Yaptığım Telepati Örnekleri

yaptığım telepati örnekleri, telepati örnekleri, telepatiye örnekler, telepati nasıl yapılır, telepati tekniği, telepati

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Secular
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Kadın

Re: Yaptığım Telepati Örnekleri

Okunmamış mesaj gönderen Secular »

Hmm.. Renk bulmak falan benim ilgi alanım değil :D Daha kapsamlı çalışıyorum .d .. Ama dediğim gibi video beni aşar. Yinede tavsiyen için teşekkürler..

Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

Telepatiyle ilgili video koysan bilene büyük ihtimalle inanmazlar . Önceden konuşma ihtimalin bulunduğundan .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
Secular

Evet zaten bende öyle düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Telepati ile ilgili konularınızı Parapsikoloji.net'in diğer alt forumu olan Telepati.Org'a açmanızı tavsiye ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Secular

Peki teşekkürler :)

DarqLegend
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen DarqLegend »

Helal olsun adam inanmış başarmış.Bizede okumak kalır :D
ufuk4556

Okunmamış mesaj gönderen ufuk4556 »

Olabilir böyle bişey . Beyinlerine sinyal yollayıp onları yönlendirmek gibi .. ama hipnoz değil . Mesela yolda yürüyen bir adam var solda da bir nesne duruyor, o nesneye bakması gerektiği sinyalini gönderiyosun ve adam dönüp bakıyor. Belki şans belki telepati deyin ama . Yaptıgım denemelerde 10 da 7 sinyalleri alıyor ve yapıyorlar. Kendimi övmek icin değil olabiliceğini söylemek icin söylüyorum uzman dr. değilim kendi görüşm :) Arkadaşım sende devam et ve bilgilendir ..
İnanç, görmediğime inanmaktır Bunun mükafatı da inandığımızı görmektir..
Kullanıcı avatarı
Secular

ufuk4556 yazdı:Olabilir böyle bişey . Beyinlerine sinyal yollayıp onları yönlendirmek gibi .. ama hipnoz değil . Mesela yolda yürüyen bir adam var solda da bir nesne duruyor, o nesneye bakması gerektiği sinyalini gönderiyosun ve adam dönüp bakıyor. Belki şans belki telepati deyin ama . Yaptıgım denemelerde 10 da 7 sinyalleri alıyor ve yapıyorlar. Kendimi övmek icin değil olabiliceğini söylemek icin söylüyorum uzman dr. değilim kendi görüşm :) Arkadaşım sende devam et ve bilgilendir ..
Evet ben sana hak veriyorum ve şans olduğunu düşünmüyorum çünkü her defasında da şans olamaz yani ;) ve bunu yapan sadece sen ben değil bir çok kişi var. Görüşüne katılıyorum bu övünmek değil sonuçta burada yaşadıklarımızı, yapabildiğimiz şeyleri birbirimizle paylaşıyoruz yani :) Hatta biz artık arkadaşımla konuşmadan birbirimize bakarakta birbirimizi anlayabiliyoruz.. sonra da ikimizde gülüyoruz :D
Kullanıcı avatarı
starscream936
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen starscream936 »

tam olarak nasıl yapılıyor aranızda bağ olduğunu düşündüğün biri vaar diyelim ee sonra ne yapcak psi-wheel de konsantre olduğun gibi ondada mı konsantre olacan bi anlatır mısınız?
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
Kullanıcı avatarı
Secular

Tabi ki öncelikle konsantre olman gerekli. Ama ondan önce olacağına kesinlikle inanmalısın. Yani, yapamam olmaz saçma falan dememelisin. Çünkü bunları beyne söylediğinde beyin ister istemez başarısız oluyor. Kendini olumlu telkin etmelisin. Aranızda bağ olan birine odaklandıktan sonra onu bir şeye ikna etmek istiyorsan ona, beyninden güzel sözlerle kurulu cümleler aktarmalısın. Eğer odaklanmakta başarılı olabilmişsen o yapmasa bile beyni bu cümleleri alır ama yapıp yapmamak ona kalmış bir şey. Çünkü biz hipnoz etmiyoruz sadece emri beyne yolluyoruz eğer emri almışsa ve yapmak istiyorsa (iradesi güçlü değilse) yaptırabiliyorsun. Bu yüzden karşındaki kişinin ikna olabileceği türden cümleler kurmalısın, püf noktası bu. :) Hatta cümleleri doğru seçebilirsen bağa bile gerek kalmıyor bağ sadece işini daha da kolaylaştırıyor..