Minato Namikaze FC

Minato Namikaze FC

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Uchiha Sasuke

Re: Minato Namikaze FC

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

ozzzyyy yazdı: O olay geçti bitti. İtachinin narutoya aktardığı şey Shisui nin mangekyousu idi(gözün diğer tekini danzou shisui ölmeden önce çalmıştı). Gözün özelliği İtachinin mangekyousunu görünce aktifleşip narutoyu korumasıydı. Bunun sebebi sasukenin kendi sözlerini alıp ems açacağını düşünmesiydi. Fakat İtachi edo tensei ile dirildiğinde narutoyla karşılaştı ve karga narutoyu korumak için ortaya çıkıp kayboldu. Tekrar aktif olması 10 sene gerektiriyor artık sasukeyle olan savaşında işine yaramaz demişti İtachi. Narutonun doujutsu açması için 2 ihtimal var. Ya Kakashi gibi medikal bir teknikle tek gözü sharingan, byakugan veya rinnegandan biriyle değiştirilecek(rinneganı nereden bulacak demeyin, mangayı okuyanlar bilir ortalık rinnegan kaynıyor:)) Yada narutonun genlerinde sahiden uchiha kanı olabilir. Daha öncede söylediğim gibi uzumakiler hakkında çok şey bilinmiyor. Sadece mühür tekniklerindeki uzmanlıkları ve jinchuuriki olmak için gerekli olan devasa çakra yapısına sahipler. Eğer uzumakilerde narutodan 1-2 nesil öncesi uchiha akrabağlığı var ise 10 bölüm sonra naruto oldu rikudou sennin vol.4(2.Madara, 3.Nagato) :)) Açıkçası naruto şuan göz tekniği kullanmasa bile herhangi bir genjutsu tekniği, uzumaki mühür tekniklerini, babasının hız ve ışınlanma tekniğini(kyuubi modda hızı babasına eşdeğer ancak kyuubi modu haricinden bahsediyorum) öğrendiği zaman(ki naruto gibi bir öğrenme dahisi bunu çok kısa bir sürede başarır) animede onu durdurabilecek bir karakter olduğunu sanmıyorum.
Ne Ara Geçti Hiç Farkında Değilim :)
Ortalık Rinnegan Kaynaması Obito Da Pain Gibi Millete Taktı Ondan Bahsediyorsun Herhalde :D
Ya Naruto Yapar Da Adam Şuan Madarayla Savaşıyor Dur Bi 2 hafta Bekle Teknik Öğrenip Geleyim Diyemez Herhalde :D :D
serons25 yazdı:bıktım artık şimdi astral seyahatin sitesine gitsen böyle şeyler bulamazsın bende oraya üyeyim pek öyle şeyler gördüğümü hatırlamıyorum
Anlaşılan Meraklısın Biraz Meraklı Olmasan Konuya Girmezsin ve TÜM YORUMLARI OKUMAZSIN Okumadım Deme Sadece Bir Başlık Görmeyle İnsan Sıkılmaz.
Ya Sizde Acayiplik Var FC Olduğunu Okumuyorsunuz AkrepKral Sadece Telekinezi Sitesi Olmasını İsteseydi Serbest Alanda Açmazdı Değil Mi ?

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Uchiha Sasuke yazdı:
ozzzyyy yazdı: O olay geçti bitti. İtachinin narutoya aktardığı şey Shisui nin mangekyousu idi(gözün diğer tekini danzou shisui ölmeden önce çalmıştı). Gözün özelliği İtachinin mangekyousunu görünce aktifleşip narutoyu korumasıydı. Bunun sebebi sasukenin kendi sözlerini alıp ems açacağını düşünmesiydi. Fakat İtachi edo tensei ile dirildiğinde narutoyla karşılaştı ve karga narutoyu korumak için ortaya çıkıp kayboldu. Tekrar aktif olması 10 sene gerektiriyor artık sasukeyle olan savaşında işine yaramaz demişti İtachi. Narutonun doujutsu açması için 2 ihtimal var. Ya Kakashi gibi medikal bir teknikle tek gözü sharingan, byakugan veya rinnegandan biriyle değiştirilecek(rinneganı nereden bulacak demeyin, mangayı okuyanlar bilir ortalık rinnegan kaynıyor:)) Yada narutonun genlerinde sahiden uchiha kanı olabilir. Daha öncede söylediğim gibi uzumakiler hakkında çok şey bilinmiyor. Sadece mühür tekniklerindeki uzmanlıkları ve jinchuuriki olmak için gerekli olan devasa çakra yapısına sahipler. Eğer uzumakilerde narutodan 1-2 nesil öncesi uchiha akrabağlığı var ise 10 bölüm sonra naruto oldu rikudou sennin vol.4(2.Madara, 3.Nagato) :)) Açıkçası naruto şuan göz tekniği kullanmasa bile herhangi bir genjutsu tekniği, uzumaki mühür tekniklerini, babasının hız ve ışınlanma tekniğini(kyuubi modda hızı babasına eşdeğer ancak kyuubi modu haricinden bahsediyorum) öğrendiği zaman(ki naruto gibi bir öğrenme dahisi bunu çok kısa bir sürede başarır) animede onu durdurabilecek bir karakter olduğunu sanmıyorum.
Ne Ara Geçti Hiç Farkında Değilim :)
Ortalık Rinnegan Kaynaması Obito Da Pain Gibi Millete Taktı Ondan Bahsediyorsun Herhalde :D
Ya Naruto Yapar Da Adam Şuan Madarayla Savaşıyor Dur Bi 2 hafta Bekle Teknik Öğrenip Geleyim Diyemez Herhalde :D :D
serons25 yazdı:bıktım artık şimdi astral seyahatin sitesine gitsen böyle şeyler bulamazsın bende oraya üyeyim pek öyle şeyler gördüğümü hatırlamıyorum
Anlaşılan Meraklısın Biraz Meraklı Olmasan Konuya Girmezsin ve TÜM YORUMLARI OKUMAZSIN Okumadım Deme Sadece Bir Başlık Görmeyle İnsan Sıkılmaz.
Ya Sizde Acayiplik Var FC Olduğunu Okumuyorsunuz AkrepKral Sadece Telekinezi Sitesi Olmasını İsteseydi Serbest Alanda Açmazdı Değil Mi ?
Yok ya Obitonun rinnegan takması Nagato gibi değil, Nagatonun olayı daha farklı. Gerçek rinnegan Nagato da, 6 adet vücut ise Nagatoya çakra demirleriyle bağlı. Bak şimdi 2 rinnegan Madarada, 1 rinnegan Obitoda var. Bunların araştırma yaptığı labaratuvarda sharingan ve rinnegan bolluğu vardı. Edo tensei ile diriltilen her ninjada 1 sharingan(3 virgül) 1 rinnegan var. Rikudou Senninden sonra rinneganı olan ilk kişi madara ise toplamda 2 çift rinnegan(4 tane) olması lazım. Bu edo ile diriltilenlerdeki sharingan ve rinnegan bolluğunun kaynağı belli değil onu diyorum. :)
Uchiha Sasuke

ozzzyyy yazdı: Yok ya Obitonun rinnegan takması Nagato gibi değil, Nagatonun olayı daha farklı. Gerçek rinnegan Nagato da, 6 adet vücut ise Nagatoya çakra demirleriyle bağlı. Bak şimdi 2 rinnegan Madarada, 1 rinnegan Obitoda var. Bunların araştırma yaptığı labaratuvarda sharingan ve rinnegan bolluğu vardı. Edo tensei ile diriltilen her ninjada 1 sharingan(3 virgül) 1 rinnegan var. Rikudou Senninden sonra rinneganı olan ilk kişi madara ise toplamda 2 çift rinnegan(4 tane) olması lazım. Bu edo ile diriltilenlerdeki sharingan ve rinnegan bolluğunun kaynağı belli değil onu diyorum. :)
Tamam Anladım Sağol :)
Kullanıcı avatarı
Msa
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Neyi anlatıyorsunuz yav :S Shippuuden 42. bölümdeyim :D
İMZA
Uchiha Sasuke

Bitirince Anlarsın Neyi Konuştuğumuzu :)

Kullanıcı avatarı
Msa
İletişim:

bitiricem :D edited by carnim rama argo ve sokak agzi yasaktir
İMZA
Kullanıcı avatarı
Msa
İletişim:

Ama argo kelime kullanmadımki.
İMZA
Uchiha Sasuke

Bitirde Her Hafta Ne Sabırla Beklediğimizi Gör :)
abc1wqx1
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen abc1wqx1 »

hala bitmedi yav ne seriymiş :D uzatıyorlar sürekli
Harry Potter
Uchiha Sasuke

abc1wqx1 yazdı:hala bitmedi yav ne seriymiş :D uzatıyorlar sürekli
Narto bitti 697. bölüm de ama Manga da bitti,animesinin bitmesine çok var.Bu arada animesiz kaldım.Arada narutodan sevdiğim bölümleri açıp izliyorum (:

“FC (Fan Club)” sayfasına dön