Beni yanlış anladınız. Ben orada zor derken orandan bahsediyordum. Yani duru görü yapabilen insanlar dahah az. Yani öyle biliyorum ama tabii ki bunun zamanını bilmem. Bu gün yapar, yarın yapar. Galiba birazda ben yanlış anlatım, özür dilerim :)UsTr yazdı:Aslında duru görü daha bilinmedik olduğu için daha zor olarak biliniyor.Parapsikoloji de astral telekineziden daha zor,telepati duru görüden daha zor gibi karşılaştırmalar bence yapılamaz.Hepsinin kendine göre zorluğu ve güzelliği vardır.Ve arkadaşta duru görü yeteneği açıkça görüldüğü için ben ona durugörü çalışmasını önerdim.Yoksa dediğim gibi parapsikolojide her dalın kendine göre zorluğu vardır.
Seyahdoo nun seyir defteri[vol 5]Astral deneyimlerim
- Carmen25
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Re: Seyahdoo nun seyir defteri[vol 5]Astral deneyimlerim
Artık aranızdayım
)

- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Seyahdoo nun seyir defteri[vol 5]Astral deneyimlerim
Önemli değil.Dediğin doğru duru görü yapanlar daha az.Ama belkide daha çoklar ve bizim gibi söylemiyolar.Belkide telekinezi yapan herkes bizim gibi olmadığı için ve sırf gösteriş yapmak için bu işi bu kadar yaydılar.Yani bu işlerle uğraşanlar zaten kimseye bişey söylemez.Bizim gibi.Telekinezi niye bu kadar biliniyo diye sorarsan videoyla çekilen ve somut bir sonuç alınan tek parapsikoloji dalı bu olduğu için bu kadar yayıldığını düşünüyorum.Gelgelelim bu kadar yayılmasına rağmen yayıldığının %0.1 i kadar gelişen yada ilerleyen yok.Bir nina kulagina var.Oda gerçekmi değilmi şüpheliyim.Ama dediğim gibi bu işlerle uğraşanlar bir gün ortaya dökülse belkide bizi çok şaşırtacak istatistikler görebiliriz.Yani kesin bir oranlama yapmak mümükün olmaz.
-