Yardımm!!
Moderatör: Sai
- ddemmahum
Re: Yardımm!!
biz siteden bi arkadaşla masa tenisi oynamaya karar vermiştik 

::Welcome to home Bruce::
- Ulquiorra
ben psi ball yapılamaz demiyorum ki (:zaza54 yazdı:vay be psi ball kavgası ha negatif nerjiyle psiball yapayımda bana inanmayanlara fırlatıyım süper bişi![]()
![]()
psi hayvan ahaah hala gülüyorum buna ya adı bile yeter psi pet psi hayvan gel pisi pisi (:
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
- ibrahimduygulu
hehe alemsin yaw Ulquiorra
kurda kanat takıyolar abisi
dur
normal psi-ball yaptılarda kanatları kaldı hayvanı kaldı 

İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
- sulomann
hmm hiç denemedim ben ama yine de istahım kactı biraz pis bi koku var bu isin icinde kısa zamanda netleşse çok iyi olcak 

- ibrahimduygulu
- multiplayer1
ne güzel geyik yapıosunuz...kolay gelsin..
- ddemmahum
valla bazı şeylerle geyik yapılır..ilk başta bende inanmıştım psi pet'e falan (utanıyorum ama naparsın bir anlık hata) ama şimdi anlıyorum ne kadar saçma

::Welcome to home Bruce::
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
olm ben psi ball şavaşından bahsediom laUlquiorra yazdı:ben psi ball yapılamaz demiyorum ki (:zaza54 yazdı:vay be psi ball kavgası ha negatif nerjiyle psiball yapayımda bana inanmayanlara fırlatıyım süper bişi![]()
![]()
psi hayvan ahaah hala gülüyorum buna ya adı bile yeter psi pet psi hayvan gel pisi pisi (:
- Ulquiorra
la simdi senle savaş mı yapak yaw ama çok saçma değilmi genellikle psi ball zarar vermek için kullanılır sen arkdasınla hadi gel senle psiball savasıyapalımmı dersin zaten ben inanmıyorum ''birisinden ders almadan 2 ayda yada 2 bucuk ayda psiball yapılamaz.'' tırnak içinde yazdıklarımı bana ders aldıgım kişi dedi (:
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.