3 harfliler rüyamda !!!!

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: 3 harfliler rüyamda !!!!

Okunmamış mesaj gönderen dokunarakkustururum »

levitasyon_ustası yazdı:Başla çaresi var "dokunarakkustururum" kardeşim
Name-i Peygamberi - Cin Mektubu

Aşağıdaki mektubu Peygamber Efendimiz (s.a.v.), şeytan ve cinlere karşı yazdırmıştır. Böyle bir belaya maruz kalanlar, bu mektubu yazdırıp yastığının altına koymalıdırlar. İnşaallah şifa ve deva Allah-ü Teala´dandır.

Dücane (r.a.) ALLAH Resulü (s.a.v.)´nün huzuruna gelip: "Ya Resulullah! Yatağıma yattığım zaman değirmen sesi, arı vızıltıları gibi sesler işitiyorum. Simşek parıltısı gibi şeyler görüyorum. Başımı kaldırıp baktığımda evimin orta yerinde siyah ve uzun gölge gibi bir şeyin olduğunu görüyorum. Yakalamak için elimi uzattığımda derisinin üzerinde ki kılların kirpi kılları gibi olduğunu ve ağızından yüzüme doğru ateş parçaları attığını görüp beni yakacağını zannediyor, uyuyamıyorum, korkuyorum." dedi.

Resülü Ekrem (s.a.v.) buyurdular: "Ey Ebu Dücane, evinize gelen korkunç bir mahluktur. Bana bir kağıt ve kalem getiriniz." Getirilen kağıt ve kalemi Hazreti Ali (k.v.)´ye verdi ve "Bismillah diyerek (yukarda ki duayı) yaz." buyurdu. Ebu Dücane (r.a.) diyor ki: "Resulü Ekrem (s.a.v.)´in yazdırdığı bu mektubu götürüp yastığımın altına koydum ve yattım. Gece yarısı uyanmıştım. Kulağıma şöyle bir korkunç ses geldi: Lat ve Uzza´ya yemin ederim ki bizi yaktın. Bu mektubun sahibi hakkı için bu mektubu kaldır. Senin evine bir daha gelmeyeceğiz." Ebu Dücane (r.a.) diyor ki: "Sabahleyin erkenden kalkıp Resulü Ekrem (s.a.v.)´in arkasında sabah namazı kıldım. Cinlerin feryadını Resulü Ekrem (s.a.v.)´e haber verdim." Resulü Ekrem (s.a.v.) bana şöyle buyurdu: "Ey Ebu Dücane! O mektubu kaldır. Beni hak peygamber olarak gönderen ALLAH´a yemin ederim ki eğer o mektubu kaldırmazsan onlar kıyamete kadar azap içinde kıvranırlar."
ALLAHA SIĞINMAKTAN BAŞKA ÇAREN YOK DEDİM BEN.
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.

Kullanıcı avatarı
delenamo
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

Bana hiç üç harfli gibi falan gelmedi normal kabus görüyorsun bilinçaltının oyunları hep bunlar
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

hep amerikanın oyunları bunlar :D
allahtan yardım iste nas+felak+ayetül kürsi+3 ihlas = maximum protection
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen dokunarakkustururum »

Bilinçaltı uzmanımız konuştu O_O
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
incitr34
Yaşadığınız İl: 17 Çanakkale

Okunmamış mesaj gönderen incitr34 »

:QWD:QWD:QW: ^^^^^^^:WD:Q:D:

Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

ozina yazdı:hep amerikanın oyunları bunlar :D
allahtan yardım iste nas+felak+ayetül kürsi+3 ihlas = maximum protection
Oooo nerelerdeydin gülüm. :AD:A:DASDAS:DAS:D
İMZA
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

Chonch yazdı:Merhaba, hemen konuya giriyorum. Ben uzun zamandır yani bir kaç yıldır aralıklarla rüyamda üç harflileri görüyorum. Genelde insan şeklindeler ama gözleri simsiyah alınlarından burunlarının bitimine kadar gözleri var. Derileri kırmızı sanki yanmış bir insan bedeni gibi. Önce bundan önceki rüyamdan bahsedeyim.
Yukarıda anlattığım şekildeki bir sürü yaratık beni takip ediyor etrafım onlarla doluyor. Ama rüya gibi değildi tamamen bilincim açıktı istediğim gibi hareket edebiliyordum.
Ben başladım orada Allahu Ekber, Euzü besmele saymaya. Onları her dediğimde 1 saniye duraklıyorlar ama sonra yine bana geliyorlardı etraftaki camları kırıp içeri giriyorlardı sonrada uyandım terlememiş tim ama buz kesilmiştim, korkudan kalbim hızla atıyordu. Önceki rüyamda da aynı yaratık ama bunun derisi gri renkliydi karşıma geçmişti öylece duruyordu arada bir kıpırdanıyordu. Nereden bildiğimi bilmiyorum ama onun şeytan olduğuna emindim rüyamda bir şekilde onu biliyordum.
Gelelim şimdiki rüyama : Öncelikle söyleyeyim ben kendimi bildim bileli aynalardan korkarım :D Özellikle de çok yakından dikkatlice bakarken ya da karanlıksa.
Bu rüyamda her yer karanlıktı yatağıma doğru gidiyordum birden istemeden dolabımda ki aynaya baktım ben orada duruyordum gayet normal bir biçimde ama biraz daha ilerledim aynanın önünden çekildim ve birden orada 2-3 kişi göründü yüzlerini görmedim ama bedenlerini görüyordum normal kıyafetler giymişlerdi birde kendimi gördüm havada dümdüz bir şekilde asılı duruyordum çığlık sesleri geliyordu ve bende çığlık atarak uyandım okulumda sınıftaydım çok gerçekçiydi ama buda bir rüya yani rüya içinde rüya görüyordum sınıftaki herkes bana sordu niye çığlık attın diye. Rezil olmuştum ama nedense eski sınıf arkadaşlarımdı sonra öğretmenimin yanına gittim ve o aynalı rüyayı anlattım tam üç harflileri söyleyecekken başka bir yerde uyandım bununla birlikte rüya içinde 3x oldu :D burasını hatırlamıyorum herhalde önemli bir şey yoktu.Gerçek anlamda uyandığım zaman kafama sanki biri çekiç vurmuş gibi ağrıyordu hala daha ağrıyor kafamı kımıldatamıyorum.
Buarada bir rüyamdaha var :D onda tuvaletimi yapıyordum :D ve yukardan simsiyah biçimsiz bir ruh gelip kulağımın dibinde ürkütücü bir çığlık attı bende bağırarak uyandım.

Ne yapmalıyım, Neler oluyor yardım edin ...
Ben korkunc ruyalar gorduyumde "Kelime'i sehadet" getiriyorum,sonra kocaman bir patlamanin ardindan hepsi yok oluyor ve ben uyaniyorum,eyer o ruyada bunu yaparsan iyi olur...bir de suurun yerinde olursa dusuncelerini kontrol etmeye calis...yani ruyani...ama "Kelime'i sehadet" cok faydali...ama bana da oyle seyler oldu ki,bunu soylediyimde daha da olecekmis gibi oluyorum...neyse...konuyu saptirmayalim :D
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808

“Sizden Gelenler” sayfasına dön