Teknik sorunu

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
lDaywalkerl
Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Teknik sorunu

Okunmamış mesaj gönderen lDaywalkerl »

Arkadaşlar ben bu uğraşta yeniyim. Yaklaşık 1 ay önce keşfettim. İlk başladığımda Psi-wheeli yarım saatlik çalışmanın sonunda 4-5 tur devamlı döndürmeyi başardım. (forumda okuduklarımın etkisiyle gaza geldiğim için olabilir). Bu işte inanmanın ve hayal etmenin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Ama nasıl hayal etmeliyiz? Ellerimizden enerjinin aktığını ve bu şekilde döndüğünü mü yoksa kağıtla bütünleşip bir parçamız olarak hareket ettirdiğimizi mi hayal etmeliyiz? Bazıları patronu olduğunu düşün bazıları iş birliği yap diye yazmış. Bu çeşitli yöntem ve tekniklerden hangisi doğru veya hangisi etkilidir? Şimdiden teşekkür ederim.

Not: ilk başladığım zaman 3-4 gün çalışmaya devam ettim. Daha sonra pek fırsatım olmadı yani 1 aylık çalışmam yok.

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Re: Teknik sorunu

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Sen işte şöyle mi düşünsem böyle düşünerek mi yapsam diye kafanı karıştırmıcaksın (benim gibi :D)Sadece dönemesini düşün veya da enerjini hisset ve aktardıgını felan düşün çok karıştırma..Fazla kurcalarsan hiç yapamazsın
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

Gaza geldiğim için değil ben yaptığım için döndü demelisin .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Tekniklerin doğrusu yanlışı, iyisi kötüsü yoktur. Herkesin kendi tekniği vardır ve biride yararlanabilirse yararlanır ümidiyle foruma yazar. Senin için en hayırlısı kendi tekniğini bulmak. Hayal gücünü kullan ;)
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Teknik Teknik Dediğiniz Nedir Sizin ?. Telefon Markası Samsung Nokia Gibi Farklı Şeyler Mi üretiyorsunuz :D
Kardeşim Koycan Psi Wheel Yapacaksan Önüne Afedersin Öküz Gibi Bakacaksın Olay Bu :D
Buda Benim Tekniğim Çok yardımcı Oluyordu Sağolsun Eskiden :)

Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Şimdi edited by carnim_rama argo ve sokak ağzı konuşmak yasaktır. Eklentisi gelicek yorumuna sasuke :D
İMZA
Kullanıcı avatarı
Msa
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Carnim_rama kötü anlamda veya espri amaçlı yazmadım şimdiden söyleyeyim :D
İMZA
Kullanıcı avatarı
serons25
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

kendi tekniğini oluştur döneceğinden şphe etme ve dönecek derken mesela ALLAHIN yardımıyla dönecek de ALLAH sana senden daha yakındır biraz düşün yardımım olduysa ne mutlu bana :)
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

En iyi kendi tekniğinizdir .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Bak şöyle anlatmaya çalışayım.Sen şuan yeni başladığın için sıfırsın.Yani hangi tekniği üretirsen üret o teknik üzerinde yeterince çalışırsan onunla ilerlersin. 3 tane 5 tane teknik deneme bence.Bir tane teknik üret.Ne olursa olsun.KEndine özgü olsun.İstiyosan başka bir filmden özendiğin bir teknik filan olsun.Hep aynı teknikte çalışırsan o teknikle de gelişebilirsin.Dediğim gibi şuanda sıfırsın.Bİr teknik üretip onunla ilerleyebilirsin.Şuanda sıfır olduğun için her teknik senin işine yarar.Ama bir tanesini seçip üzerinde durman lazım ki gelişebilesin.BENCE. :)