Bütün Biokinezi Ustaları Buraya Baksın.
Moderatör: Admin
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Bütün Biokinezi Ustaları Buraya Baksın.
Sanki,onemli bir shey varmish gibi "Biokinezi ustalari buraya toplansin,bana skaypdan destek olsun"diyorsun da,akillimisin sen?yani burda biokinezi ustasi varsa bunca zamandir bize bir video gostermediler,sana mi gosterecekler?Yani bi Angutuz,oylemi?Yeni kufurler oyrenmek istersen googleden ara...buraya gelip bu kadar sheyi yazmana gerek yoktu...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Bak şimdi seni rencide etmemek ve tartışma çıkarmamak için birşey demicem bak şunu anla kurt adam konusunu Okumuştum zaten merak etme adam gibi okusaydın anlardın yazımı bak benim usta dediğim lafın gelişi sadece biokinezi yapabilenlerin bu konuyu farketmesi için En azından biokinezi yapan birinden birazcık tecrübe edinmek için madem sende iş yok Bu konuya boş boş yorumlar yapma ellerinide klavyeden çek Tamam mi canım kardeşim.[/quote]turab yazdı:
Türkçede o zaman sözcükleri güzel kullan usta nın ne anlama geldiğini herkes bilir. kurt adam ve vampirleri okuduysan anlamanı beklerdim daha doğrusu beklemiyorum arada kapasite farkı var. Bunuda unutma ben göz rengimi değiştirmiş adamım :) buraya gelip göz rengimi en kısa sürede değiştirme yolunu arayanlardan değilim.şunu açıklığa kavuşturuyum kırmızı göz rengi yapmak öyle 2-3 dk odaklanıp olacak iş değil güzel kardeşim. bunu yapanlarla bizzat konuştum en kısa süre 1 ay veriyorlar. oda iç huzurunu bulup bio dengeni kontrol etmek için. o yüzden benim yorumlarıma boş diyemezsin maalesef çünkü ben atıp tutucu değil icraatçıyım. şimdi bana diyecekler sen 1 aydamı değiştirdin hayır 3 günde bu kadar kısa yapmam reiki şifa çalışması sayesinde oldu iç huzur ve şifa veren tek şey. fakat anladım ki herşey boş senin gibi bundan sonra sadece reiki yapıyorum.reikiyi bencil işlerde kullanmak benim ki gibi insanı iyi etkilemiyor maalesef. bu arada göz rengi değiştirmek kalıcı olmuyor 10dk falan sürer sürmez. bu arada gözümün rengini değiştiricem deyip gözü bozulan arkadaşlarımda var. tam yaparken yanlış bir odaklanma olanıda mahveder ok canım sen kendine başka eğlence bul[/quote]
Bana canlı olarak göz rengini değiştirdiğini kanıtla o zaman tabii yalan söylemiyorsan bana özelden skype ni msnni veya facebookunu falan ver hadi bakalım göster kanıtlada görelim.
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Kimsenin kimseye birşey kanıtlamaya ihtiyacı yoktur. Yapan adam kendi için yapar, çoluk çocuk muhabbetine çevirmeyin sohbeti. Konu zaten baştan saçma bir konu hiç kimse göz rengini değiştiremez. Onu yapabilmesi için genetiğiyle oynaması gerekir ve bu da baştan aşağı saçmalık. Ama göz renginin koyulaşıp açılmasını tetikleyen bazı faktörler vardır. Örneğin bazı insanların gözleri üzerine giydiği kıyafet, bulunduğu ortam, ortamın ışık oranı gibi etkenlerle renk değiştirir buda bir özelliktir herkeste bulunmaz. Yani istediğiniz kadar ıkının göz renginizi değiştiremezsiniz. Ve kimseninde yapabildiğini kanıtlamasına gerek yok çünkü yapamazsınız.
