Yanlış... Kur-an da cin ayrı melek ayrı geçer, okumayan birine söker bunlar anca. Melekler nurdan yaratılmıştır ve iradesiz varlıklardır. Melekten kastın iblis ise iblis melek değildir, meleklerin üzerindeyken itaatsizliği ile varlıkların en aşağılığı konumuna gelmiştir ve iblis ateşten yaratılmıştır, cin tayfasındandır.turab yazdı:Bilmeden yorum yapan insanlar..Kuranda cin kelimesi melek,bildiginiz cin,peri anlamına gelmektir yani bir topluluk adıdır. ve bunun karşıtıda ins 'dir..İns insan olarak geçer.şimdi biri gelip peri diye birşey yok der o zaman da daha fazla gülerim :)
Cin aracılığı ile elde edilmiş bir telepati tekniği Telepati.org `da
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Cin aracılığı ile elde edilmiş bir telepati tekniği Telepati.org `da
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
İkinci bölüm eklenmiştir. "İmajinasyon ve iletim"
Aramak, güzel bir çabadır.
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Kuranda cin 30 yerde geçen cin sözcüğü bir cins ismi olup(tekili,cinni)gözle görülemeyen varlık anlamındadır
bu köken tüm isim ve fiillerin ortak yanı,duyu organlarından gizli kalmakla ifade etmeleridir.Bundan anlaşılır ki cin türü varlıklarda ki görülmeme bunların ontolojik varlık olma özelliğinden yoksun kılmaz.Bu anlamıyla cin kelimesi bizim melek,şeytan ve cin diye adlandırdığımız tüm varlıkların ortak adıdır. Ve bu şekliyle cin kelimesi ins(insan denen varlık) karşıtı olarak kullanılır (bk. En'am,100)
Alıntıdır fakat kopyala yapıştır yoktur. Yaşar Nuri Öztürk(İslam nasıl Yozlaştırıldı Sayfa 92.)
bu köken tüm isim ve fiillerin ortak yanı,duyu organlarından gizli kalmakla ifade etmeleridir.Bundan anlaşılır ki cin türü varlıklarda ki görülmeme bunların ontolojik varlık olma özelliğinden yoksun kılmaz.Bu anlamıyla cin kelimesi bizim melek,şeytan ve cin diye adlandırdığımız tüm varlıkların ortak adıdır. Ve bu şekliyle cin kelimesi ins(insan denen varlık) karşıtı olarak kullanılır (bk. En'am,100)
Alıntıdır fakat kopyala yapıştır yoktur. Yaşar Nuri Öztürk(İslam nasıl Yozlaştırıldı Sayfa 92.)
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- psychoz
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
İblis, Allah'tan en çok korkan ve O'na itaatte en önde bulunan "cin toplumu"nun öncülerinden birisiydi. Allah onu, kendisine olan bu "samimi itaati ve ibadeti" sebebiyle yükseltti ve başmelekler boyutuna çıkardı. O artık meleklerle beraber Allah'ı zikreden "nefis sahibi bir melek"ti ve ismi de Azaz-El'di. Yani "El"in(Allah'ın) azizi; şereflisi, değerlisi. Dünya'da yaşayan "cin toplumu"nun uyarıcı elçilik görevini ve liderliğini de üstlenen Azaz-El, zaman zaman Dünya'ya gelip müslüman cinlerle beraber, kafir cinlere karşı savaşmış ve büyük yararlıklar göstermiştir. Bu durum, Adem yaratılıncaya kadar böyle devam etmiştir.
