Bıktım artık !!
- serons25
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bıktım artık !!
Arkadaşlar ben bu telekinezi tekniklerine her baktığımda ya alakasız birşey çıkıyor ya psi-wheel yada kaşık bükme telekinezide bunlardan başka birşey yokmu bu beni gerçekten sinirlendiriyor biraz farklı konular açsanız :( okuduğunuz için teşkkürler
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Re: Bıktım artık !!
doğruda dur hele önce psi wheli yapak :D :D :D ha madem öle soruyum elektrokineziye başlamadan önce yada başlarken ilk ne yapıyım ??
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- carnim_rama
neden hep karşıdan bekliyorsunuz? siz niye açmıyorsunuz ilginizi çeken konuları paylaşın
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- serons25
ben paylaşsam da ben bu konularda bu kadar yetenekli değilim bunun dışında olabilecek şeyler hiç paylaşılmıyor ben paylaşsam da yeterli olmaz
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
- carnim_rama
sadece sen değil zaten olay. herkesin forum dışında gördüğü ilginç konuları paylaşması gerekir.serons25 yazdı:ben paylaşsam da ben bu konularda bu kadar yetenekli değilim bunun dışında olabilecek şeyler hiç paylaşılmıyor ben paylaşsam da yeterli olmaz
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
bu forumda kim yetenekli ki ?
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
hem diyorsunuz telekineziyi herkes yapar hemde yetenekli diyorsunuz yatkınlığı felkan mı var :D
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Forumdaki konulara ne bakıyorsun sen.Sen bir teknik bul geliştir.kafandan uçukça bir teknik bile olabilir.Bakarsın tutar.Foruma koymak zorundada değilsin.Senin tekniğin olur.Yetenek meselesi değil yaratıcılık meselesi.Yetenek herkesde var.Yaratıcılık ise kullanmayı bilen de var :)
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Bende bu tür şikayetlerden bıktım.serons25 yazdı:Arkadaşlar ben bu telekinezi tekniklerine her baktığımda ya alakasız birşey çıkıyor ya psi-wheel yada kaşık bükme telekinezide bunlardan başka birşey yokmu bu beni gerçekten sinirlendiriyor biraz farklı konular açsanız :( okuduğunuz için teşkkürler
İMZA
-