Sizce böyle birşey Var mı?
Moderatör: Sai
- TelekinetikAkim
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Sizce böyle birşey Var mı?
Merhaba Arkadaşlar,
Bir kaç gündür yapabildiğim bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.1 - 1.30 dakika arası ışığa hiç göz kırpmadan bakıyorum.Bir süre sonra sizde bilirsiniz ki uzun uzun ışığa bakınca gözümüzün önünde izi kalır.(Aynı ışığın şeklinde)Tabi bir süre sonra geçer.Her neyse.Dediim gibi ışığa yaklaşık 1 - 1.30 dakika baktıktan sonra gözümü kapatıyorum.Kapattığımda aynı şekil yine gözüküyor.(Büyük ihtimal herkezde oluyordur :) ) Gözüm kapalıyken bu şekli değiştirebiliyorum.İstediğim büyüklüğe ve şekle getirebiliyorum.Gözümü açtığımda gözüm kapalıyken yaptıklarım duruyor, yanlız bir korkum var.Her yaptığımda aklımdan şu geçiyor : Ya yaptığım şekil sonsuza dek gözümün önünde kalırsa? Ya bir daha hiç gitmezse? diye düşünüyorum :) .Tabii ara sıra onun korkusuyla olabildiğince küçük yapıyorum bunu.
Arkadaşlar biraz saçma oldu, özür dilerim ama eğer böyle birşey varsa; nasıl geliştirilebilir? Varsa adı ne? Çok saçma oldu, yinede sorumu cevaplarsanız sevinirim.
Bir kaç gündür yapabildiğim bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.1 - 1.30 dakika arası ışığa hiç göz kırpmadan bakıyorum.Bir süre sonra sizde bilirsiniz ki uzun uzun ışığa bakınca gözümüzün önünde izi kalır.(Aynı ışığın şeklinde)Tabi bir süre sonra geçer.Her neyse.Dediim gibi ışığa yaklaşık 1 - 1.30 dakika baktıktan sonra gözümü kapatıyorum.Kapattığımda aynı şekil yine gözüküyor.(Büyük ihtimal herkezde oluyordur :) ) Gözüm kapalıyken bu şekli değiştirebiliyorum.İstediğim büyüklüğe ve şekle getirebiliyorum.Gözümü açtığımda gözüm kapalıyken yaptıklarım duruyor, yanlız bir korkum var.Her yaptığımda aklımdan şu geçiyor : Ya yaptığım şekil sonsuza dek gözümün önünde kalırsa? Ya bir daha hiç gitmezse? diye düşünüyorum :) .Tabii ara sıra onun korkusuyla olabildiğince küçük yapıyorum bunu.
Arkadaşlar biraz saçma oldu, özür dilerim ama eğer böyle birşey varsa; nasıl geliştirilebilir? Varsa adı ne? Çok saçma oldu, yinede sorumu cevaplarsanız sevinirim.
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
- TFGBAB
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Sizce böyle birşey Var mı?
bi deniyim :P
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Ben olsam senin yerinde kapak çalışırdım daha etkili olabilir . Gözümüz önemli bir organdır . Zarar verebilir . Kapak çalışman daha etkili bence . Ben dede oluyor :) .
@Kuupa7
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Öncelikle böyle birşeyin adı olduğunu sanmıyorum.Zaten geliştirilebilecek bişeyde olduğunu pek düşünmüyorum.Tek söyleyeceğim şey güneşe ve ampule çıplak gözle bakmak çok zararlıdır.Gözlerin zarar görebilir.Gözlerinde çeşitli hastalıklar ortaya çıkabilir.Gözleinde yaşlanmalar oluşabilir.Bu yüzden bunu yapmanı pek tavsiye etmem.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
imaje yeteneğin var o zaman durugörüye de de yatkınsın ama çok yapma öyle gözlerin zarar görür
pixies forever <3<3
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
pixies forever <3<3
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Önceden bende aynısını yapıyordum artık gözüm açıkken de değiştirebiliyorum. Geliştirilebilir yani
- TelekinetikAkim
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cevapladığınız için teşekkürler.Zararlı olduğunuda bilmiyordum.Artık yapmayacağım :) Ama madem zararlı öyleyse bu yaptığıma en yakın konu duru görü mü?
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias
-Albert Einstein
-Baltasar Bracias
-Albert Einstein
-