Çift Yönlü Termokinezi Tekniği
-
Çift Yönlü Termokinezi Tekniği
Selamlar arkadaşlar bu forumda ilk mesajım.
Termokinezi ve PSI Ball benim uzmanlık alanlarım ve bunları bu sitede elimden geldiğince paylaşmak istiyorum..
Öncelikle Termokinezi Nedir ?
Termokinezi vücut ısınızı yada herhangi bir cismin ısısını yükseltmek veya düşürmeye yarar. Bunun ustaları - 35 derecede çıplak bir şekilde en hafif bir üşüme belirtisi göstermeden saatlerce dayanabilmişlerdir. Aynı şekilde 43 derece sıcaklıkda 1.5 saat terlemeden durabilmişlerdir. Bunlar yapılan bir iki deneydir.
Nasıl Başlayacağım ??
Termokinezi diğer Telekinezi tekniklerine göre daha basit ve kullanışlıdır fakat ..
Diğer teknikler kadar zararsız değildir !
Eğer bunu gerçekten kullanmak istiyorsanız düzgün bir çalışma prensibi geliştirmelisiniz..
Aksi taktirde Havale geçirme risk'i mevcuttur !!!
Body Thermokinesis ( Vücut Termokinezisi )
Isınma Metodu:
Evet. genelde en kolay teknik sert bir zemine uzanarak olur. kendinizi rahat bırakın ve 2 dakika boyunca burnunuzdan nefes alın. Aldığınız nefese odaklanın ve rahatlayın. Bunu yaptıktan sonra Gözlerinizi Kapatın ve ayak başparmaklarınızdan başlayarak vücudunuzun alev aldığını düşünün. Unutmayın !! Kontrolü sağlayamazsanız bırakıp kafanızı dağıtıp tekrar deneyin !! Risklidir !!
Alevlerin yukarı doğru yükseldiğini düşünün , sanki alevler yavaş yavaş bütün vücudunuza yayılıyor.. Bir süre sonra soğuk bir ortamda sanki bahamalardaymışsınız gibi hissedebilirsiniz.
Soğuma Metodu:
Isınma metodundaki baş alıştırmaları yapın ve bu sefer ayak başparmaklarınızdan başlayarak vücudunuza bir buz yayıldığını hissedin.. soğukluğu hissedin gittikce serin olduğunu bir süre sonra sıcak bir ortamda rahatlıkda durabileceksiniz.
Hand Control Thermokinesis ( El Kontrollü Termokinezi )
Bu tamamiyle dikkat edilmesi gereken bir yöntem aksi takdirde karşınızdakilere zarar verebilirsiniz.
Nasıl Başlayacağım ?
Öncelikle rahatlayın ve herhangi bir cisim bulun farketmez bir bardak su veya bir demir.
Cismi ellerinizle kavrayın gözlerinizi kapatın ve odaklanın cisme hakim olduğunuzu hissedin ve ellerinizden avuç içlerinizden bir akım geçtiğini hayal edin. Yavaşca cismi okşayın ve bir süre sonra elinizdeki akımın Alevler/Veya Serin bir Rüzgar Şekline büyüdüğünü ve cisme etki etmeye başladığını hayal edin.Bunu en az günde 10 dk hergün çalışırsanız , Cisimleri eritebilir / dondurabilirsiniz..
Ben Cem YILMAZ ( Valla )
Yorumlarınızı Bekliyorum.
Termokinezi ve PSI Ball benim uzmanlık alanlarım ve bunları bu sitede elimden geldiğince paylaşmak istiyorum..
Öncelikle Termokinezi Nedir ?
Termokinezi vücut ısınızı yada herhangi bir cismin ısısını yükseltmek veya düşürmeye yarar. Bunun ustaları - 35 derecede çıplak bir şekilde en hafif bir üşüme belirtisi göstermeden saatlerce dayanabilmişlerdir. Aynı şekilde 43 derece sıcaklıkda 1.5 saat terlemeden durabilmişlerdir. Bunlar yapılan bir iki deneydir.
Nasıl Başlayacağım ??
Termokinezi diğer Telekinezi tekniklerine göre daha basit ve kullanışlıdır fakat ..
