İyide İstemeden Oldu..!!?!?
- onlymerthy
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
İyide İstemeden Oldu..!!?!?
Ben Telepati güclerimi geliştimek icin her gün balkonda oturup yoldan gecen inanlarin beynine odaklanırım.Ve bunun icin yaptıgın teknikleri baska bir konuda acıklayacagım.
Şimdi gelelim asıl konuya..
Size normal birşeymiş gibi anlatıyorum ama benim gerçektende etrafa yaydıgım korkunç enerjiler var.. Ve cocuk oyuncağı gibi geliyor.. Bundan korkuyorum. bu gün ilerlerse ve birilerine gerçekten zarar verirsem ?
Şimdi..
Ben Lunarkinezi yapmak istemedigim halde odaklanırken insanlarin beyinlerinde acı oluşturuyorum ..
Ne zaman birilerine "bir sayı tutda bilmeye çalışayım diyip alıştırma yapsam onların başı ağrımaya başlıyor. Eğer yaptıgım şey lunarkineziyse hemen bırakmak istiyorum . eger değilse bu normal birşeymi . neden bana değilde o acı onlara ? Yapabiliyorum ama yaptıgım şey hakkında hiç bir bilgim yok :(
Eğer bu gücü ilerlettigimde istek dışında birilerine zarar verirsem o zaman şimdiden bırakmayi düsünüyorum.. Eğer bu gücü kontrol edersem varya off.. süper olur.
Yanitlarinizi bekliyorum .
Kırmadan , üzmeden , saygısızlık edip hakarete başvurmadan .. Ve konu dışına fazlaca cıkmadan...
Şimdi gelelim asıl konuya..
Size normal birşeymiş gibi anlatıyorum ama benim gerçektende etrafa yaydıgım korkunç enerjiler var.. Ve cocuk oyuncağı gibi geliyor.. Bundan korkuyorum. bu gün ilerlerse ve birilerine gerçekten zarar verirsem ?
Şimdi..
Ben Lunarkinezi yapmak istemedigim halde odaklanırken insanlarin beyinlerinde acı oluşturuyorum ..
Ne zaman birilerine "bir sayı tutda bilmeye çalışayım diyip alıştırma yapsam onların başı ağrımaya başlıyor. Eğer yaptıgım şey lunarkineziyse hemen bırakmak istiyorum . eger değilse bu normal birşeymi . neden bana değilde o acı onlara ? Yapabiliyorum ama yaptıgım şey hakkında hiç bir bilgim yok :(
Eğer bu gücü ilerlettigimde istek dışında birilerine zarar verirsem o zaman şimdiden bırakmayi düsünüyorum.. Eğer bu gücü kontrol edersem varya off.. süper olur.
Yanitlarinizi bekliyorum .
Kırmadan , üzmeden , saygısızlık edip hakarete başvurmadan .. Ve konu dışına fazlaca cıkmadan...
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: İyide İstemeden Oldu..!!?!?
kötü enerjiyi kontrol edebilirsen süper olacağını düşünüyosan sen bence şimdiden bırak :D
- onlymerthy
UsTr yazdı:kötü enerjiyi kontrol edebilirsen süper olacağını düşünüyosan sen bence şimdiden bırak :D
Kücük cocuklara tecavüz edenler , Soyguncular Ve sayılı tüm iğrençler.. Emin ol zevkle öldürürdüm.. bunda 4-5 sene öncemi neydi adamın biri 17 aylık kız bebegine tecavüz etmişti.. sen olsan ne yapardın.. :( şajhsen ben şahdamarlarina ufak etler bağlayıp 3-4 gün aç kalan bir pittbula teslim ederdim . Böylelerine acı cektirerek kulansam olmazmı yani ? oldurda güçlerini geliştirebilirsem ? ? :) :)
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Böyle düşünceler çok yanlış ve şuan benim gözümde onlardan bir farkın kalmadı.Bu konuşmaya daha fazla devam etmeyeceğim.
- onlymerthy
Sana inanmiyorum. Bebege Tecavüz eden adamımı savunuyorsun simdi .. Yazıklar olsun.. Allah korusun aynı sey seninde basına gelse sen cocugunu alıp bir kösede otururmusun ? .. Sanmıyorum.. Birde bana onları savunuyorsun. Şahsen acık söylü olarak ben o adamı parcardım..UsTr yazdı:Böyle düşünceler çok yanlış ve şuan benim gözümde onlardan bir farkın kalmadı.Bu konuşmaya daha fazla devam etmeyeceğim.
- axilix
- Yaşadığınız İl: 22 Edirne
Benim cocuma öyle yapcaklar varya yaşatmam!!!!
Telekinezicilik oynanmaz .. Telekinezi yapılır , İnanmak gerekir !
- haykolizm
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
kontrol edebiliyormusun yoksa edemiyormusun .. bunu öğrenmek için zamana ihtiyacın var bu arada konuşmalarınızı gördüm.. benimde lunarkinezi gücüm olsaydı bende kötüleri yakalamak hatta gerekirse ödürmek için kullanırdım.. bu açıdan sana hak veriyorum. :D
Yeterince Anlaşılır Dilde Konuşan İnsan Var .
Birazcık Anlaması İçin Düşünmesi Gerekiyor İnsanların...!
(☻♥☺♦By Telecinetic☻♥☺♦)
Birazcık Anlaması İçin Düşünmesi Gerekiyor İnsanların...!
(☻♥☺♦By Telecinetic☻♥☺♦)
-
- Yaşadığınız İl: 43 Kütahya
Bence onlymerty nin amacı iyi , adam banka soymuyor adam öldürmüyor zevkine sadistlik yapmıyor... Ama tabi kimseyi öldürmenide desteklemiyorum..ölmüşten beter olsun yeter.. Ama bence öldürme. Ki senin yerinde olsam mutlaka geliştirdim gücümü. Ama insanla çalışacağına başka bir şeyle çalış bence. Mesela bi hayvan edin ama dediğim gibi zorlama onu:D elinde kalmasın yazık.Ama mutlaka geliştir bence , yani pek eski sayılmam bu işlerde daha yolun çok başındayım ama bence kontrol edemzsem diye düşünmemelisin . Belki başlarda yanlışlıkla birilerinin canını yakabilirsin ama bunlardan ders çıkarır ve mutlaka kontrol edersin kannımca.:D
- onlymerthy
bencede şu ölüm konusunu kapasak iyi olur :| neyse bencede geliştirmeliyim ama istem dışı birşey olmasında aman.. iyidir böyle. gelistircem bakalm .
- onlymerthy
UsTr yazdı:Böyle düşünceler çok yanlış ve şuan benim gözümde onlardan bir farkın kalmadı.Bu konuşmaya daha fazla devam etmeyeceğim.
Dün biraz sinirliydim. Fakat görüşüm hala aynı.. Senden çok özür diliyorum. sarfettiiğim sözler hakkında. ister bana karşı cephe al isterse benimle konuşmaya devam et. senden sadece bir ricam var eğer konuşmayacaksan lütfen arkadaşlarını bana karşı kışkırtma. ben kötü olan hiç birşey demedim .sadece tecavüz konusunda birazdaha barbarca bakıyorum.. o da benim kusurum.. iyi günler ..
-