Lucid yapmaya calisirken

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Lucid yapmaya calisirken

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

Sa Arkadaslar.. dün lucid icin yattim, lucid icin mp3 vardi onu dinleyerek, ilk 15 dk rüyada oldugumu biliyodum ama hala karanlikti gördügüm sey yani böyle biseyler oluyor ama karanlik.. Ama uyanmak istesem uyanamiycakmisim gibi, garip bi durumdu. maalesef kardesim odaya girdi ve ben uyandim.. sonra tekrar denedim.. bu sefer rüya görüyordum, rüyamda kuzenime anlatiyordum, tam olacakken kardesim girdi odaya falan.. Rüyamdada lucid yapmaya calisiyordum.. Bu kadar ugrasmama ragmen yani rüyada bile lucid yapmaya calisirken niye bilincim gelmemis hala acaba ??

Gece yatarkende denedim.. Böyle galiba 10-15 dk sonra karanlikta görüyorsunuz ya böyle birden beliriyor biseyler sonra gidiyor.. öyle oldu bayagi bi.. Ama bi türlü rüyaya giremedim.. yattim uyudum sonrada garip garip rüyalar gördüm :) herneyse daha mi cok beklemem gerekiyor??
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)

Goku San
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Re: Lucid yapmaya calisirken

Okunmamış mesaj gönderen Goku San »

hayal daha çok beklemene gerek yok tam kıvamındasın(yanlış anlama) yapabilirsin sadece sana güzel bir teknik lazım çünkü beyin gerçek hayatla rüya arasında farklı bir işlev görür :D
umarım açıklayııcı olmuştur...
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
Kullanıcı avatarı
Yalniz

ins olur yakinda :)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

Goku San

inşallah :D

ama sana teknik şart
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
Kullanıcı avatarı
Yalniz

teknik?

Goku San

lucid rüyaya çıkma tekniği :D
Kullanıcı avatarı
delenamo
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

Şunu yap rüya günlüğü tut her uykudan kalktığında telefona bile yazabilirsin :D belirli aralıklar la 15 dk'da bir gibi gerçekçilik testi yap ben rüyadamıyım diye sor ama yanıt verme değilim gibi falan ben mesela önüme gelen ilk cismi yere atıyorum atıyorum e tabi 20 cm yukardan falan öle çat diyede atma :D rüyadaysan büyük ihtimalle o havada asılı kalır var daha forumda teknikler https://telekinezi.com.tr/tasinmis-konular- ... t4392.html burda da sayı sayma tekniği falan var Goku San arkadaşımızın açtığı :D
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Goku San

delenamo yazdı:Şunu yap rüya günlüğü tut her uykudan kalktığında telefona bile yazabilirsin :D belirli aralıklar la 15 dk'da bir gibi gerçekçilik testi yap ben rüyadamıyım diye sor ama yanıt verme değilim gibi falan ben mesela önüme gelen ilk cismi yere atıyorum atıyorum e tabi 20 cm yukardan falan öle çat diyede atma :D rüyadaysan büyük ihtimalle o havada asılı kalır var daha forumda teknikler https://telekinezi.com.tr/tasinmis-konular- ... t4392.html burda da sayı sayma tekniği falan var Goku San arkadaşımızın açtığı :D
al sana teknik :D
saol delenamo ... :)
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

Kardeşim lucid rüya hakkında teknik ve geniş bilgi bulman için bir kitap söyleyeyim onu al çok yardımcı olacaktır sana.
Bilinçli Rüyalar Dünyasını Keşfetmek (ing. Lucid Dreaming) / Stephen LaBerge & Howard Rheingold
Kullanıcı avatarı
delenamo
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

Saolasın benimde işime yarayacak kitap :D
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.