Arkadaşlar 7-10 gündür psi whell çalısıyorum. Yardımm acil lütfeen.

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Arkadaşlar 7-10 gündür psi whell çalısıyorum. Yardımm acil lütfeen.

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Tabikide olmaz :D Tamam gazete kağıdı daha hafif.Ama üstünde 1001 türlü yazı resim var.Ama illa ki hafif kağıt istiyosanız.Kopya kağıtları var duydunuzmu bilmiyorum.Yani şeffaf ve normal bi kağıttan daha ince ve doğal olarak daha hafif.Yağlı kağıtda daha hafif olabilir.Ama a4 kağıdından şaşmayın derim ben.Çünkü en hafiftende başlamamak lazım.Sonuçta hergün 10 gram ağırlık kaldırsam 10 yılda kas yapabilirim anca.Umarım örneği ve benzetmeyi anlamışsınızdır.Bide kağıdın boyu 5x5 olursa iyi olur.Önerilen boyut bu diye biliyorum.

Kullanıcı avatarı
STK
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen STK »

İlla yazılı ve resimli yerinden kesmesine gerek yok. Gazete kağıdında reklam yerlerinde sadece beyaz ve siyah yerler var. Ben gitsin rengarenk resimli kessin demedimki :D Ben kendim gri kestim ve gayette rahat dönüyor
Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Kişiye göre değişir.Tam bişey söylenemez bu durumda.
Kullanıcı avatarı
BALROG
Yaşadığınız İl: 60 Tokat
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen BALROG »

senin ki yine iyi
ben konsantre olmak için yaklaşık 1 saat harcıyorum :D
Mızraklar Savrulucak Kalkan Parçalanıcak
Savaş Günü Kan Günü Güneş Doğmadan
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Bende gazete denedim ilk başta telekineziye başlayalı 5-6 gün mü ne oldu gazete kağıdında hafif olmasına rağmen hiç dönmüodu hakkaten moralim kalmamıştı dedim bide a4 de deniyim dönüo gazetedeki yazıları okumaktan döndürmeye zaman bulamıodum :D
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Peki Alüminyum Folyo hakkında neler düşünüyosunuz ? İyi olmaz mı ?
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN