En basit Psi-Ball yapma tekniği
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: En basit Psi-Ball yapma tekniği
Ben simdi yeni başladım dediğiniz tekniği yapmaya çalıştım ellerim söğüde ellerime baktığımda kabarmıştı ve simdi de yanıyor normal mı ve yapmış oldum mu
- ErTeM
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
psi ballu kolay yapıyorum psi ballı ateşin yanına getirdim ateş dalgalandı filan kinezi yapmak gibi 

Denemek başarmanın yarısıdır...Denedim başardım psi ball yaratıyorum,lucid dream görebiliyorum ve kinezik güçleri biraz yapıyorum...
-
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
ya uğrasıyorum ugrasıyorum enerjiyi hissediyorum ancak dirseklerimin iç kısmında toplanıyor bir sancı yapıyor?
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
psi wheelin içinde denedim döndü elimde soğuma hissettim gözlerimi açınca birden durdu sonra kağıdın ellerinde öpeyim dedim
SALO EYW

- ErTeM
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
ben yapıyorumda şu kinezi olarak yönetme varya elementleri onu yapmak zor ya az çok oluyor oda çok az
Denemek başarmanın yarısıdır...Denedim başardım psi ball yaratıyorum,lucid dream görebiliyorum ve kinezik güçleri biraz yapıyorum...
- AcemiSansi
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Kadın
benim elimede ilk serum yediğim zamnki gibi oluyo ama acısada öldürmez 

BİRGÜN GELECEK BİNA BİLE UÇURUCAM 

-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 8 Artvin
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
merhaba ben psi ball ve telekineziye ilgi duyuyorum ama su psi ball u teknigini kavaraymadım yardımcı olursanız sevinirim
-
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Ben Şimdi Yapıyorum Elim Böle Soğuklaşıyo Falan 5 dk Boyunca Öle Odaklanıyorum.Sonra Sonuçu Görmek İçin Ellerimi Yavaş Yavaş birbirine deydiriyorum ama manyetik alan falan oluşmuyo.
-
- Yeni Kullanıcı
Ben Şimdi Yapıyorum Elim Böle Soğuklaşıyo Falan 5 dk Boyunca Öle Odaklanıyorum.Sonra Sonuçu Görmek İçin Ellerimi Yavaş Yavaş birbirine deydiriyorum ama manyetik alan falan oluşmuyo.
-
- Yeni Kullanıcı

-