Hangi Element???

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
1980kayra
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Hangi Element???

Okunmamış mesaj gönderen 1980kayra »

Beyler Ben Telekinezi ve Levitasyondan Sonra Hangi Elementi Seçeyim???

woods31
Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Re: Hangi Element???

Okunmamış mesaj gönderen woods31 »

Telekinezi element değildir kinezidir dostum elementler Ateş - Su - Toprak - Hava olarak 4 e ayrılmıştır. Soruna cevap olarak ta elektrokinezi öneririm :) kolay gelsin
Komik hayallere kapılmayın..
Kullanıcı avatarı
Mgcn
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ

Okunmamış mesaj gönderen Mgcn »

Kendine göre seçeceksin 4 elemntten birini. Zorluk sıralamaları hava<ateş<su<toprak ateşle su arasında çok fark yok aslında havayı seçersin hemen etkisini görürsün psi wheel çeviremed rüzgar çıkarıp bulu dağıtabilirsin bunlar psi wheel den kolay
Yıkılmadım ayaktayım
Kullanıcı avatarı
Mgcn

Mgcn yazdı:Kendine göre seçeceksin 4 elemntten birini. Zorluk sıralamaları hava<ateş<su<toprak ateşle su arasında çok fark yok aslında havayı seçersin hemen etkisini görürsün psi wheel çeviremed rüzgar çıkarıp bulu dağıtabilirsin bunlar psi wheel den kolay
Ama sakın sevmediğin elementi sevme havayı seçeceksen onu her haliyle her şekilde seveceksin mesala yada suyu seçersen suyu sevip suyla yaşayacaksın
Yıkılmadım ayaktayım
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

woods31 yazdı:Telekinezi element değildir kinezidir dostum elementler Ateş - Su - Toprak - Hava olarak 4 e ayrılmıştır. Soruna cevap olarak ta elektrokinezi öneririm :) kolay gelsin
hem 4 element ateş su hava toprak diyorsun ama bence elektirik seç diyorsun onuda niye saymıyorsun :)

bence tahta elementi suyla toprağı karıştır.

şaka bi yana bence hava seç belki çok çok usta olursan hava yardımıyla rüzgar ile uçabilirsin.
mesela birtane peygamber vardı adını hatırlamıyorum Allah(c.c) ona rüzgara hükmetmeyi vermişti oda rüzgar yardımıyla uçuyordu.
yine yanlış yere çekecekler de neyse. rüzgarı yani havayı birazda olsa kontrol etmeye başlarsan ilerde uçabilirsin.

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

woods31 yazdı:Telekinezi element değildir kinezidir dostum elementler Ateş - Su - Toprak - Hava olarak 4 e ayrılmıştır. Soruna cevap olarak ta elektrokinezi öneririm :) kolay gelsin
Elementleri 4 kategoriye sokuyosun ve elektrokinezi diyosun helal olsun valla ... :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Uchiha Sasuke yazdı:
hem 4 element ateş su hava toprak diyorsun ama bence elektirik seç diyorsun onuda niye saymıyorsun :)

bence tahta elementi suyla toprağı karıştır.

şaka bi yana bence hava seç belki çok çok usta olursan hava yardımıyla rüzgar ile uçabilirsin.
mesela birtane peygamber vardı adını hatırlamıyorum Allah(c.c) ona rüzgara hükmetmeyi vermişti oda rüzgar yardımıyla uçuyordu.
yine yanlış yere çekecekler de neyse. rüzgarı yani havayı birazda olsa kontrol etmeye başlarsan ilerde uçabilirsin.
İletini görmedim ya senin söledigini yazmıştım da :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Mgcn

O peygamber hz. Süleyman ayrıca hava yı seçersen çok çabuk sonuç alırsın ama herkes havayı seçio farklı olmak istersen ayrı
Yıkılmadım ayaktayım
Kullanıcı avatarı
zxc512
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen zxc512 »

ben suyu denedim 0 :D ateşi denedim ilk dakkada oldu yani rüzgarsız biyerde ama toprak öle böle deil 000000000000000000000 :D bence ateşten başlayın çünkü ateş telekinezi ilede yönetilio ama bişi yakamıosun ben galiba pyrokinezi ile yaptım :D
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez :)
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

4 element birbirinden ayrılmaz bir bütündür bunu size kaç kez daha anlatmalıyım hı? neyse ya kendiniz istediğinzi seçin sonra karakter bozukluğu diz boyu oluyor.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...