biokinezi göz tedavisi

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
kaptankork
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

biokinezi göz tedavisi

Okunmamış mesaj gönderen kaptankork »

evet millet sizce bozulan bulanık gören gözü onarabilir miyiz?yapabilirsek nasıl? işte iki size iki soru. saygılar...
laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun muoumkine.(söyleyemediniz mi :D)
eşe-i vaka um mutlak el kullun mumkin.

Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: biokinezi göz tedavisi

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Dostum telekinezi de sınır yoktur diyoruz ama bu kadar önemli bi yarayı zihin gücüyle tedavi etmek büyük tecrübe ister. Mümkünlüğünü tartışıyorsak olabilir neden olmasın ilk kural inanmak. 2. sorunun cevabını ise bu forumda bulamazsın. Sadece cevaba giden ilk aşamalarda yardımcı olabilir sana bu forum.
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Öncelikle telekinezide bile sınır vardır.Bu biokinezidir telekinezi değildir.Telekineziyi bir kenara bırakın.İkincisi biokineziyle gözümüzü tedavi edemiyorsak eğer yani biokineziyle göz bozuklukları tedavi edilemiyorsa böyle birşeyin tedavisi sadece zaman ise istediğin kadar inanabilirsin gözün tedavi olmaz.Yok biokinezi ile göz tedavisi mümkünse eğer biraz istek biraz umut lazım.Bunlardan sonra inanç kolay.Ama dediğim gibi eğer biokinezi ile yapılabiliyorsa.Yapılamıyorsa yapılamıyordur. :)
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

ne yazık ki parapsikolojinin bir kullanım kılavuzu yok. telekinezi de en fazla bunu yaparsınız,biokinezide şunları şunları yapabilrsiniz başka bişey olmaz, vb tarzı şeyler söylenEmiyor. 7milyar nüfuslu bi dunyada yaşıyoruz ve bu forumda sadece bikaçYüz kişi var.Dolayısıyla (söz ettiğiniz) bu tür bişeyi bu frumda deneyimleyen kimse olduğunu düşünmüyorum.Ama dünyaya bakacak olursak yapan birileri olmuş olabilir.Onu da bu sınırlı imkanlarımızla nası bulabiliriz ki... O yüzden aklınıza gelen bişeyin (biokinezide,tlekinezide,astralde vs herhangi bir fikir,teknik vb) olabilitesini buradaki insanlara sorup ta onların "olur" yada "olmaz" demeleriyle hareket etmeyin.Sonuçta burda kimse alim falan değil,yanlış biliyor olabilir, (pek olacağını sanmam ama) kafadan eğleni aklınıza cesine sallıyor olabilir,.. O yüzden eğer bişey kendi aklınıza yatıyorsa, onu deneyin! ;) İçinizdeki inancı forumdakilere sorarak körüklemeye falan uğraşmayın, boşverin. Size mümkün gelilyorsa deneyin,aklınızdaki teknikleri uygulayın,inanın çabalayın.
Benzetmek gibi algılamayan ama, Zamanında Allah'ın varlığına sadece Peygamberimiz inanıyordu ve diğerleri bunun yanlış olduğunu düşünüyordu [MİSÂL.] . ama sonra milyonlarca kişi Görünmese de bir Yaratıcının olduğunu anladı ve inandı.. Yani diğer kişilerin düşüncelerini pek dikkate almayın.Ha demek değildir ki ne dşünüyorsan doğrudur.Aradaki çizgiyi ayarlayabileceğinize inanıyorum :) Benm de gözlerim bozuk ve biokinezi ile düzeltilebileceğine inanıyorum.Tabi ki bu derin uğraşlar ve azimli kararlı çalışmalar gerektirir :)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Kullanıcı avatarı
UsTr

Birde tıp çok gelişti laser ameliyatlar ile düzeltilebiliyor.Niye biyokinezi ile uğraşasın ki ? Amacın direk göz tedavisi ise biyokinezi ile vakit kaybetmene hiç gerek yok.Ama amacın biyokinezi ile neler yapılabildiğini görmek ise deneyip göreceksin. :)

Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

Biyokinezi sadece göz ile alakalı değildir Öncelikle bunu bilin. En çok göz rengi değiştirme ile ünlü bir alan ama. Neyse . Biyokinezi ile tedavi için enerji seviyenin Yüksek olması şart. Yani bazı şeyleri tam oturtmak zorundasın. Ama yine bir tedavi istiyorsan biyoenerji ile tedavi edebilirsin. Bu da yine senin vücudunu onarmana Birebir etkili olur. Bunun için herhangi bir tekniğe gerek yok Gözlerini Kapat ve Içinden geleni yap. Ama bodoslama direkt tedaviye girme yapamazsın. Önce enerji seviyeni düzenle. Meditasyon yap bir hafta kadar. Ondan sonra Istediğin teknik ile hiç zorlamadan kendini çalışmalarına bak.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

UsTr yazdı:Birde tıp çok gelişti laser ameliyatlar ile düzeltilebiliyor.Niye biyokinezi ile uğraşasın ki ? Amacın direk göz tedavisi ise biyokinezi ile vakit kaybetmene hiç gerek yok.Ama amacın biyokinezi ile neler yapılabildiğini görmek ise deneyip göreceksin. :)
Laser de Olsa Olmuyo Hiç Ameliyat Olmaması Gerekiyor.Yani Askeriye'ye Gidecekse İçin Hiç Ameliyat Olmaması Lazım :)
Kullanıcı avatarı
UsTr

Uchiha Sasuke yazdı:
UsTr yazdı:Birde tıp çok gelişti laser ameliyatlar ile düzeltilebiliyor.Niye biyokinezi ile uğraşasın ki ? Amacın direk göz tedavisi ise biyokinezi ile vakit kaybetmene hiç gerek yok.Ama amacın biyokinezi ile neler yapılabildiğini görmek ise deneyip göreceksin. :)
Laser de Olsa Olmuyo Hiç Ameliyat Olmaması Gerekiyor.Yani Askeriye'ye Gidecekse İçin Hiç Ameliyat Olmaması Lazım :)
Askeriye için öyle.Ben genel olarak göz rahatsızlığından kurtulması için söyledim. :)
Kullanıcı avatarı
kaptankork
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen kaptankork »

eyvallah sağ olun ben ameliyat işlerinden biraz korkuyorum da ayrıca arkadaşın dediği gibi askerde falan işlemez lazer işi.neyse bir şey soracaktım.bu biokinezi kalıcı değil mi ya geçen bir konu gördüm de göz rengini en fazla 10sn çevirirsin falan demişler.yoksa sadece göz rengi işindemi.
laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun muoumkine.(söyleyemediniz mi :D)
eşe-i vaka um mutlak el kullun mumkin.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

ya bu telekinezi biokinezi vs. simya gibi deneme yanılma yoluyla birşeyler öğreniyorsun