Psi - Pet'i olanlar...

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Re: Psi - Pet'i olanlar...

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

bu senin petinle yapmak istediklerine bağlıdır..petinle neler yapmak istediğini bana anlatırsan sana uygun bi hayvan bulabilirim...

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

kardeş anlattıklarının hepsi doğru mu yaa? bana biraz acayip geldi..bu uçan düşmanlar türkiye'de mi yaşıyorlar?
::Welcome to home Bruce::
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

:) gerçek yakında bende geçerim o seviyeye yazın kendimi geliştiririm sonra hoppala
tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

bi psi ballı becerirsem sonra elementleri fln renklendirmeyi düşnüyorum sonra psi pet =)

ama ben karanlıktan korkarım daha dorusu tek başıma banyoda kapkaranlık girsem bile hemen çıkmak isterim yani pek görebileceğimi sanmıyorum auramı kirlian kamerasını fl nereden bulabilirm?
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

kirlian kamerası zor iş.. ama loş bir ortamda aynanın karşına geçip gözlerini kısarak aynadaki yansımana bakarak görebilirsin.. bu arada psi pet diye bir şey yoktur..

tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

nasıl yani :S demek istediğin psi pet sadece psi ball ın şekillendirilmiş halidir mi yoksa psi pet diye birşey yokmu demek istedin? birde ben karanlıkta durmayı fazla sevvmeme korku demiyelim ama aslında diyebiliriszde :D
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

karanlık değil yaa loş bir ortam.. ne biliyim ruhunu psi pet'e gönderiyormuşsun onun gözüyle dünyayı görüyormuşsun onu gezdiriyormuşsun falan bunlar çocuk uydurması saçma şeyler..
dngsz

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

ddemmahum yazdı:karanlık değil yaa loş bir ortam.. ne biliyim ruhunu psi pet'e gönderiyormuşsun onun gözüyle dünyayı görüyormuşsun onu gezdiriyormuşsun falan bunlar çocuk uydurması saçma şeyler..

Denedindemi konuşuyosun o kadar kişi yapmış görmüyomusun Sonuçta bu senin enerjin enerjini top şekline sokuyosan hayvan şeklinede sokabilirsin Sözünü düşünde yaz
Ben petimin gözünden bakabiliyorum psi ball eşyayı hareket ettiriyosa o neden yapamasın ikiside enerjiden yapılıyo
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

evet her yapabiliyorum diyene inansaydık şimdi durumlar farklı olurdu..
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

malesef bir ejderha psihayvan tarafından saldırıya uğruyorum acil yardıma ihtiyacım var sürekli dirseğimi ısırıyor engelliyorum ama 1 saat sonra falan bidaha geliyor yakınlarımı rahatsız ediyor bende bi hayvan yapabileyim direk daldırcam tüm hayvanlarımla o ŞAHIS a

Kilitli