telekinezinin temeli
telekinezinin temeli
Telekinezi'nin temeli konsatrasyondur. 0 duygu ve düşünce durumu ben 0 duygu olabiliyorum ancak 0 düşünce moduna geçemiyorum kapak çalışması yapın diyorlar kapak çalışsam da aklıma farklı şeyler geliyor ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: telekinezinin temeli
Nefesine odaklan.0 düşünce moduna geçmede zorlananlar önce nefeslerine odaklanıp zihnini sustururlar.Sonra nefese odaklanmdan zihni susturmaya çalışırlar.Başka bir şey daha var.Hani yağmurlu havalarda önce şimşek çakar sonra gök gürler.Şimşeği gördüğümüz anda gök güremesini bekleriz.İşte o bekleme anında hiçbişey düşünmeyiz.O anı yakalamaya çalışabilirsin.Başka birşey odanda saat varsa saatin sesine odaklanıp zihnini susturabilirsin.Bilgisayarın fanına odaklanıp zihnini susturabilirsin.Dahada bulursam yazarım :)
- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Tamam o zmn kolay gelsin :)
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Sana katılıyorum arkadaşım nefesine konsantre olursa birazdaha iyi olur ...UsTr yazdı:Nefesine odaklan.0 düşünce moduna geçmede zorlananlar önce nefeslerine odaklanıp zihnini sustururlar.Sonra nefese odaklanmdan zihni susturmaya çalışırlar.Başka bir şey daha var.Hani yağmurlu havalarda önce şimşek çakar sonra gök gürler.Şimşeği gördüğümüz anda gök güremesini bekleriz.İşte o bekleme anında hiçbişey düşünmeyiz.O anı yakalamaya çalışabilirsin.Başka birşey odanda saat varsa saatin sesine odaklanıp zihnini susturabilirsin.Bilgisayarın fanına odaklanıp zihnini susturabilirsin.Dahada bulursam yazarım :)
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
-
bende 0 düşünce yapamıyorum. tam yaptım derken de beynimde son dinlediğim müzik cıstık cıstık çalmaya başlıyor sinir oluyorum :D
-