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
ozyy yüz yıllık şeyi bir anda değiştirdin sen bir telekinezi sitesindesin eğer bende istesem lucid rüyanın olamayacağına dair milyon tane şey atıp tutarım bence herkes kendi alanında gitsin diğerlerine saygı gösterelim. lucid neden olmaz derim hz.yusuftan başlarım dini şeylere girerim sen bile cevap veremezsin :))
MAR sana gelince tüm bu davranışlarından sonra sana birde şebek gibi msn verip cam karşına geçip göz rengimi falan değiştireceğimi sanıyorsun yanılıyorsun. göz rengini değiştiren adamlar var videosuda var fenomen programında yapan vardı ordan bak hem sen hem ozzzyyy
MAR sana gelince tüm bu davranışlarından sonra sana birde şebek gibi msn verip cam karşına geçip göz rengimi falan değiştireceğimi sanıyorsun yanılıyorsun. göz rengini değiştiren adamlar var videosuda var fenomen programında yapan vardı ordan bak hem sen hem ozzzyyy
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- ozzzyyy
Dediğin gibi burası telekinezi sitesi biyokinezi sitesi değil. Biyokinezide zaten yüz yıllık birşey değil. O fenomende ki adam Berk Eratay isimli bir mentalisttir. Biyokinezi ile göz rengi değiştirme olayı onun sayesinde ortaya çıkmış bir olgu ve ne yazık ki parapsikolojik bir yetenek değil parayla satın alınabilecek bir illüzyon gösterisidir. "Biokinesis by Berk Eratay" şeklinde aratırsanız gerekli bilgileri edinebilirsiniz. Sen bana lucid in olmadığını kanıtlayamazsın çünkü bu konu parapsikolojik bir fenomen değil, insanın zihnini kontrol altına almasıyla ilgili bir şey ve daha çok psikolojiye giriyor. Lucid enerjiyle değil belli düşünce teknikleri ve kalıplarla yapılabilen rüya görme olayıdır. Hakkında onlarca kitap yazılmıştır ve bilimsel yargılara dayanır. İstersen Hz.Yusuftan da başlayabilirsin dini şeylere de girebilirsin benim için fark etmez lucid tam hakimiyetimin olduğu bir konudur. Eğer öyle olmasa grup açma talebinde bulunmaz ve grup lideri olmazdım. :)turab yazdı:ozyy yüz yıllık şeyi bir anda değiştirdin sen bir telekinezi sitesindesin eğer bende istesem lucid rüyanın olamayacağına dair milyon tane şey atıp tutarım bence herkes kendi alanında gitsin diğerlerine saygı gösterelim. lucid neden olmaz derim hz.yusuftan başlarım dini şeylere girerim sen bile cevap veremezsin :))
-
Sadece bir bilgi vereyim göz rengi değişimi sadece genetik faktörlerce düzenlenmez.Renk pigmentleriyle de ilgilidir...ozzzyyy yazdı:Dediğin gibi burası telekinezi sitesi biyokinezi sitesi değil. Biyokinezide zaten yüz yıllık birşey değil. O fenomende ki adam Berk Eratay isimli bir mentalisttir. Biyokinezi ile göz rengi değiştirme olayı onun sayesinde ortaya çıkmış bir olgu ve ne yazık ki parapsikolojik bir yetenek değil parayla satın alınabilecek bir illüzyon gösterisidir. "Biokinesis by Berk Eratay" şeklinde aratırsanız gerekli bilgileri edinebilirsiniz. Sen bana lucid in olmadığını kanıtlayamazsın çünkü bu konu parapsikolojik bir fenomen değil, insanın zihnini kontrol altına almasıyla ilgili bir şey ve daha çok psikolojiye giriyor. Lucid enerjiyle değil belli düşünce teknikleri ve kalıplarla yapılabilen rüya görme olayıdır. Hakkında onlarca kitap yazılmıştır ve bilimsel yargılara dayanır. İstersen Hz.Yusuftan da başlayabilirsin dini şeylere de girebilirsin benim için fark etmez lucid tam hakimiyetimin olduğu bir konudur. Eğer öyle olmasa grup açma talebinde bulunmaz ve grup lideri olmazdım. :)turab yazdı:ozyy yüz yıllık şeyi bir anda değiştirdin sen bir telekinezi sitesindesin eğer bende istesem lucid rüyanın olamayacağına dair milyon tane şey atıp tutarım bence herkes kendi alanında gitsin diğerlerine saygı gösterelim. lucid neden olmaz derim hz.yusuftan başlarım dini şeylere girerim sen bile cevap veremezsin :))
En son Admin tarafından 19 Eyl, 22:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Düzenleme yapıldı
Sınanıyorsunuz...
