen25
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Re: imkansız tartışalım
Aslında bunu biz tartışmıştık diye atırlıyorum; https://telekinezi.com.tr/sizden-gelenler/i ... t3972.html
Bahsetmek istediğin bu muydu? Yoksa başka bir şey mi? :)
Bahsetmek istediğin bu muydu? Yoksa başka bir şey mi? :)
Artık aranızdayım
)

-
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
hayır bunu gördüm daha kapsamlı olmasını sitiyorum
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
psi pet ayrı bişey. çok çalışırsan telekinezide tırı kaldırırsın ama psi pet enerjiye can vermektir yani yaratmış olursun o da imkansız işte
pixies forever <3<3
- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
ozinaya katılıyorum.Sen nasıl bir eneriye önce şekil daha sonra ruh verebilirsin ?Yaratmak ALLAH'a mahsus olduğu için bencede imkansız.
- SamedTarik
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Bir şey yaratmak sözkonusu değil bence burda. Sadece şekil vermek gerekiyor haksızmıyım? Sonuçta o şeklin bir "evcil hayvan" olduğunu biz hayal ediyoruz, o sadece bir enerji yığını.
"Kimse hayat kadar sert vuramaz." - Rocky
- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Tamamda psi pet kavramı sadece şekil vermekten ibaret deildir.Psipet kavramını ortaya atıldıktan sonra onun bir evcil hayvan olduğunu ve ona veren görevleri yapacağını,içine filan koyabileceğini o hayvanın özelliklerini filan kullanabileceğini gibi birçok şey söylendi.İşin aslı enerjiye şekil verebiliyomuyuz yoksa veremiyomuyuz onu bile bilemezken nasıl bunları başarabilirz ? Senin dediğin enerjiye şekile vermek.Ona bi lafım çünkü kesin bişey değil.Olabilme ihtimali var.Ama Psipet kavramı ruhu olan bir canlı olduğu için yaratmaya girer.Enerjiye şekil vermede bence mümkün deil.Bence enerji sadece yönlendirilebilir.
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Enerjiye neden şekil verilemesin ki ayrıca psipet ruhu olan bi canlı farklı bi hayvan değil sadece senin düşüncelerinle senin enerjinle hareket edebilen bi şey ben bunun olabileceğine pek imkan vermiyorum ama belki çok ustalaşanlar yapabilir ...
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
-