Diğer teknikler kadar zararsız değildir !
Eğer bunu gerçekten kullanmak istiyorsanız düzgün bir çalışma prensibi geliştirmelisiniz..
Aksi taktirde Havale geçirme risk'i mevcuttur !!!
Body Thermokinesis ( Vücut Termokinezisi )
Isınma Metodu:
Evet. genelde en kolay teknik sert bir zemine uzanarak olur. kendinizi rahat bırakın ve 2 dakika boyunca burnunuzdan nefes alın. Aldığınız nefese odaklanın ve rahatlayın. Bunu yaptıktan sonra Gözlerinizi Kapatın ve ayak başparmaklarınızdan başlayarak vücudunuzun alev aldığını düşünün. Unutmayın !! Kontrolü sağlayamazsanız bırakıp kafanızı dağıtıp tekrar deneyin !! Risklidir !!
Alevlerin yukarı doğru yükseldiğini düşünün , sanki alevler yavaş yavaş bütün vücudunuza yayılıyor.. Bir süre sonra soğuk bir ortamda sanki bahamalardaymışsınız gibi hissedebilirsiniz.
Soğuma Metodu:
Isınma metodundaki baş alıştırmaları yapın ve bu sefer ayak başparmaklarınızdan başlayarak vücudunuza bir buz yayıldığını hissedin.. soğukluğu hissedin gittikce serin olduğunu bir süre sonra sıcak bir ortamda rahatlıkda durabileceksiniz.
Hand Control Thermokinesis ( El Kontrollü Termokinezi )
Bu tamamiyle dikkat edilmesi gereken bir yöntem aksi takdirde karşınızdakilere zarar verebilirsiniz.
Nasıl Başlayacağım ?
Öncelikle rahatlayın ve herhangi bir cisim bulun farketmez bir bardak su veya bir demir.
Cismi ellerinizle kavrayın gözlerinizi kapatın ve odaklanın cisme hakim olduğunuzu hissedin ve ellerinizden avuç içlerinizden bir akım geçtiğini hayal edin. Yavaşca cismi okşayın ve bir süre sonra elinizdeki akımın Alevler/Veya Serin bir Rüzgar Şekline büyüdüğünü ve cisme etki etmeye başladığını hayal edin.Bunu en az günde 10 dk hergün çalışırsanız , Cisimleri eritebilir / dondurabilirsiniz..
Ben Cem YILMAZ ( Valla )
- ddemmahum
-
Re: Çift Yönlü Termokinezi Tekniği
Saol güzel yazı.... Denicem bunları İnş. olur Yeniden saol
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
-
Umarım başarırsınız :)dngsz yazdı:Saol güzel yazı.... Denicem bunları İnş. olur Yeniden saol
- telekült
saol inşallah olur..
- by Ninjaemos
Ben Bunu Denicemde Ne KAdar Süre Deneyipte Olmassa Umutsuzluğa Kapilim :D :D :D
Why So Serious??
-
hiçbir şekilde umutsuzluğa kapılmayın istemek ve inanmak çok önemli !! 1 ay kadar düzgün programlı çalışırsanız bir kapı kolunu yerinden sökebilecek düzeye istek ve gayret ile gelebilirsinizby Ninjaemos yazdı:Ben Bunu Denicemde Ne KAdar Süre Deneyipte Olmassa Umutsuzluğa Kapilim :D :D :D
- by Ninjaemos
tmm Her Gün Çalışıcam Bir Ay Sonra Zaten havalar Isınır İşime Yaraya Bilircrimero yazdı:hiçbir şekilde umutsuzluğa kapılmayın istemek ve inanmak çok önemli !! 1 ay kadar düzgün programlı çalışırsanız bir kapı kolunu yerinden sökebilecek düzeye istek ve gayret ile gelebilirsinizby Ninjaemos yazdı:Ben Bunu Denicemde Ne KAdar Süre Deneyipte Olmassa Umutsuzluğa Kapilim :D :D :D
Why So Serious??
- elemor
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
: )) Gülmek için yeterli, deneylim cem abi teşekkürlercrimero yazdı: Ben Cem YILMAZ ( Valla )
-