Enerjiyi hissetmek hakkında...

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
kolmitol
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Enerjiyi hissetmek hakkında...

Okunmamış mesaj gönderen kolmitol »

Arkadaşlar ben teni başladım psi wheel e.Ama çok önemli bir sorunum var.Yahu ben bu enerjiyi nasıl hissedicem?İçimden nası bişey aktığını hissetçem nasıl olcak bu iş bu olayı lütfen bana biri eeeen baştan anlatabilirmi.Meditasyonda ve konsantrede çok iyiyim ama enerjide gümledim.

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Re: Enerjiyi hissetmek hakkında...

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Enerji HİSSETMEK.Bu bir his.Bir hissin tanımını nasıl yapabiliriz ki ? Hisleri his yapan budur zaten.Belli bir tanımı yoktur.Sadece hissedersin.Ama o hissettiğinin o olduğunu bilirsin.Yani bu yüzden enerjiyi hissetmeyi istemen lazım sana kısaca böyle söyleyebilirim. :)
MRDEATHTURK
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen MRDEATHTURK »

benim yaptığım şey şu :)
mesela hava enerjisini avuç içinde soğukluğu hissederek,
ateş enerjisini sıcaklığı hissederek ve
kalp enerjini atışlarının oradan geçtiğini hissetmeye uğraşınca zaten sanki oradan bir şey çıkıyormuş akıyormuş gibi olacak :D beynin öğrenecek sonuçta. yani sen imagine et olmazsa, bir şey çıkıyomuş gibi düşün. sonra o hissi öğrenince istediğin zaman hissedersin. meditsayon yapmayı unutma. yani hangi enerjiyi seçiyorsan onla barışık ol :)
kolmitol

hepsi çocum gibidir ;D birde şu akımı hissedebilsem.3 gündür hissetmeye çalışıyorum.
Kullanıcı avatarı
zxc512
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen zxc512 »

hmm benim önerim şu adım adım uygula
1.enrejinin eline aktığını hayal et (ki ilerde hissetceksin hayal yerine :) )
2.eline odaklan elini bir top tutuyormuş durumuna getir karıncalanma hissetmen şart deil
3.enerjini elinden koluna aktığını hisset
4. tüm vücudunun heryerinde tek tek oraya götürüp hisset psi whell çalışıyoken önce elinde hissetmen yarar sağla
benden bu kadar :)ha bu çalışmada hafif çhatlack arkadaşımızın bilgisinide kullandım :D
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez :)

Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen dokunarakkustururum »

kolmitol yazdı:Arkadaşlar ben teni başladım psi wheel e.Ama çok önemli bir sorunum var.Yahu ben bu enerjiyi nasıl hissedicem?İçimden nası bişey aktığını hissetçem nasıl olcak bu iş bu olayı lütfen bana biri eeeen baştan anlatabilirmi.Meditasyonda ve konsantrede çok iyiyim ama enerjide gümledim.
Önce su iç o nasıl akıyorsa öyle akıyor asdSADF :D. Şaka bir yana benim her zaman kullandığım teknik var. Aldığın her nefeste kalbinin güneşin, okyanusun veya o tarz güzel birşeyin rengiyle (Gümüş benim favorim) parladığını ve parlaklığının arttığını düşün. Bir süre sonra bu parlaklık damarlar yoluyla bütün vücuduna yayılacak kalp kan pompaladığı için. Her kalp atışında bir adım enerjinin yayıldığını hisset. ;)
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

Hafif bir uyuşma gerçekleşir . Bende arada oluyor . ( Emin değilim . )
@Kuupa7
kolmitol

ben sürekli mavi düşünüyorum enerjiyi nedenini bilmiyorum.neyse azdan hissetmeye başladım
kolmitol

yani hayal etçem yavaşça gerçekleşçek
levitasyon_ustası
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_ustası »

aslında sen sorunu kendin söylemişsin daha yeni başladım diye psi wheel yapa yapa zaten enerjini hissetmeye başlayacaksın önemli olan telekinezi alıştırmaları yapman yapa yapa diğerleri gerisin geriye gelecek zaten sen alıştırma yapmana bak...
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )