Ustalar lütfen buyrun :)
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ustalar lütfen buyrun :)
Arkadaşlar öncelikle ben aerokinezi yapmaya çalışıyorum fakat hangi siteye girsem hangi sayfa açsam hep ayanı bilgiler hep aynı teknik .Yani sizden istediğim kendi tekniklerinizi (tecrübelerinizi) paylaşabilirmisiniz ( biliginiz varsa onuda paylaşabilirsiniz)
Bide bir sorum olcaktı.
*Aerokinezi yaparken illede açık alanda mı rüzgar oluşturmamız gerek yoksa aynı rüzgarı kapalı bi alanda da oluşturabilirmiyiz ? (
Bide bir sorum olcaktı.
*Aerokinezi yaparken illede açık alanda mı rüzgar oluşturmamız gerek yoksa aynı rüzgarı kapalı bi alanda da oluşturabilirmiyiz ? (
- cnegn
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Ustalar lütfen buyrun :)
Brak aerokineziyi gel telekinezi yap wheel döndür ilk snra pipet fln
Cahil insan her sözünde kendini aklar. Kamil insan her sözünde kendini yoklar.
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
telekinezide yetenkli oldumu sanmıyorum içimdeki ses hava diyo
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Eger istegin varsa aerokinezi çalış hangisini istiyosan açıkcası..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- weaz
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
cnegn öncelikle lütfen heves kırmayın.Aerokinezi benim açımdan baktığın zaman telekineziden daha zor bir daldır.Bylupol bu forumda aerokinezi dalında bilgili olan turab arkaşım var onunla iletişime geç.
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
İyi Günler.
- cnegn
Yanlş anlaşldım sanırım amacım asla heves kırmak değildir aerokineziye bende başlamayı düşünüyorum ama önce bi telekinezi dallarında yetenegm olup olmadıgını kontrol etmek istiyorum ben sadece önerim önce telekinezi dallarında ugrasmasıydı ama tabiki kendi bilir ben önce telekinezi sonra aerokinezi diyorum ve en son tercihim olarakda levitasyonla ilgilenmeyi düşünüyorum. Sürç-i Lisan eylediysek affola
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
:D Eger sen önce telekinezi hallet diyosan ohooo telekinezi sonsuzdur arkadaşım :)) Hani bırak havayı gel tk ya gibi bişey demişssin ya o da yanlış anlamasın diye şey ettiydim :Dcnegn yazdı:Yanlş anlaşldım sanırım amacım asla heves kırmak değildir aerokineziye bende başlamayı düşünüyorum ama önce bi telekinezi dallarında yetenegm olup olmadıgını kontrol etmek istiyorum ben sadece önerim önce telekinezi dallarında ugrasmasıydı ama tabiki kendi bilir ben önce telekinezi sonra aerokinezi diyorum ve en son tercihim olarakda levitasyonla ilgilenmeyi düşünüyorum. Sürç-i Lisan eylediysek affola
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- cnegn
Benim anlatmak istedigim yalnızca kendisini telekinezi dalında denemesidir aerokinezi için egzersiz tarzı birşey olsun diye söyledim ben tabikide telekinezinin bir sınırı yoktur ama söyledigim gibi kendisini denemesi için...ChaTLacK yazdı::D Eger sen önce telekinezi hallet diyosan ohooo telekinezi sonsuzdur arkadaşım :)) Hani bırak havayı gel tk ya gibi bişey demişssin ya o da yanlış anlamasın diye şey ettiydim :Dcnegn yazdı:Yanlş anlaşldım sanırım amacım asla heves kırmak değildir aerokineziye bende başlamayı düşünüyorum ama önce bi telekinezi dallarında yetenegm olup olmadıgını kontrol etmek istiyorum ben sadece önerim önce telekinezi dallarında ugrasmasıydı ama tabiki kendi bilir ben önce telekinezi sonra aerokinezi diyorum ve en son tercihim olarakda levitasyonla ilgilenmeyi düşünüyorum. Sürç-i Lisan eylediysek affola
Dedigin gibi yanlış anlaşıldım ben daha dogrusu yanlış yazdım. Ben aerokineziye başlamadan önce kendini denemek için telekinezi yapmanı öneririm demek istemiştim. Kusura bakmayın arkadaşlar..
- krebk
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Telekinezi de deneyim,bilgi,düzenli çalışmasını öğren, en az kapta psi wheel çevirir düzeyde ol sonra diğer kinezilere bakarsın gibi bir şey demek istedin heralde :)
- weaz
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
krebk telekineziyi yanlış yorumlamyın kapta psi wheel ilk aşamadır zaten.Bu arada aerokinezi yapmak için telekinezi bilmek gerekmez.
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
İyi Günler.
İyi Günler.
-