Sizce böyle birşey Var mı?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Sizce böyle birşey Var mı?

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikAkim »

Merhaba Arkadaşlar,

Bir kaç gündür yapabildiğim bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.1 - 1.30 dakika arası ışığa hiç göz kırpmadan bakıyorum.Bir süre sonra sizde bilirsiniz ki uzun uzun ışığa bakınca gözümüzün önünde izi kalır.(Aynı ışığın şeklinde)Tabi bir süre sonra geçer.Her neyse.Dediim gibi ışığa yaklaşık 1 - 1.30 dakika baktıktan sonra gözümü kapatıyorum.Kapattığımda aynı şekil yine gözüküyor.(Büyük ihtimal herkezde oluyordur :) ) Gözüm kapalıyken bu şekli değiştirebiliyorum.İstediğim büyüklüğe ve şekle getirebiliyorum.Gözümü açtığımda gözüm kapalıyken yaptıklarım duruyor, yanlız bir korkum var.Her yaptığımda aklımdan şu geçiyor : Ya yaptığım şekil sonsuza dek gözümün önünde kalırsa? Ya bir daha hiç gitmezse? diye düşünüyorum :) .Tabii ara sıra onun korkusuyla olabildiğince küçük yapıyorum bunu.

Arkadaşlar biraz saçma oldu, özür dilerim ama eğer böyle birşey varsa; nasıl geliştirilebilir? Varsa adı ne? Çok saçma oldu, yinede sorumu cevaplarsanız sevinirim.
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias

A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein

Kullanıcı avatarı
TFGBAB
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Sizce böyle birşey Var mı?

Okunmamış mesaj gönderen TFGBAB »

bi deniyim :P
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

Ben olsam senin yerinde kapak çalışırdım daha etkili olabilir . Gözümüz önemli bir organdır . Zarar verebilir . Kapak çalışman daha etkili bence . Ben dede oluyor :) .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Öncelikle böyle birşeyin adı olduğunu sanmıyorum.Zaten geliştirilebilecek bişeyde olduğunu pek düşünmüyorum.Tek söyleyeceğim şey güneşe ve ampule çıplak gözle bakmak çok zararlıdır.Gözlerin zarar görebilir.Gözlerinde çeşitli hastalıklar ortaya çıkabilir.Gözleinde yaşlanmalar oluşabilir.Bu yüzden bunu yapmanı pek tavsiye etmem.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

imaje yeteneğin var o zaman durugörüye de de yatkınsın ama çok yapma öyle gözlerin zarar görür
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

pixies forever <3<3
Psik0z
Yaşadığınız İl: 16 Bursa

Okunmamış mesaj gönderen Psik0z »

Önceden bende aynısını yapıyordum artık gözüm açıkken de değiştirebiliyorum. Geliştirilebilir yani
Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikAkim »

Cevapladığınız için teşekkürler.Zararlı olduğunuda bilmiyordum.Artık yapmayacağım :) Ama madem zararlı öyleyse bu yaptığıma en yakın konu duru görü mü?
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias

A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein