Ustalar lütfen buyrun :)

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
bylupol
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Ustalar lütfen buyrun :)

Okunmamış mesaj gönderen bylupol »

Arkadaşlar öncelikle ben aerokinezi yapmaya çalışıyorum fakat hangi siteye girsem hangi sayfa açsam hep ayanı bilgiler hep aynı teknik .Yani sizden istediğim kendi tekniklerinizi (tecrübelerinizi) paylaşabilirmisiniz ( biliginiz varsa onuda paylaşabilirsiniz)

Bide bir sorum olcaktı.

*Aerokinezi yaparken illede açık alanda mı rüzgar oluşturmamız gerek yoksa aynı rüzgarı kapalı bi alanda da oluşturabilirmiyiz ? (

Kullanıcı avatarı
cnegn
Yaşadığınız İl: 55 Samsun
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Re: Ustalar lütfen buyrun :)

Okunmamış mesaj gönderen cnegn »

Brak aerokineziyi gel telekinezi yap wheel döndür ilk snra pipet fln
Cahil insan her sözünde kendini aklar. Kamil insan her sözünde kendini yoklar.
bylupol
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen bylupol »

telekinezide yetenkli oldumu sanmıyorum içimdeki ses hava diyo
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Eger istegin varsa aerokinezi çalış hangisini istiyosan açıkcası..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
weaz
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen weaz »

cnegn öncelikle lütfen heves kırmayın.Aerokinezi benim açımdan baktığın zaman telekineziden daha zor bir daldır.Bylupol bu forumda aerokinezi dalında bilgili olan turab arkaşım var onunla iletişime geç.
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.

Kullanıcı avatarı
cnegn

Yanlş anlaşldım sanırım amacım asla heves kırmak değildir aerokineziye bende başlamayı düşünüyorum ama önce bi telekinezi dallarında yetenegm olup olmadıgını kontrol etmek istiyorum ben sadece önerim önce telekinezi dallarında ugrasmasıydı ama tabiki kendi bilir ben önce telekinezi sonra aerokinezi diyorum ve en son tercihim olarakda levitasyonla ilgilenmeyi düşünüyorum. Sürç-i Lisan eylediysek affola
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

cnegn yazdı:Yanlş anlaşldım sanırım amacım asla heves kırmak değildir aerokineziye bende başlamayı düşünüyorum ama önce bi telekinezi dallarında yetenegm olup olmadıgını kontrol etmek istiyorum ben sadece önerim önce telekinezi dallarında ugrasmasıydı ama tabiki kendi bilir ben önce telekinezi sonra aerokinezi diyorum ve en son tercihim olarakda levitasyonla ilgilenmeyi düşünüyorum. Sürç-i Lisan eylediysek affola
:D Eger sen önce telekinezi hallet diyosan ohooo telekinezi sonsuzdur arkadaşım :)) Hani bırak havayı gel tk ya gibi bişey demişssin ya o da yanlış anlamasın diye şey ettiydim :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
cnegn

ChaTLacK yazdı:
cnegn yazdı:Yanlş anlaşldım sanırım amacım asla heves kırmak değildir aerokineziye bende başlamayı düşünüyorum ama önce bi telekinezi dallarında yetenegm olup olmadıgını kontrol etmek istiyorum ben sadece önerim önce telekinezi dallarında ugrasmasıydı ama tabiki kendi bilir ben önce telekinezi sonra aerokinezi diyorum ve en son tercihim olarakda levitasyonla ilgilenmeyi düşünüyorum. Sürç-i Lisan eylediysek affola
:D Eger sen önce telekinezi hallet diyosan ohooo telekinezi sonsuzdur arkadaşım :)) Hani bırak havayı gel tk ya gibi bişey demişssin ya o da yanlış anlamasın diye şey ettiydim :D
Benim anlatmak istedigim yalnızca kendisini telekinezi dalında denemesidir aerokinezi için egzersiz tarzı birşey olsun diye söyledim ben tabikide telekinezinin bir sınırı yoktur ama söyledigim gibi kendisini denemesi için...

Dedigin gibi yanlış anlaşıldım ben daha dogrusu yanlış yazdım. Ben aerokineziye başlamadan önce kendini denemek için telekinezi yapmanı öneririm demek istemiştim. Kusura bakmayın arkadaşlar..
Kullanıcı avatarı
krebk
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen krebk »

Telekinezi de deneyim,bilgi,düzenli çalışmasını öğren, en az kapta psi wheel çevirir düzeyde ol sonra diğer kinezilere bakarsın gibi bir şey demek istedin heralde :)
Kullanıcı avatarı
weaz
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen weaz »

krebk telekineziyi yanlış yorumlamyın kapta psi wheel ilk aşamadır zaten.Bu arada aerokinezi yapmak için telekinezi bilmek gerekmez.
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.