Yaptığım Telepati Örnekleri

yaptığım telepati örnekleri, telepati örnekleri, telepatiye örnekler, telepati nasıl yapılır, telepati tekniği, telepati

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
TheSoldier
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Yaptığım Telepati Örnekleri

Okunmamış mesaj gönderen TheSoldier »

Bir türlü becemeredim en basit teknik hangisi burun kaşıma felan tık yok yapmıolar neydwn başliyim
Asla yalnız yürümeyeceksin

lDaywalkerl
Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen lDaywalkerl »

Ben ilk tecrübemi hatırlamıyorum arada sırada oluyordu. Bir şey üzerinde düşünürken biri o konu ile ilgili bana soru soruyordu. Ya da bir şarkıyı aklımdan geçirirken yanımdaki kişi o şarkıyı mırıldanıyor-söylüyordu. Bu şekilde düşünceleri paylaşmanın mümkün olduğunu anlamıştım. Bir süre sonra da bu siteyi buldum ve parapsikoloji adı altındaki tüm konuları incelemeye başladım. İçlerinde en çok ilgimi çeken telepatiydi. Bence telepatide emir vermekten çok fikir aşılıyoruz. Bir düşünce üzerinde yoğunlaştığımızda beyinden yayılan sinyallerde güçleniyor. Hedefte bu sinyalleri yakalıyor ama bunu fark etmiyor. Tıpkı subliminal mesajlar gibi. Direk bilinç altına giden fikirler. Bu fikirlerin kişinin doğru bildiği bir şeyle çakışmaması lazım. Sorgulamadan yapacağı bir şeyler olması lazım. Yani git kendine zarar ver diyemezsiniz(belki ilerideki aşamalarda mümkün olabilir fikirden çok emir vermeye geçildiği zaman. Bilgim yok bu konuda ben de çok yeniyim :) ) Arada sırada sınıfta deniyorum öğretmenlerin akıllı tahtadan yazı yazarken seçeceği renkleri söylüyorum(söylüyorum derken öğretmenin istediğim rengi seçmesi için odaklanıyorum yoksa durugörü gibi bir şey değil önceden tahmin gibi). Arkadaşların arkasına dönmesini, saçlarıyla oynaması gibi şeyleri yapıyorum bazen. Ama senin dediklerin biraz farklı gibi. İletişim kurabilmişsin ki bu harika bir şey. Ve ses olarak mı geliyor yoksa belli olmayan bir şey mi? (ses,görüntü,fikir) bunları merak ediyorum. Ben bu zamana kadar denemelerimde birinin fikirlerini duymak değil de onlara bir şeyler yaptırmaya, düşüncelerine etki etmeye çalıştım. Birinin düşüncelerini duymak için ne gibi bir çalışma yapmalıyım? Yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Secular
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Secular »

TheSoldier yazdı:Bir türlü becemeredim en basit teknik hangisi burun kaşıma felan tık yok yapmıolar neydwn başliyim
Önce yeteneğini keşfetmelisin. Alıcı yada verici olup olmadığını. İnternetteki testleri araştır. Yeteneğini keşfet. Hangisinde daha iyiysen ona odaklan ve denemelere başla. Hemen yaptıramazsın zaten ;)
Kullanıcı avatarı
Secular
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Secular »