İlk önce Adem'in kendisine bağlı olacağını sanan Azaz-El, daha sonra "meleklerle beraber Adem'e saygı"ya çağrılacağını anlayınca; kalbinde sakladığı kibrini açığa vurmuştur. Azaz-El, Sonsuz Yüce Allah'ın kendisine verdiği "yükselme nimeti"nin şımarıklığı ve sapkın cinlerle mücadeledeki başarılarının sarhoşluğuyla; günbegün kendisini, diğer meleklerden de üstün görmeye başlamıştır. Daha sonra bu saklı kibrini, Sonsuz Yüce Allah ortaya çıkarmış ve kovmuştur. Böylece "melek boyutu"ndan düşürülmüş, Azaz-El iken İblis; ümitsiz, değersiz bir cin-şeytan olmuştur. Adem'in cennette denenmesinde de kendisine rol verilen İblis; Adem'i de cennetten kovdurmuş ve yeryüzünde Adem ve oğularının, yeminli-intikamcı bir düşmanı olmuştur:
Biz meleklere dediğimiz zaman: "Adem'e secde edin!" (Melekler), İblis müstesna, secde ettiler. O, cinlerdendi. Böylece Rabb'inin emrinden dışarı çıktı. "Beni bırakıp, onu ve soyunu mu veliler edineceksiniz? Onlar(şeytanlar), sizin düşmanlarınızdır. Zalimler için ne kötü bir bedel!"
[KEHF(18)/50]
Muhakkak Biz, sizi yarattık, sonra size şekil verdik. Sonra meleklere: "Adem'e secde edin!" dedik. İblis müstesna secde ettiler. (İblis), secde edenlerden olmadı.
(Allah) dedi ki: "Sana emrettiğim zaman, senin secde etmene mani olan nedir? (İblis) dedi ki: "Ben ondan hayırlıyım; (çünkü) onu çamurdan, beni ateşten yarattın."
(Allah) dedi ki: "Öyleyse oradan in! Burada senin büyüklenmen olmaz! Çık! Muhakkak sen, aşağılık olanlardansın."
(İblis) dedi ki: "Bana kalkış gününe kadar süre ver."
(Allah) dedi ki: "Şüphesiz sen, süre verilenlerdensin."
(İblis) dedi ki: "Sen'in, beni azdırman sebebiyle, Sen'in doğru yolunda onları (saptırmak için) elbette oturacağım."
"Sonra da onların(insanların) önlerinden, arkalarından, sağlarından ve sollarından elbette geleceğim ve Sen onların çoğunu şükredici bulmayacaksın."
(Allah) dedi ki: "Sen oradan kınanmış ve kovulmuş olarak çık! Onlardan (insanlardan) her kim sana tabi olursa, elbette sizin hepinizi, cehenneme dolduracağım."
[ARAF(7)/11-18]
Muhakkak o ve kabilesi(cinler), sizin onları göremediğiniz bir yerden(boyuttan) sizi görüyor. Muhakkak Biz, şeytanları, iman etmeyenler için dostlar kıldık.
[ARAF(7)/27]
Şahsen cinlerden gelen bir bilgiye hiçbir şekilde güvenmem, cinlerden kötü olanlar yani şeytanı Allaha tercih eden ve şeytanın kölesi olanlar bizleri saptırmak için herşeyi yaparlar, iyi olan ve Allaha kulluk edenlerde vardır onlar ise asla bizler ile iletişime geçip bizlere bilgi vermezler o yüzden böyle şeylere yönelmenizi tavsiye etmem. ;)
İlk önce Adem'in kendisine bağlı olacağını sanan Azaz-El, daha sonra "meleklerle beraber Adem'e saygı"ya çağrılacağını anlayınca; kalbinde sakladığı kibrini açığa vurmuştur. Azaz-El, Sonsuz Yüce Allah'ın kendisine verdiği "yükselme nimeti"nin şımarıklığı ve sapkın cinlerle mücadeledeki başarılarının sarhoşluğuyla; günbegün kendisini, diğer meleklerden de üstün görmeye başlamıştır. Daha sonra bu saklı kibrini, Sonsuz Yüce Allah ortaya çıkarmış ve kovmuştur. Böylece "melek boyutu"ndan düşürülmüş, Azaz-El iken İblis; ümitsiz, değersiz bir cin-şeytan olmuştur. Adem'in cennette denenmesinde de kendisine rol verilen İblis; Adem'i de cennetten kovdurmuş ve yeryüzünde Adem ve oğularının, yeminli-intikamcı bir düşmanı olmuştur:
Biz meleklere dediğimiz zaman: "Adem'e secde edin!" (Melekler), İblis müstesna, secde ettiler. O, cinlerdendi. Böylece Rabb'inin emrinden dışarı çıktı. "Beni bırakıp, onu ve soyunu mu veliler edineceksiniz? Onlar(şeytanlar), sizin düşmanlarınızdır. Zalimler için ne kötü bir bedel!"
