Elektrokinezi Teknikleri

elektrokinezi teknikleri, elektrokinezi nasıl yapılır, elektrokinezi yapımı, elektrokinezi teknik, elektrokinezi tekniği

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Elektrokinezi Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

Elektrokinezi Teknikleri
Resim

Teknik 1

Yapmanız gereken bir yere oturun yada uzanın ardından ellerinizi önünüze doğru uzatın ve elinizden geçen elektriği hissetmeye çalışın. Bu alıştırmayı biraz ilerledikten sonra tüm vücudunuzda elektriği hissetme çalışması ile birleştirin.Günde 20 dk kadar çalışmanız yeterli olucaktır.

Teknik 2

Teknik 1 de biraz ilerledikten sonra artık nesnelere üzerinde çalışmaya başlayabiliriz. İlk okulda yaptığımız ampul yakma çalışmasını biliyorsunuz sanırım. Hani bir devre kurarız sonra ampul ve anahtar ayarlarız. Hatırladığınızı düşünüyorum şimdi bu projeyi hazırlayın. Ampulunuze yanar hale getirin ve ellerinizdn birini sanki onu işaret edermiş gibi yaklaştırın ve ampulun voltajının düştüğüne konsantre olun. Bir süre sonra göreceksiniz ki ampulun voltajı düşecek. Bu egzersizin etkisini 2 hafta içinde görmeniz mümkün. Günde 20 dk yeterli.

ElektroBall Tekniği

Teknik 2'de ilerleme kaydettiğiniz zaman Elektro Ball oluşturma çalışması yapmaya başlayabilirsiniz. Elleriniz iki yana açın. Avuç içleriniz birbirlerine baksın. Ve ardından avucunuzun tam ortasında elektroball oluştuğuna konsantre olun. Bir süre sonra elleriniz birbirini itmeye başlıyacak ellerinizdeki elektriklenme artıcak. Eller arasındaki mesafe 5 - 10 cm arası olursa başlangıç için iyi olur.

Bu egzersiz için Bir Partner Gerekmektedir.
Bu Egzersiz Elektrik Enerjisini nasıl yönlendireceğinizi ve nekadar verip alacağınızı geliştirecek.
Partnerinizle karşı karşıya oturun.Ele Vurmaca oynarmış gibi.Onun Avuç içi altta sizinki üstte(tam terside olabilir Farketmez.)10-15 dakika boyunca konsantre olduktan sonra ellerinizden enerjinin aktığını hissedin.Birkaç seanstan sonra eğer yeteneğiniz varsa arkadaşınız elektriklenmeyi hissedecek.
Eğer Bir Partner Bulamadıysanız.Bunu Sağ eliniz üstte sol eliniz allta şeklindede uygulayabilirsiniz.

EGZERSİZ 2

*Eğer bu işte ilerlediyseniz ve partner bulamıyorsanız bu egzersizi de uygulayabilirsiniz.

Pili Bitmiş Bir Kumanda Veya Mp3 Playerden Aldığınız Bile Enerji Gönderiyoruz Bu egzersizde.Böylece Birkaç Saniye Veya Dakika Daha kullanabilelim kumandayı.

Pili Elinize alın ve yoğunlaşın.Pilin içinde akan enerjiyi hissedin ve onu her dakika çoğaldığını düşünün.Eğer Doğru yaptıysanız ve işe yaramışsa pil birazda olsa dolar.

*Bu Egzersizi başlarken de Kullanabilirsiniz Fakat biraz zorlayıcı olur.

EGZERSİZ 3

Herhalde Bu En Çok Bilinen Egzersizdir.

PSI WHEEL

Bu egzersizde psi wheeli telekinetik bir güçle değil elektromanyetik bir alanla kontrol etmeye çalışıyoruz.Yani Çoğunlukla Elektronlarını kontrol ederek.

Bu Egzersize Başlamadan önce Bunun biraz “matrix” olduğunu söylemeliyim.Şimdi neden Öyle Dedi Diye Düşünüyorsunuzdur herhalde.Hemen Açıklayım.Çünkü Burda Psi Wheeli , Psi wheel gibi görmeyeceğiz.Elektronlarını görmeye çalışıcaz.

Telekinezideki gibi konsantre olun.Ve ellerinizde Elektriğin Geçtiğini düşünün.Hissedin Demiycem Çünkü Elektriğin Geçtiğini Hissetmek söyledikleri kadar kolay değil.

Şimdi Geldik Zor kısma.Bunu Yapabilimeniz için biraz imajinasyon gerekiyor.

Gözlerinizi kapatın ve psi wheelin etrafında yuvarlak bir alan olduğunu, bir süre sonra kaybolduğunu düşünün.Alan Kaybolduktan Sonra elektronların hareketlerini bir televizyondaymış gibi izlediğinizi düşünün.

Onlara odaklanın ve hareketlerine hükmedin.eğer yeterince yoğunlaşmışsanız ve gözlerinizi açmışsanız( ) Psi Wheelin döndüğünü Görebilirsiniz.

SON EGZERSİZ

Bunda Biraz Meditasyonvari bişey yapıyoruz.Bir Psi-ball oluşturup içinden elektriğin geçtiğini düşünüyoruz.

Psi Ball Yaparmış Gibi Konsantre Oluyoruz.Enerjiği nereden aldığınız önemli değil yalnızca fazla kaybetmemeye çalışın. 2- 3 Dakikadan Sonra Psi Balın üstünde sanki yıldırımlar geçiyormuş gibi düşünün.Buna iyice yoğunlaşırsanız bir süre sonra elektriğin akıntısını hissedeceksiniz.

***Tabii Bu egzersizleri yapabilmeniz ve kendi güvenliğiniz için auranızın biraz geniş olması lazım.Malum elektrikle oynuyoruz.[/b]

mervin

Re: Elektrokinezi Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen mervin »

biyerden kopyalayıp bir yere yapıştırmakla bu iş öğrenilmez ve öğretilemez....offf offffffff
majisyen....
Kullanıcı avatarı
Eddoras
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Eddoras »

İlerleme kaydedersen buraya da yaz psi pet pek sarmadı hissediyorum gözle göremiyorum hiç bir şekilde deli oldum sövdüm sövdüm pete ölmüştür inşallah üzüntüden :D elektrokinezi denicem 2 hafta konuyu takip ediyorum ball yapabilrsen yaz :?:
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

mervin yazdı:biyerden kopyalayıp bir yere yapıştırmakla bu iş öğrenilmez ve öğretilemez....offf offffffff
ne demek istediğini anlamadım...bi problemin varsa bana özel mesajdan ulaşabailirsin...
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

dostum konu süper olmuş.. gelelim asıl meseleye.. ben psi fenomen lere girmeden evvel impuls aktivitesine bağlı oluşan elektriği beyindeki bir lob dan diğerine iletiyorum.. corpus callosum coşuyodu vs. ama ne kadar hissedersem hissedeyim ( çakralarım açıkken bile) elektokinezi yapamadım.. sanırım mantığını kavrayamıyorum..

Kullanıcı avatarı
multiplayer1

bende tam idrak edemedim..bu kinezide her etki edeceğimiz maddeyi sadece elektronlarıyla görmeye çalışmamız gerekiomuş...
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

hmm.. tabi bu da biraz planck kuramı ile ilgilenen her genç arkadaşı öldürecek demektir.. tabi kastedilen serbest elektronlarsa o zaman ayrı..
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

bilimsel açıklamayı senden bekliyorum iynx....:D
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek