Çift Yönlü Termokinezi Tekniği

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
crimero

Çift Yönlü Termokinezi Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen crimero »

Selamlar arkadaşlar bu forumda ilk mesajım.

Termokinezi ve PSI Ball benim uzmanlık alanlarım ve bunları bu sitede elimden geldiğince paylaşmak istiyorum..

Öncelikle Termokinezi Nedir ?

Termokinezi vücut ısınızı yada herhangi bir cismin ısısını yükseltmek veya düşürmeye yarar. Bunun ustaları - 35 derecede çıplak bir şekilde en hafif bir üşüme belirtisi göstermeden saatlerce dayanabilmişlerdir. Aynı şekilde 43 derece sıcaklıkda 1.5 saat terlemeden durabilmişlerdir. Bunlar yapılan bir iki deneydir.

Nasıl Başlayacağım ??

Termokinezi diğer Telekinezi tekniklerine göre daha basit ve kullanışlıdır fakat ..

Diğer teknikler kadar zararsız değildir !

Eğer bunu gerçekten kullanmak istiyorsanız düzgün bir çalışma prensibi geliştirmelisiniz..
Aksi taktirde Havale geçirme risk'i mevcuttur !!!

Body Thermokinesis ( Vücut Termokinezisi )

Isınma Metodu:

Evet. genelde en kolay teknik sert bir zemine uzanarak olur. kendinizi rahat bırakın ve 2 dakika boyunca burnunuzdan nefes alın. Aldığınız nefese odaklanın ve rahatlayın. Bunu yaptıktan sonra Gözlerinizi Kapatın ve ayak başparmaklarınızdan başlayarak vücudunuzun alev aldığını düşünün. Unutmayın !! Kontrolü sağlayamazsanız bırakıp kafanızı dağıtıp tekrar deneyin !! Risklidir !!
Alevlerin yukarı doğru yükseldiğini düşünün , sanki alevler yavaş yavaş bütün vücudunuza yayılıyor.. Bir süre sonra soğuk bir ortamda sanki bahamalardaymışsınız gibi hissedebilirsiniz.

Soğuma Metodu:

Isınma metodundaki baş alıştırmaları yapın ve bu sefer ayak başparmaklarınızdan başlayarak vücudunuza bir buz yayıldığını hissedin.. soğukluğu hissedin gittikce serin olduğunu bir süre sonra sıcak bir ortamda rahatlıkda durabileceksiniz.

Hand Control Thermokinesis ( El Kontrollü Termokinezi )

Bu tamamiyle dikkat edilmesi gereken bir yöntem aksi takdirde karşınızdakilere zarar verebilirsiniz.

Nasıl Başlayacağım ?

Öncelikle rahatlayın ve herhangi bir cisim bulun farketmez bir bardak su veya bir demir.

Cismi ellerinizle kavrayın gözlerinizi kapatın ve odaklanın cisme hakim olduğunuzu hissedin ve ellerinizden avuç içlerinizden bir akım geçtiğini hayal edin. Yavaşca cismi okşayın ve bir süre sonra elinizdeki akımın Alevler/Veya Serin bir Rüzgar Şekline büyüdüğünü ve cisme etki etmeye başladığını hayal edin.Bunu en az günde 10 dk hergün çalışırsanız , Cisimleri eritebilir / dondurabilirsiniz..

Ben Cem YILMAZ ( Valla )

Yorumlarınızı Bekliyorum.

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Re: Çift Yönlü Termokinezi Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

yazı için sağol.. güzel yazı.
::Welcome to home Bruce::
dngsz

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

Saol güzel yazı.... Denicem bunları İnş. olur Yeniden saol
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
crimero

dngsz yazdı:Saol güzel yazı.... Denicem bunları İnş. olur Yeniden saol
Umarım başarırsınız :)
Kullanıcı avatarı
telekült

Okunmamış mesaj gönderen telekült »

saol inşallah olur..

Kullanıcı avatarı
by Ninjaemos

Okunmamış mesaj gönderen by Ninjaemos »

Ben Bunu Denicemde Ne KAdar Süre Deneyipte Olmassa Umutsuzluğa Kapilim :D :D :D
Why So Serious??
crimero

by Ninjaemos yazdı:Ben Bunu Denicemde Ne KAdar Süre Deneyipte Olmassa Umutsuzluğa Kapilim :D :D :D
hiçbir şekilde umutsuzluğa kapılmayın istemek ve inanmak çok önemli !! 1 ay kadar düzgün programlı çalışırsanız bir kapı kolunu yerinden sökebilecek düzeye istek ve gayret ile gelebilirsiniz
Kullanıcı avatarı
by Ninjaemos

Okunmamış mesaj gönderen by Ninjaemos »

crimero yazdı:
by Ninjaemos yazdı:Ben Bunu Denicemde Ne KAdar Süre Deneyipte Olmassa Umutsuzluğa Kapilim :D :D :D
hiçbir şekilde umutsuzluğa kapılmayın istemek ve inanmak çok önemli !! 1 ay kadar düzgün programlı çalışırsanız bir kapı kolunu yerinden sökebilecek düzeye istek ve gayret ile gelebilirsiniz
tmm Her Gün Çalışıcam Bir Ay Sonra Zaten havalar Isınır İşime Yaraya Bilir
Why So Serious??
Kullanıcı avatarı
elemor
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen elemor »

crimero yazdı: Ben Cem YILMAZ ( Valla )

Yorumlarınızı Bekliyorum.
: )) Gülmek için yeterli, deneylim cem abi teşekkürler