Hangi Element???
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Hangi Element???
Beyler Ben Telekinezi ve Levitasyondan Sonra Hangi Elementi Seçeyim???
-
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Re: Hangi Element???
Telekinezi element değildir kinezidir dostum elementler Ateş - Su - Toprak - Hava olarak 4 e ayrılmıştır. Soruna cevap olarak ta elektrokinezi öneririm :) kolay gelsin
Komik hayallere kapılmayın..
- Mgcn
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Kendine göre seçeceksin 4 elemntten birini. Zorluk sıralamaları hava<ateş<su<toprak ateşle su arasında çok fark yok aslında havayı seçersin hemen etkisini görürsün psi wheel çeviremed rüzgar çıkarıp bulu dağıtabilirsin bunlar psi wheel den kolay
Yıkılmadım ayaktayım
- Mgcn
Ama sakın sevmediğin elementi sevme havayı seçeceksen onu her haliyle her şekilde seveceksin mesala yada suyu seçersen suyu sevip suyla yaşayacaksınMgcn yazdı:Kendine göre seçeceksin 4 elemntten birini. Zorluk sıralamaları hava<ateş<su<toprak ateşle su arasında çok fark yok aslında havayı seçersin hemen etkisini görürsün psi wheel çeviremed rüzgar çıkarıp bulu dağıtabilirsin bunlar psi wheel den kolay
Yıkılmadım ayaktayım
hem 4 element ateş su hava toprak diyorsun ama bence elektirik seç diyorsun onuda niye saymıyorsun :)woods31 yazdı:Telekinezi element değildir kinezidir dostum elementler Ateş - Su - Toprak - Hava olarak 4 e ayrılmıştır. Soruna cevap olarak ta elektrokinezi öneririm :) kolay gelsin
bence tahta elementi suyla toprağı karıştır.
şaka bi yana bence hava seç belki çok çok usta olursan hava yardımıyla rüzgar ile uçabilirsin.
mesela birtane peygamber vardı adını hatırlamıyorum Allah(c.c) ona rüzgara hükmetmeyi vermişti oda rüzgar yardımıyla uçuyordu.
yine yanlış yere çekecekler de neyse. rüzgarı yani havayı birazda olsa kontrol etmeye başlarsan ilerde uçabilirsin.
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Elementleri 4 kategoriye sokuyosun ve elektrokinezi diyosun helal olsun valla ... :Dwoods31 yazdı:Telekinezi element değildir kinezidir dostum elementler Ateş - Su - Toprak - Hava olarak 4 e ayrılmıştır. Soruna cevap olarak ta elektrokinezi öneririm :) kolay gelsin
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
İletini görmedim ya senin söledigini yazmıştım da :DUchiha Sasuke yazdı:hem 4 element ateş su hava toprak diyorsun ama bence elektirik seç diyorsun onuda niye saymıyorsun :)woods31 yazdı:Telekinezi element değildir kinezidir dostum elementler Ateş - Su - Toprak - Hava olarak 4 e ayrılmıştır. Soruna cevap olarak ta elektrokinezi öneririm :) kolay gelsin
bence tahta elementi suyla toprağı karıştır.
şaka bi yana bence hava seç belki çok çok usta olursan hava yardımıyla rüzgar ile uçabilirsin.
mesela birtane peygamber vardı adını hatırlamıyorum Allah(c.c) ona rüzgara hükmetmeyi vermişti oda rüzgar yardımıyla uçuyordu.
yine yanlış yere çekecekler de neyse. rüzgarı yani havayı birazda olsa kontrol etmeye başlarsan ilerde uçabilirsin.
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Mgcn
O peygamber hz. Süleyman ayrıca hava yı seçersen çok çabuk sonuç alırsın ama herkes havayı seçio farklı olmak istersen ayrı
Yıkılmadım ayaktayım
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
ben suyu denedim 0 :D ateşi denedim ilk dakkada oldu yani rüzgarsız biyerde ama toprak öle böle deil 000000000000000000000 :D bence ateşten başlayın çünkü ateş telekinezi ilede yönetilio ama bişi yakamıosun ben galiba pyrokinezi ile yaptım :D
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
4 element birbirinden ayrılmaz bir bütündür bunu size kaç kez daha anlatmalıyım hı? neyse ya kendiniz istediğinzi seçin sonra karakter bozukluğu diz boyu oluyor.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
-