Arkadaşlar 7-10 gündür psi whell çalısıyorum. Yardımm acil lütfeen.
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Arkadaşlar 7-10 gündür psi whell çalısıyorum. Yardımm acil lütfeen.
Tabikide olmaz :D Tamam gazete kağıdı daha hafif.Ama üstünde 1001 türlü yazı resim var.Ama illa ki hafif kağıt istiyosanız.Kopya kağıtları var duydunuzmu bilmiyorum.Yani şeffaf ve normal bi kağıttan daha ince ve doğal olarak daha hafif.Yağlı kağıtda daha hafif olabilir.Ama a4 kağıdından şaşmayın derim ben.Çünkü en hafiftende başlamamak lazım.Sonuçta hergün 10 gram ağırlık kaldırsam 10 yılda kas yapabilirim anca.Umarım örneği ve benzetmeyi anlamışsınızdır.Bide kağıdın boyu 5x5 olursa iyi olur.Önerilen boyut bu diye biliyorum.
- STK
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
İlla yazılı ve resimli yerinden kesmesine gerek yok. Gazete kağıdında reklam yerlerinde sadece beyaz ve siyah yerler var. Ben gitsin rengarenk resimli kessin demedimki
Ben kendim gri kestim ve gayette rahat dönüyor

- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Kişiye göre değişir.Tam bişey söylenemez bu durumda.
- BALROG
- Yaşadığınız İl: 60 Tokat
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
senin ki yine iyi
ben konsantre olmak için yaklaşık 1 saat harcıyorum :D
ben konsantre olmak için yaklaşık 1 saat harcıyorum :D
Mızraklar Savrulucak Kalkan Parçalanıcak
Savaş Günü Kan Günü Güneş Doğmadan
Savaş Günü Kan Günü Güneş Doğmadan
- kimsetutamaz
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Bende gazete denedim ilk başta telekineziye başlayalı 5-6 gün mü ne oldu gazete kağıdında hafif olmasına rağmen hiç dönmüodu hakkaten moralim kalmamıştı dedim bide a4 de deniyim dönüo gazetedeki yazıları okumaktan döndürmeye zaman bulamıodum :D
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Peki Alüminyum Folyo hakkında neler düşünüyosunuz ? İyi olmaz mı ?
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-