Bıktım artık !!

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
serons25
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Bıktım artık !!

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

Arkadaşlar ben bu telekinezi tekniklerine her baktığımda ya alakasız birşey çıkıyor ya psi-wheel yada kaşık bükme telekinezide bunlardan başka birşey yokmu bu beni gerçekten sinirlendiriyor biraz farklı konular açsanız :( okuduğunuz için teşkkürler
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.

Kullanıcı avatarı
zxc512
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Re: Bıktım artık !!

Okunmamış mesaj gönderen zxc512 »

doğruda dur hele önce psi wheli yapak :D :D :D ha madem öle soruyum elektrokineziye başlamadan önce yada başlarken ilk ne yapıyım ??
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez :)
Kullanıcı avatarı
carnim_rama

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

neden hep karşıdan bekliyorsunuz? siz niye açmıyorsunuz ilginizi çeken konuları paylaşın
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Kullanıcı avatarı
serons25

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

ben paylaşsam da ben bu konularda bu kadar yetenekli değilim bunun dışında olabilecek şeyler hiç paylaşılmıyor ben paylaşsam da yeterli olmaz
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
Kullanıcı avatarı
carnim_rama

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

serons25 yazdı:ben paylaşsam da ben bu konularda bu kadar yetenekli değilim bunun dışında olabilecek şeyler hiç paylaşılmıyor ben paylaşsam da yeterli olmaz
sadece sen değil zaten olay. herkesin forum dışında gördüğü ilginç konuları paylaşması gerekir.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

bu forumda kim yetenekli ki ?
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

hem diyorsunuz telekineziyi herkes yapar hemde yetenekli diyorsunuz yatkınlığı felkan mı var :D
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Forumdaki konulara ne bakıyorsun sen.Sen bir teknik bul geliştir.kafandan uçukça bir teknik bile olabilir.Bakarsın tutar.Foruma koymak zorundada değilsin.Senin tekniğin olur.Yetenek meselesi değil yaratıcılık meselesi.Yetenek herkesde var.Yaratıcılık ise kullanmayı bilen de var :)
Kullanıcı avatarı
Msa
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

serons25 yazdı:Arkadaşlar ben bu telekinezi tekniklerine her baktığımda ya alakasız birşey çıkıyor ya psi-wheel yada kaşık bükme telekinezide bunlardan başka birşey yokmu bu beni gerçekten sinirlendiriyor biraz farklı konular açsanız :( okuduğunuz için teşkkürler
Bende bu tür şikayetlerden bıktım.
İMZA