[KEHF(18)/50]
Muhakkak Biz, sizi yarattık, sonra size şekil verdik. Sonra meleklere: "Adem'e secde edin!" dedik. İblis müstesna secde ettiler. (İblis), secde edenlerden olmadı.
(Allah) dedi ki: "Sana emrettiğim zaman, senin secde etmene mani olan nedir? (İblis) dedi ki: "Ben ondan hayırlıyım; (çünkü) onu çamurdan, beni ateşten yarattın."
(Allah) dedi ki: "Öyleyse oradan in! Burada senin büyüklenmen olmaz! Çık! Muhakkak sen, aşağılık olanlardansın."
(İblis) dedi ki: "Bana kalkış gününe kadar süre ver."
(Allah) dedi ki: "Şüphesiz sen, süre verilenlerdensin."
(İblis) dedi ki: "Sen'in, beni azdırman sebebiyle, Sen'in doğru yolunda onları (saptırmak için) elbette oturacağım."
"Sonra da onların(insanların) önlerinden, arkalarından, sağlarından ve sollarından elbette geleceğim ve Sen onların çoğunu şükredici bulmayacaksın."
(Allah) dedi ki: "Sen oradan kınanmış ve kovulmuş olarak çık! Onlardan (insanlardan) her kim sana tabi olursa, elbette sizin hepinizi, cehenneme dolduracağım."
[ARAF(7)/11-18]
Muhakkak o ve kabilesi(cinler), sizin onları göremediğiniz bir yerden(boyuttan) sizi görüyor. Muhakkak Biz, şeytanları, iman etmeyenler için dostlar kıldık.
[ARAF(7)/27]
Şahsen cinlerden gelen bir bilgiye hiçbir şekilde güvenmem, cinlerden kötü olanlar yani şeytanı Allaha tercih eden ve şeytanın kölesi olanlar bizleri saptırmak için herşeyi yaparlar, iyi olan ve Allaha kulluk edenlerde vardır onlar ise asla bizler ile iletişime geçip bizlere bilgi vermezler o yüzden böyle şeylere yönelmenizi tavsiye etmem. ;)
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Son bölüm -Teknik ve işleyiş- Eklenmiştir.
Konuyla ilgili sorularınızı o sayfaya yazabilirsiniz. Vakit buldukça bakıp cevaplayabilirim.
https://telepati.org/telepati-teknikleri ... i-t27.html
Konuyla ilgili sorularınızı o sayfaya yazabilirsiniz. Vakit buldukça bakıp cevaplayabilirim.
https://telepati.org/telepati-teknikleri ... i-t27.html
Aramak, güzel bir çabadır.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
turab yazdı:Kuranda cin 30 yerde geçen cin sözcüğü bir cins ismi olup(tekili,cinni)gözle görülemeyen varlık anlamındadır
Ben kişilerden ve kitaplardan bağimsiz olarak sunu soyleyeyim
Cinler ateşten yaratilmişlardır melekler ise nurdan, bircok hadis vardır.
Bunlardan bir tanesi
İbn Mes'ud'dan:
Allah Resulü (s.a.v.) buyurdular ki: "Tezek ve kemikle taharetlenmeyin! Çünkü bunlar, cin kardeşlerinizin azığıdır."