- turab
ozzzyyy yazdı:Dediğin gibi burası telekinezi sitesi biyokinezi sitesi değil. Biyokinezide zaten yüz yıllık birşey değil. O fenomende ki adam Berk Eratay isimli bir mentalisttir. Biyokinezi ile göz rengi değiştirme olayı onun sayesinde ortaya çıkmış bir olgu ve ne yazık ki parapsikolojik bir yetenek değil parayla satın alınabilecek bir illüzyon gösterisidir. "Biokinesis by Berk Eratay" şeklinde aratırsanız gerekli bilgileri edinebilirsiniz. Sen bana lucid in olmadığını kanıtlayamazsın çünkü bu konu parapsikolojik bir fenomen değil, insanın zihnini kontrol altına almasıyla ilgili bir şey ve daha çok psikolojiye giriyor. Lucid enerjiyle değil belli düşünce teknikleri ve kalıplarla yapılabilen rüya görme olayıdır. Hakkında onlarca kitap yazılmıştır ve bilimsel yargılara dayanır. İstersen Hz.Yusuftan da başlayabilirsin dini şeylere de girebilirsin benim için fark etmez lucid tam hakimiyetimin olduğu bir konudur. Eğer öyle olmasa grup açma talebinde bulunmaz ve grup lideri olmazdım. :)turab yazdı:ozyy yüz yıllık şeyi bir anda değiştirdin sen bir telekinezi sitesindesin eğer bende istesem lucid rüyanın olamayacağına dair milyon tane şey atıp tutarım bence herkes kendi alanında gitsin diğerlerine saygı gösterelim. lucid neden olmaz derim hz.yusuftan başlarım dini şeylere girerim sen bile cevap veremezsin :))
burda biokinezi olmaz ise senin hiç yerin yok o zaman lucid & telekinezi çok farklı şeyler. ben burda oturup saçma tartışmalara girmem ozzzyyy ben lucid yapılamaz demiyorum bende lucid oldum istersemde olabilirim zaten amacım kimse uzman değilse burda konuşması ben yaptım yapanıda gördüm konuştumda. biokeniziye inanmıyorsan telekineziyede inanma. zaten bu tür şeyler bunu gerçekleştiremeyen insanların işidir.madem biyolojik konuşuyorsun al ozaman. BU soruyu akrep krala yönelticem herkesin inanması için bakalım kendisi ne diyecek
uubam.com
- ozzzyyy
Benim neyi savunup savunmadığım bana kalmış. O geçen sefer sizi toplu gömdüğüm olayın acısını yaşıyorsun hala farkındayım oradaki konu başkasına inandırmaktı, inanmak değil.Yazdığın ileti hakaret ağırlıklı gayet seviyene yakışır bir ileti. Emin ol sen benim yazdıklarımı o beğenmediğin google a başvurmadan düzeltecek kapasitede olsaydın bunu çoktan yapardın. Araştırıp bilgi edinmeye vaktin yoktur senin, yanlışı düzeltmeye değil. Renk pigmentleriyle ilgili değildir diyen olmadı ki zaten. Sana tavsiyem git göz rengi oluşumunda genetik faktörleri araştır. Renk pigmenti sadece gözde(ve diğer herşeyde) renk oluşumunu açıklar. O renge sahip olmasının sebebini de genler açıklar. Üstte alıntı yaptığın yerde kafadan uydurma en ufak birşey yoktur dediğim gibi düzeltebiliyorsan düzelt.cehalet yazdı:Alan boş atış serbest.Salla bakalım.Bilimi savunan adam kalkmış burada hiçbir bilimselliği olmayan konular hakkında ahkâm kesiyor.Hey cahil arkadaşım.Söylediklerini düzeltmeye kalktım da vazgeçtim o kadar vaktim yok ne yazık ki.Sadece bir bilgi vereyim göz rengi değişimi sadece genetik faktörlerce düzenlenmez.Renk pigmentleriyle de ilgilidir...ozzzyyy yazdı:Dediğin gibi burası telekinezi sitesi biyokinezi sitesi değil. Biyokinezide zaten yüz yıllık birşey değil. O fenomende ki adam Berk Eratay isimli bir mentalisttir. Biyokinezi ile göz rengi değiştirme olayı onun sayesinde ortaya çıkmış bir olgu ve ne yazık ki parapsikolojik bir yetenek değil parayla satın alınabilecek bir illüzyon gösterisidir. "Biokinesis by Berk Eratay" şeklinde aratırsanız