Selam

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
Kullanıcı avatarı
CCM
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Selam

Okunmamış mesaj gönderen CCM »

Merhaba. Ben yaklaşık 1 seneden beri telekinezi ile uğraşıyorum. Daha doğrusu araştırıyorum. Daha önce bilgisayar ve evin ışıklarında belirgin bir değişiklik yapmıştım. Fakat psi-wheel'den bir sonuç alamamıştım. Enerji topu falan da denediğim halde bir türlü odaklanamıyordum. Hala da böyle. Daha önce de sitedeki konulara baktım fakat bir sonuç alamadım. Kendimi geliştirmek istiyorum arkadaşlar bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı acaba?

Kullanıcı avatarı
kahtam0256
Yaşadığınız İl: 2 Adıyaman

Re: Selam

Okunmamış mesaj gönderen kahtam0256 »

Kardeş meditasyon yap VE bu tür şeylerle ilgili film izle :) sürekli mutlu olmaya çalış Bukadar İlerde aerokinezi yapmanı öneririm hemen sonuç alınıyor :)
b e k l i ч o r u m . . ´ ´
Kullanıcı avatarı
Swocker
Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ

Okunmamış mesaj gönderen Swocker »

Kardeş namaz kıl ve bu tür flimler pek izleme etkisinde kalırsın normal olan şeyler sana anormal gelmeye başlar deli zannedersin kendını sonra her yere konu açıp bana neler oluyor diyenlerden olursun.
İnsan olabilmek için Kul olman gerekir.Kul olmak için yürek gerekir Yürek köpektede vardır ? O yüzden Adem Yunus İbrahim Muhammed olman gerekir!
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

Birde dini konular bu ise bulaşmasa...
Kullanıcı avatarı
CCM

Daha önce kafamı boşaltıp bu işe odaklanmak istedim ama tam olarak başaramadım. Defalarca başarısızlık. Umudumu kaybetmedim ama ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum
Hiç bir şey tesadüf değildir. Hayattaki her şey planlı ve programlıdır.

Kullanıcı avatarı
CCM

Demin bir psi-wheel denedim. Yine dönmedi ama odaklanırken parmaklarımın arasının yandığını ve acıdığını hissettim. Psi-wheel dönmedi ama ben bir güç hissettim. Neden olmuyor acaba?
Hiç bir şey tesadüf değildir. Hayattaki her şey planlı ve programlıdır.
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Sürekli kafanda saçma sapan nedenler aradığından olmuyor.Neden olmyuor değil ne zaman olucak diceksin.O kafandaki olmama nedenlerinide atıcaksın.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

onlymerthy yazdı:Birde dini konular bu ise bulaşmasa...
Dimi Dimi Telekinezi İçin Namaz Kılıyorlar. Mevlam İçin Kılmazlar Telekinezi İçin Hemen Kılmaya Başlarlar..
Kullanıcı avatarı
Swocker
Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ

Okunmamış mesaj gönderen Swocker »

edit// Sai
İnsan olabilmek için Kul olman gerekir.Kul olmak için yürek gerekir Yürek köpektede vardır ? O yüzden Adem Yunus İbrahim Muhammed olman gerekir!
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

Swocker yazdı:edit//Sai

Beni dinsizlikle suçlayamassın. Sen kim oluyorsun. Hem sınava calısmadan girince "Allahım nolur 100 alayım" mı diyorsun ??? Facebook sayfalarına döndü heryer. "Allahı seviyorsan begen . Peygamberi seviyorsan paylaş.. Çalısmayı bırak Allah seni geçirir.. " işte böyle konusmalar yüzünden nerelere geliyoruz.. Cahil şeyler. Allahımı , Dinimi , kitabimi , peygamberlerimi bu tür yerlerde alay konusu yapmayın.. Neymiş efendim "namaz kıl meditasyon yapma." orda sana cocugun sordugu soruya bak senin verdigin cevaba bak.. Tabikide namazını kılacak. sen neden ona dalga gecer gibi "onlar boş iş sen namaz kıl " demeye getiyorsun.. Ayıp .. Utan.. Banada bir daha dinsiz muhamelesi yaparsan sikayet edeceğim.. Cahil.