Tirmizi, C.1, H.no: 603, s. 408
Cinlerde insanlar gibi dişisi erkeği vardır - Melekler cinsiyetsizdirler
Melekler beslenmezler. - cinlerde insanlar gibi beslenirler
Peygamberimiz cinlere gelen vahiyleri iletmek icin "cin mescidi"ne giderve onlara kuran okurmuş ben bizzat gidip gordum ve olayı anlattılar hatta Abdullah b. Mes'ud ile gittiğinde yere çizgi çeker ve oradan ayrılmamasını ister
İblis konusunda ise iblis bir cindir esas adı Azazil dir isyan etmeden once mertebesi yuksekti fakat Allaha itaatsizlik. Kovuldu bircok insan iblisin eskiden meleklerden yuksek olduğu icin onu melek zannederler meleklerde nefis yoktur saf nurdan yaradılmışlardır yani isyan edemezler cinlerde ve insanlarda nefis vardır
Hani biz meleklere, “Adem için saygı ile eğilin” demiştik de İblis’ten başka hepsi saygı ile eğilmişlerdi. İblis ise cinlerdendi de Rabbinin emri dışına çıktı. Şimdi siz, beni
bırakıp da İblis’i ve neslini, kendinize dostlar mı ediniyorsunuz? Halbuki onlar sizin için birer düşmandırlar. Bu, zalimler için ne kötü bir bedeldir! (Kehf Sûresinin 50 . Ayeti)
Rahmân Sûresinin 15 . Ayetinde
“Cin” i de yalın bir ateşten yarattı.
Hicr Sûresinin 27 . Ayetinde
Cinleri de daha önce dumansız ateşten yaratmıştık.
Vesselam...
- turab
Sai yazdı:turab yazdı:Kuranda cin 30 yerde geçen cin sözcüğü bir cins ismi olup(tekili,cinni)gözle görülemeyen varlık anlamındadır
Ben kişilerden ve kitaplardan bağimsiz olarak sunu soyleyeyim
Cinler ateşten yaratilmişlardır melekler ise nurdan, bircok hadis vardır.
Bunlardan bir tanesi
İbn Mes'ud'dan:
Allah Resulü (s.a.v.) buyurdular ki: "Tezek ve kemikle taharetlenmeyin! Çünkü bunlar, cin kardeşlerinizin azığıdır."
Tirmizi, C.1, H.no: 603, s. 408
Cinlerde insanlar gibi dişisi erkeği vardır - Melekler cinsiyetsizdirler
Melekler beslenmezler. - cinlerde insanlar gibi beslenirler
Peygamberimiz cinlere gelen vahiyleri iletmek icin "cin mescidi"ne giderve onlara kuran okurmuş ben bizzat gidip gordum ve olayı anlattılar hatta Abdullah b. Mes'ud ile gittiğinde yere çizgi çeker ve oradan ayrılmamasını ister
İblis konusunda ise iblis bir cindir esas adı Azazil dir isyan etmeden once mertebesi yuksekti fakat Allaha itaatsizlik. Kovuldu bircok insan iblisin eskiden meleklerden yuksek olduğu icin onu melek zannederler meleklerde nefis yoktur saf nurdan yaradılmışlardır yani isyan edemezler cinlerde ve insanlarda nefis vardır
Hani biz meleklere, “Adem için saygı ile eğilin” demiştik de İblis’ten başka hepsi saygı ile eğilmişlerdi. İblis ise cinlerdendi de Rabbinin emri dışına çıktı. Şimdi siz, beni
bırakıp da İblis’i ve neslini, kendinize dostlar mı ediniyorsunuz? Halbuki onlar sizin için birer düşmandırlar. Bu, zalimler için ne kötü bir bedeldir! (Kehf Sûresinin 50 . Ayeti)
Rahmân Sûresinin 15 . Ayetinde
“Cin” i de yalın bir ateşten yarattı.
Hicr Sûresinin 27 . Ayetinde
Cinleri de daha önce dumansız ateşten yaratmıştık.
Vesselam...
cinlerin ateşten yaratıldığını biliyorum.benim demek istediğim cin bunların genel adıdınr içlerinde ayrılırlar cin [cin-iblis-melek] topluluk adıdır aynı zamanda
uubam.com
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Senin demek istediğini anlaım cin= parapisikolojik canlilara verilen genel ad diyorsan o zaman sorun yok:)
- turab
neyse bu uzar gider öyle deyip geçelim :)
uubam.com
- botan
- Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
cinlere bulaşmasanız iyi olur söylüyeyim
sonunda olum var aklini basina al
-