Psi-Whell çeviremeyen kalmayacak
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Re: Psi-Whell çeviremeyen kalmayacak
Bende bu teknikle çevirmeye çalışıyorum fakat şöyle bi gariplik söz konusu konsantre olmak için kendimi kastığımda duruyo ama kendimi saldığım an dönmeye başlıyor bi türlü kontrol edemiyorum bide bi sağa bi sola gidiyo onu nasıl düzelticem 

- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Öncelikle kendini kasma.Kasarsan enerji akımı olmaz.Rahat bırak ve enerjinin ellerinden çıkmasına izin ver.Kontrol etmeye gelince çalışmalara devam ettikçe kontrol edebiliyosun.Kendimden örnek veriyim 3.5 aydır çalışıyorum %90 kontrol sağlıyorum.Bazen kontrol dışına çıkabiliyo.Sabırlı ve azimli bi şekilde çalışmalara devam et.Düzeldiğini görüceksin.
-
Teşekkür ederim yaklaşık 1 saati geçti çalışıyorum ilk başlarda takır takır döndüde şimdi biraz ellerimi it çek yaparak döndürebiliyorum oturcak umarım:) önce mantığına inip sonra özelliğini bulmak lazım:)
-
- Yeni Kullanıcı
psi wheel kağıdını nasıl yapçaz ya yardın edin resim varsa lütfen denemek istiyorum:(
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
arkadaşım, Kısacası, kare bir kağıt al ve ilk önce ortadan katla artı işareti oluşacak şekilde.Sonra ters çevir kağıdı,Bu sefer de çarpı olacak şekilde katla.Ortaya piramite benzer bi şekil çıkacak. işte Psi-Wheel bu.
Uzununa gelecek olursak;
ilk önce Kare bir kağıt al.
bunu tam ortadan ikiye katla düz bir şekilde, sonra geri aç.
Kağıdı 90derece yan çevir de bi de böyle ortadan katla, geri aç.
Daha sonra kağıdı ters çevir,Bu sefer de ortadan çapraz katla(katlayınca üçgen olacak) ve geri aç.
Aynısını 90derece çevirip uygula.
Ve ortaya piramit'imsi bi şekil çıkacak.
Bu kadar :)
Uzununa gelecek olursak;
ilk önce Kare bir kağıt al.
bunu tam ortadan ikiye katla düz bir şekilde, sonra geri aç.
Kağıdı 90derece yan çevir de bi de böyle ortadan katla, geri aç.
Daha sonra kağıdı ters çevir,Bu sefer de ortadan çapraz katla(katlayınca üçgen olacak) ve geri aç.
Aynısını 90derece çevirip uygula.
Ve ortaya piramit'imsi bi şekil çıkacak.
Bu kadar :)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
-
- Yaşadığınız İl: 28 Giresun
Ben hiç bişey demiyorum sadece odaklanıyorum ucuyo nerdeyse 4.gün uzaktan döndürüyorum
- STK
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
arkadaşım ilk seferde gazete kağıdından yaparsan daha rahat yaparsın. Bugün 2. günm ve 2 dk. yakın döndürüyorum. Sadece odaklan ellerini koy ve bak. sadece bu içinden hiç bir düşüncenin geçmesine gerek yok. Emin ol dönecektir.wampirella74 yazdı:psi wheel kağıdını nasıl yapçaz ya yardın edin resim varsa lütfen denemek istiyorum:(
- telekinezimeraklisi
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
ben dün akşam başladım oldu artık her baktığımda neredeyse dönüyo bugün ikinci dünüm ilk önce bakarak yaptığımda pek içime sinmedi sankibaşkası yapıyo gibi geldi ama ellerimi yanına koyunca kendim yaptığımı hissediyorum 

http://www.youtube.com/watch?v=NWNph6yPvhU ilk denemem 

-