Ne Ara Geçti Hiç Farkında Değilim :)ozzzyyy yazdı: O olay geçti bitti. İtachinin narutoya aktardığı şey Shisui nin mangekyousu idi(gözün diğer tekini danzou shisui ölmeden önce çalmıştı). Gözün özelliği İtachinin mangekyousunu görünce aktifleşip narutoyu korumasıydı. Bunun sebebi sasukenin kendi sözlerini alıp ems açacağını düşünmesiydi. Fakat İtachi edo tensei ile dirildiğinde narutoyla karşılaştı ve karga narutoyu korumak için ortaya çıkıp kayboldu. Tekrar aktif olması 10 sene gerektiriyor artık sasukeyle olan savaşında işine yaramaz demişti İtachi. Narutonun doujutsu açması için 2 ihtimal var. Ya Kakashi gibi medikal bir teknikle tek gözü sharingan, byakugan veya rinnegandan biriyle değiştirilecek(rinneganı nereden bulacak demeyin, mangayı okuyanlar bilir ortalık rinnegan kaynıyor:)) Yada narutonun genlerinde sahiden uchiha kanı olabilir. Daha öncede söylediğim gibi uzumakiler hakkında çok şey bilinmiyor. Sadece mühür tekniklerindeki uzmanlıkları ve jinchuuriki olmak için gerekli olan devasa çakra yapısına sahipler. Eğer uzumakilerde narutodan 1-2 nesil öncesi uchiha akrabağlığı var ise 10 bölüm sonra naruto oldu rikudou sennin vol.4(2.Madara, 3.Nagato) :)) Açıkçası naruto şuan göz tekniği kullanmasa bile herhangi bir genjutsu tekniği, uzumaki mühür tekniklerini, babasının hız ve ışınlanma tekniğini(kyuubi modda hızı babasına eşdeğer ancak kyuubi modu haricinden bahsediyorum) öğrendiği zaman(ki naruto gibi bir öğrenme dahisi bunu çok kısa bir sürede başarır) animede onu durdurabilecek bir karakter olduğunu sanmıyorum.
Ortalık Rinnegan Kaynaması Obito Da Pain Gibi Millete Taktı Ondan Bahsediyorsun Herhalde :D
Ya Naruto Yapar Da Adam Şuan Madarayla Savaşıyor Dur Bi 2 hafta Bekle Teknik Öğrenip Geleyim Diyemez Herhalde :D :D
Anlaşılan Meraklısın Biraz Meraklı Olmasan Konuya Girmezsin ve TÜM YORUMLARI OKUMAZSIN Okumadım Deme Sadece Bir Başlık Görmeyle İnsan Sıkılmaz.serons25 yazdı:bıktım artık şimdi astral seyahatin sitesine gitsen böyle şeyler bulamazsın bende oraya üyeyim pek öyle şeyler gördüğümü hatırlamıyorum
Ya Sizde Acayiplik Var FC Olduğunu Okumuyorsunuz AkrepKral Sadece Telekinezi Sitesi Olmasını İsteseydi Serbest Alanda Açmazdı Değil Mi ?