Olaya bir baştan bakalım. Ben sana kapak zaten çalışıyorum dediğimde senin Ne güzel demen biraz dalga geçer gibi görünüyor. . Öyle bir mesaj atmanın tek sebebi bu durumun güzel olduğunu düşünmüş olman olamaz.(birde konu horting diye mesaj atmış olmanında etkisi oldu hani sanki bana takmışsın gibi bir izlenim oluştu bende :) ) Çünkü forum ortamında boş mesaj atmaman gerektiğini zaten biliyorsun. Moderatörsün. Herahalde iğneleme amaçlı attın diye düşündüm o mesajı. Ne bileyim gerçekten kapak çalışmamı güzel bulduğunu :).
Sonuna bir smiley koysaydın daha yumuşak bir ifade olurdu belki. Ha bu mesajda seni suçlamıyorum onuda bilesin. Sadece ben üzerime düşenleri sana zaten özel mesaj yoluylada söyledim. Yazdıklarının neden beni sinirlendirdiğinide belirtmek istedim. Olabilir insanız hepimiz...
Haklı olabilirsin içtiğim bir ilaç psikolojik sorunlar yaratabiliyor (prospektüsünde intahara kadar yolu var yazıyor) ama sırf bu yüzden zaten kontrole gidiyorum ve doktor hiçbirşeyim olmadığını söylüyor. İlacın adı roaccutane. Yarın sabah tekrar kontrolüm var. Bilgilendiririm seni bir sorun varsa bundan sona forumun delisi dersiniz sesinizi çıkartmazsınız artık bana :D.
Ayrıca bak burda tekrar senden ve tüm forumdan bu olay için özür diliyorum. İnsanlar sinirlendiği zaman kendini kaybedip karşısındakini incitecek şeyler söyeleyebilir. Buda böyle bir durum benim açımdan. Yani o mesajlarına sinirlenmiştim ÇÜNKÜ;
Gerçekten art niyetli yazdığını zannettim. Sende artniyet olmadığına göre.sorunun devam etmesi için bir sebep göremiyorum.
Arkadaşlar enerji dengemde sorunmu var ?
Moderatör: Sai
- dokunarakkustururum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Arkadaşlar enerji dengemde sorunmu var ?
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
ben senin yaptığına inanmıyorum kurallar da yazıyor zaten yüzünü göstermelisin falan yoksa pek inanılacak gibi olmaz
Sadece İNAN
- dokunarakkustururum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Kurallar yayınlanmadan önce yayınlamıştım konuyu :). Ben zaten yaptığımı kanıtlamak için değil sorunuma çare için yazdım bu konuyu.
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Dostum ilk şunu söyleyim aklımda kaldı 'horting' bizim arkadaşlar arasında bi dalga konusu sana laf vurmak istememiştim galiba yanlış kullandım. :) Artniyet kesinlikle yoktu ama benim de şöyle bi sorunum var belirteyim. Buna bi fobi mi dersinizi bilmem ama ben yanlış anlaşılmaktan acayip korkan bi insanım. Biraz da gençliğimin verdiği heyecan ve ergenlikten dolayı bazen sert çıkışlarım olabiliyor. Çok kişiyi kırdım galiba böyle. Hepinizden teker teker özür dilerim. Dostum ÖM'den de belirttiğim gibi iyiyiz herhangi bi sorunumuz yok. Unutalım gitsin dediğin gibi. :)dokunarakkustururum yazdı:Olaya bir baştan bakalım. Ben sana kapak zaten çalışıyorum dediğimde senin Ne güzel demen biraz dalga geçer gibi görünüyor. . Öyle bir mesaj atmanın tek sebebi bu durumun güzel olduğunu düşünmüş olman olamaz.(birde konu horting diye mesaj atmış olmanında etkisi oldu hani sanki bana takmışsın gibi bir izlenim oluştu bende :) ) Çünkü forum ortamında boş mesaj atmaman gerektiğini zaten biliyorsun. Moderatörsün. Herahalde iğneleme amaçlı attın diye düşündüm o mesajı. Ne bileyim gerçekten kapak çalışmamı güzel bulduğunu :).
Sonuna bir smiley koysaydın daha yumuşak bir ifade olurdu belki. Ha bu mesajda seni suçlamıyorum onuda bilesin. Sadece ben üzerime düşenleri sana zaten özel mesaj yoluylada söyledim. Yazdıklarının neden beni sinirlendirdiğinide belirtmek istedim. Olabilir insanız hepimiz...
Haklı olabilirsin içtiğim bir ilaç psikolojik sorunlar yaratabiliyor (prospektüsünde intahara kadar yolu var yazıyor) ama sırf bu yüzden zaten kontrole gidiyorum ve doktor hiçbirşeyim olmadığını söylüyor. İlacın adı roaccutane. Yarın sabah tekrar kontrolüm var. Bilgilendiririm seni bir sorun varsa bundan sona forumun delisi dersiniz sesinizi çıkartmazsınız artık bana :D.
Ayrıca bak burda tekrar senden ve tüm forumdan bu olay için özür diliyorum. İnsanlar sinirlendiği zaman kendini kaybedip karşısındakini incitecek şeyler söyeleyebilir. Buda böyle bir durum benim açımdan. Yani o mesajlarına sinirlenmiştim ÇÜNKÜ;
Gerçekten art niyetli yazdığını zannettim. Sende artniyet olmadığına göre.sorunun devam etmesi için bir sebep göremiyorum.
-