Criss Angel Bu Adam Efsane Beyler İzleyin :D
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Re: Criss Angel Bu Adam Efsane Beyler İzleyin :D
Bazı insanlar yani levitasyonu felan bilmeyenler deccalin talebesi diyorlardı.
İMZA
- TeleLife
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Olabilir :)Msa yazdı:Bazı insanlar yani levitasyonu felan bilmeyenler deccalin talebesi diyorlardı.
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Ben ilk başta inanıyordum bu videoya. Fakat sonra düşündüm. Bu adam gerçekten uçsa, bunu fizikçiler, uzay araştırmacıları vs. rahat bırakmaz. Bu bence ilüzyon.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- TeleLife
evet haklısın ama belkide gerçek ve rahat bırakmaları için bir ilizyon olarak gösteriyor olamaz mı olabilir bunların hepsi ihitmial ben gerçeği adamın ağzından duymak isterdim :DDogukan64 yazdı:Ben ilk başta inanıyordum bu videoya. Fakat sonra düşündüm. Bu adam gerçekten uçsa, bunu fizikçiler, uzay araştırmacıları vs. rahat bırakmaz. Bu bence ilüzyon.
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
İmkan olsa... :))
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- TeleLife
Dogukan64 yazdı:İmkan olsa... :))
evet keşke :)
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Hayır kesinlikle gerçek değil.Zaten dogukan arkadaşın dediği gibi bilim adamları bu adamı rahat bırakmadı.Bu video internete ilk düştüğünde bu adamı bütün bilim adamları,fizikçiler filan kovaladı.Adama gel bunu gözümüzün önünde yap dediklerinde adam yapamam demiş.Yani bu adam gerçekte uçmuyo.Sadece illüzyon.
- TeleLife
UsTr yazdı:Hayır kesinlikle gerçek değil.Zaten dogukan arkadaşın dediği gibi bilim adamları bu adamı rahat bırakmadı.Bu video internete ilk düştüğünde bu adamı bütün bilim adamları,fizikçiler filan kovaladı.Adama gel bunu gözümüzün önünde yap dediklerinde adam yapamam demiş.Yani bu adam gerçekte uçmuyo.Sadece illüzyon.
Saklıyoda olabilirrr :D :D ama işte ilizyonda olablr :D
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Saklıyosa niye şehrin ortasında uçup video çeksin :)TeleLife yazdı:UsTr yazdı:Hayır kesinlikle gerçek değil.Zaten dogukan arkadaşın dediği gibi bilim adamları bu adamı rahat bırakmadı.Bu video internete ilk düştüğünde bu adamı bütün bilim adamları,fizikçiler filan kovaladı.Adama gel bunu gözümüzün önünde yap dediklerinde adam yapamam demiş.Yani bu adam gerçekte uçmuyo.Sadece illüzyon.
- TeleLife
Ya onu demedim ben sakladığı şey bilim adamları vs. vs. onlardan bunun ilizyon olmadığını saklıyor olablilr ama herkese ilizyon diyebilir :)UsTr yazdı:Saklıyosa niye şehrin ortasında uçup video çeksin :)TeleLife yazdı:UsTr yazdı:Hayır kesinlikle gerçek değil.Zaten dogukan arkadaşın dediği gibi bilim adamları bu adamı rahat bırakmadı.Bu video internete ilk düştüğünde bu adamı bütün bilim adamları,fizikçiler filan kovaladı.Adama gel bunu gözümüzün önünde yap dediklerinde adam yapamam demiş.Yani bu adam gerçekte uçmuyo.Sadece illüzyon.
-