lDaywalkerl yazdı:Ben ilk tecrübemi hatırlamıyorum arada sırada oluyordu. Bir şey üzerinde düşünürken biri o konu ile ilgili bana soru soruyordu. Ya da bir şarkıyı aklımdan geçirirken yanımdaki kişi o şarkıyı mırıldanıyor-söylüyordu. Bu şekilde düşünceleri paylaşmanın mümkün olduğunu anlamıştım. Bir süre sonra da bu siteyi buldum ve parapsikoloji adı altındaki tüm konuları incelemeye başladım. İçlerinde en çok ilgimi çeken telepatiydi. Bence telepatide emir vermekten çok fikir aşılıyoruz. Bir düşünce üzerinde yoğunlaştığımızda beyinden yayılan sinyallerde güçleniyor. Hedefte bu sinyalleri yakalıyor ama bunu fark etmiyor. Tıpkı subliminal mesajlar gibi. Direk bilinç altına giden fikirler. Bu fikirlerin kişinin doğru bildiği bir şeyle çakışmaması lazım. Sorgulamadan yapacağı bir şeyler olması lazım. Yani git kendine zarar ver diyemezsiniz(belki ilerideki aşamalarda mümkün olabilir fikirden çok emir vermeye geçildiği zaman. Bilgim yok bu konuda ben de çok yeniyim :) ) Arada sırada sınıfta deniyorum öğretmenlerin akıllı tahtadan yazı yazarken seçeceği renkleri söylüyorum(söylüyorum derken öğretmenin istediğim rengi seçmesi için odaklanıyorum yoksa durugörü gibi bir şey değil önceden tahmin gibi). Arkadaşların arkasına dönmesini, saçlarıyla oynaması gibi şeyleri yapıyorum bazen. Ama senin dediklerin biraz farklı gibi. İletişim kurabilmişsin ki bu harika bir şey. Ve ses olarak mı geliyor yoksa belli olmayan bir şey mi? (ses,görüntü,fikir) bunları merak ediyorum. Ben bu zamana kadar denemelerimde birinin fikirlerini duymak değil de onlara bir şeyler yaptırmaya, düşüncelerine etki etmeye çalıştım. Birinin düşüncelerini duymak için ne gibi bir çalışma yapmalıyım? Yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Zener kartlarıyla bir deneme yap. (İnternette testlerine ulaşabilirsin. Sana uygun olanını kendin seçmelesin.) Partnerinle birlikte yaptığın deneme sonuçlarını burada paylaş. Ona göre bende sana yardımcı olayım. Alıcı mı verici mi olduğun çok önemli..
Kullanıcı avatarı
WolfBane
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen WolfBane »

Mesela bi kızın veya bir erkeğin telepati ile aklını çelebilirsiniz. Kendinizi sevdirebilirsiniz. Ama asla gerçekten aşık edemezsiniz. Çünkü kalpler Allah'ın elindedir. Telepatininde sınırları vardır
Bazen inanmak yetmiyor...

Kullanıcı avatarı
starscream936
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen starscream936 »

sadece telepatinin değil insan için herşeyin bir sınırı vardır kendini sınırsız gibi görmek şirke girer gücü sınırsız olan bir tek ALLAH'tır
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
Kullanıcı avatarı
TheSoldier

starscream936 yazdı:sadece telepatinin değil insan için herşeyin bir sınırı vardır kendini sınırsız gibi görmek şirke girer gücü sınırsız olan bir tek ALLAH'tır
Şirki felan karıştıracak bir aınır yok Allah "Ben sizn kaderinizi elinize verdim"demiştir burdanda anlaşılacağı gibi isteyen istediği konuda istediğini yapıp ilerleyebilir zaten yaşadığımız yıl sayısına bakınca yapacaklarımız sınırsızmış gibi geliyor hayatının geri kalanını ormanda tk çalışsan anca bina felan yıkarsın (oda zor tabi) böyle düşününce sınırsızı kendimize göre sınırsız anlayabiliriz tabiki haşa Allah olamayız ancak insan isteyince yapamayacağı şey yoktur(hemen hemen)
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Küçük bir detaya açıklık getirmek istiyorum.200 yıl boyunca ormanda telekinezi çalışsa bile bir insan bina felan yıkamaz.Sonra bina yıkmak istiyorum diyenler olmasın diye söylemek istedim. :)
Kullanıcı avatarı
TheSoldier

UsTr yazdı:Küçük bir detaya açıklık getirmek istiyorum.200 yıl boyunca ormanda telekinezi çalışsa bile bir insan bina felan yıkamaz.Sonra bina yıkmak istiyorum diyenler olmasın diye söylemek istedim. :)
:) abartı olsun diye söyledim
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

orman ve telekinezi ne alaka abi nedir bu ormana gitme hevesi :D ilk çağ insanları psişikmiydi Allahım ya :D Ormanın şöyle bir katkısı olur temiz hava ve huzurlu bir beyin. bu sadece enerjini arttırır ruhsal sağlığını düzenler telekinetik hiçbir yeteneğini arttırmaz
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...