gerekli bilgileri edinebilirsiniz. Sen bana lucid in olmadığını kanıtlayamazsın çünkü bu konu parapsikolojik bir fenomen değil, insanın zihnini kontrol altına almasıyla ilgili bir şey ve daha çok psikolojiye giriyor. Lucid enerjiyle değil belli düşünce teknikleri ve kalıplarla yapılabilen rüya görme olayıdır. Hakkında onlarca kitap yazılmıştır ve bilimsel yargılara dayanır. İstersen Hz.Yusuftan da başlayabilirsin dini şeylere de girebilirsin benim için fark etmez lucid tam hakimiyetimin olduğu bir konudur. Eğer öyle olmasa grup açma talebinde bulunmaz ve grup lideri olmazdım. :)turab yazdı:ozyy yüz yıllık şeyi bir anda değiştirdin sen bir telekinezi sitesindesin eğer bende istesem lucid rüyanın olamayacağına dair milyon tane şey atıp tutarım bence herkes kendi alanında gitsin diğerlerine saygı gösterelim. lucid neden olmaz derim hz.yusuftan başlarım dini şeylere girerim sen bile cevap veremezsin :))
- ozzzyyy
Benim işim olup olmaması seni ilgilendirmez. Konu biyokinezi diye adlandırdığınız olay ikide birde lucidi araya koyup ters yerden vurmaya çalışmayın. Biyokineziye inanmıyorsan telekineziye de inanma cümlesinin maksadı nedir? Neye inanıp inanmayacağım bana kalmış diyorum hala ona inanmazsan buna da inanma diyorsunuz. Telekineziye inanıyorum biyokineziye inanmıyorum var mı birader? Biyolojik konuşuyorsun demişsin zaten biyokinezi dediğin şey biyolojiyle ilgili olması gereken bir konu değil mi?turab yazdı:ozzzyyy yazdı:Dediğin gibi burası telekinezi sitesi biyokinezi sitesi değil. Biyokinezide zaten yüz yıllık birşey değil. O fenomende ki adam Berk Eratay isimli bir mentalisttir. Biyokinezi ile göz rengi değiştirme olayı onun sayesinde ortaya çıkmış bir olgu ve ne yazık ki parapsikolojik bir yetenek değil parayla satın alınabilecek bir illüzyon gösterisidir. "Biokinesis by Berk Eratay" şeklinde aratırsanız gerekli bilgileri edinebilirsiniz. Sen bana lucid in olmadığını kanıtlayamazsın çünkü bu konu parapsikolojik bir fenomen değil, insanın zihnini kontrol altına almasıyla ilgili bir şey ve daha çok psikolojiye giriyor. Lucid enerjiyle değil belli düşünce teknikleri ve kalıplarla yapılabilen rüya görme olayıdır. Hakkında onlarca kitap yazılmıştır ve bilimsel yargılara dayanır. İstersen Hz.Yusuftan da başlayabilirsin dini şeylere de girebilirsin benim için fark etmez lucid tam hakimiyetimin olduğu bir konudur. Eğer öyle olmasa grup açma talebinde bulunmaz ve grup lideri olmazdım. :)turab yazdı:ozyy yüz yıllık şeyi bir anda değiştirdin sen bir telekinezi sitesindesin eğer bende istesem lucid rüyanın olamayacağına dair milyon tane şey atıp tutarım bence herkes kendi alanında gitsin diğerlerine saygı gösterelim. lucid neden olmaz derim hz.yusuftan başlarım dini şeylere girerim sen bile cevap veremezsin :))
burda biokinezi olmaz ise senin hiç yerin yok o zaman lucid & telekinezi çok farklı şeyler. ben burda oturup saçma tartışmalara girmem ozzzyyy ben lucid yapılamaz demiyorum bende lucid oldum istersemde olabilirim zaten amacım kimse uzman değilse burda konuşması ben yaptım yapanıda gördüm konuştumda. biokeniziye inanmıyorsan telekineziyede inanma. zaten bu tür şeyler bunu gerçekleştiremeyen insanların işidir.madem biyolojik konuşuyorsun al ozaman. BU soruyu akrep krala yönelticem herkesin inanması için bakalım kendisi ne diyecek
- turab
akrep kral cevaplayınca görüşürüz
En son Admin tarafından 19 Eyl, 22:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
uubam.com
-