Enerjiyi hissetmek hakkında...
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Enerjiyi hissetmek hakkında...
Arkadaşlar ben teni başladım psi wheel e.Ama çok önemli bir sorunum var.Yahu ben bu enerjiyi nasıl hissedicem?İçimden nası bişey aktığını hissetçem nasıl olcak bu iş bu olayı lütfen bana biri eeeen baştan anlatabilirmi.Meditasyonda ve konsantrede çok iyiyim ama enerjide gümledim.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Enerjiyi hissetmek hakkında...
Enerji HİSSETMEK.Bu bir his.Bir hissin tanımını nasıl yapabiliriz ki ? Hisleri his yapan budur zaten.Belli bir tanımı yoktur.Sadece hissedersin.Ama o hissettiğinin o olduğunu bilirsin.Yani bu yüzden enerjiyi hissetmeyi istemen lazım sana kısaca böyle söyleyebilirim. :)
-
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
benim yaptığım şey şu :)
mesela hava enerjisini avuç içinde soğukluğu hissederek,
ateş enerjisini sıcaklığı hissederek ve
kalp enerjini atışlarının oradan geçtiğini hissetmeye uğraşınca zaten sanki oradan bir şey çıkıyormuş akıyormuş gibi olacak :D beynin öğrenecek sonuçta. yani sen imagine et olmazsa, bir şey çıkıyomuş gibi düşün. sonra o hissi öğrenince istediğin zaman hissedersin. meditsayon yapmayı unutma. yani hangi enerjiyi seçiyorsan onla barışık ol :)
mesela hava enerjisini avuç içinde soğukluğu hissederek,
ateş enerjisini sıcaklığı hissederek ve
kalp enerjini atışlarının oradan geçtiğini hissetmeye uğraşınca zaten sanki oradan bir şey çıkıyormuş akıyormuş gibi olacak :D beynin öğrenecek sonuçta. yani sen imagine et olmazsa, bir şey çıkıyomuş gibi düşün. sonra o hissi öğrenince istediğin zaman hissedersin. meditsayon yapmayı unutma. yani hangi enerjiyi seçiyorsan onla barışık ol :)
-
hepsi çocum gibidir ;D birde şu akımı hissedebilsem.3 gündür hissetmeye çalışıyorum.
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
hmm benim önerim şu adım adım uygula
1.enrejinin eline aktığını hayal et (ki ilerde hissetceksin hayal yerine :) )
2.eline odaklan elini bir top tutuyormuş durumuna getir karıncalanma hissetmen şart deil
3.enerjini elinden koluna aktığını hisset
4. tüm vücudunun heryerinde tek tek oraya götürüp hisset psi whell çalışıyoken önce elinde hissetmen yarar sağla
benden bu kadar :)ha bu çalışmada hafif çhatlack arkadaşımızın bilgisinide kullandım :D
1.enrejinin eline aktığını hayal et (ki ilerde hissetceksin hayal yerine :) )
2.eline odaklan elini bir top tutuyormuş durumuna getir karıncalanma hissetmen şart deil
3.enerjini elinden koluna aktığını hisset
4. tüm vücudunun heryerinde tek tek oraya götürüp hisset psi whell çalışıyoken önce elinde hissetmen yarar sağla
benden bu kadar :)ha bu çalışmada hafif çhatlack arkadaşımızın bilgisinide kullandım :D
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- dokunarakkustururum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Önce su iç o nasıl akıyorsa öyle akıyor asdSADF :D. Şaka bir yana benim her zaman kullandığım teknik var. Aldığın her nefeste kalbinin güneşin, okyanusun veya o tarz güzel birşeyin rengiyle (Gümüş benim favorim) parladığını ve parlaklığının arttığını düşün. Bir süre sonra bu parlaklık damarlar yoluyla bütün vücuduna yayılacak kalp kan pompaladığı için. Her kalp atışında bir adım enerjinin yayıldığını hisset. ;)kolmitol yazdı:Arkadaşlar ben teni başladım psi wheel e.Ama çok önemli bir sorunum var.Yahu ben bu enerjiyi nasıl hissedicem?İçimden nası bişey aktığını hissetçem nasıl olcak bu iş bu olayı lütfen bana biri eeeen baştan anlatabilirmi.Meditasyonda ve konsantrede çok iyiyim ama enerjide gümledim.
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Hafif bir uyuşma gerçekleşir . Bende arada oluyor . ( Emin değilim . )
@Kuupa7
-
ben sürekli mavi düşünüyorum enerjiyi nedenini bilmiyorum.neyse azdan hissetmeye başladım
-
yani hayal etçem yavaşça gerçekleşçek
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
aslında sen sorunu kendin söylemişsin daha yeni başladım diye psi wheel yapa yapa zaten enerjini hissetmeye başlayacaksın önemli olan telekinezi alıştırmaları yapman yapa yapa diğerleri gerisin geriye gelecek zaten sen alıştırma yapmana bak...
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
-