Ohoooo sende yani bi telepati bi durusezi bi psikometri böyle bir yere varamazsınki bir şeyin üstünde ilerlemen lazım yani...
(Bu arada forumda psikometri ile ilgilenen biri oldugunu sanmıyorum)
Bana noluyor bi bakar mısınız?
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Bana noluyor bi bakar mısınız?
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
hahahahahaharolex yazdı:Tamamen rastlantı olduğunu bilemezsin. Bu hepsi için geçerli.ozina yazdı:babanın eve erken gitmesi ve kız arkadaşını görmen tamamen rastlantı ama diğerleri değil.
pixies forever <3<3
- rolex
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
O kadar emin olamazsın demek istedim. Komik bir şey mi varozina yazdı:hahahahahaharolex yazdı:Tamamen rastlantı olduğunu bilemezsin. Bu hepsi için geçerli.ozina yazdı:babanın eve erken gitmesi ve kız arkadaşını görmen tamamen rastlantı ama diğerleri değil.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
beyler bana yardım edin lütfen ben 16 yaşında benim yaşadıklarımı sizde yaşıyonuzmu bilmiyorum ama ben bu olayların telepati ve benzeri yani düşünce gücüyle olduğuna inanıyorum neyse olaylara geçim.Şimdi ben bir şeyi çok istersem o olay yada obje olabiliyor mesela benim flash belleğim kaybolmuştu 3-4 ay sonra bilgisayarın yanında buldum bu olay çok şaşırttı be bunun gibi onlarca olay var başka bir olaya geçim ben uzanıyodum yatakta pencereyiı açmak istedim fakat açmadım tembellikten sonra televizyona daldım ve pencereye baktığımda pencere açılmıştı yani isteyince oluyo gibi bu olaylaar bazıları mesela ben ylda giderken arabaların nere gideceğini ne zaman döneceğini biliyorum yani buna arkadaşlarda şaşırıyo olda giderken mesela diyorum araba gelcek yana çekil o sırada arabaların nere gideceğini biliyorum sonra ben bu telekenize olaylarını duydum acaba bendekiler o mu bilmiyorum sizden yardım almak istiyorum tabii b olayların yarısı denebilir ben en güncel olayları anlatıım lütfen yardınm edin :)
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Bana noluyo bi anlatırmısınız.Ben 16 yaşındayım benim başımdan geçen olaylar telekenize,telepati ve bunun gibbi birçok dalla ilgisi varmı yada bunlar tesadüfmü anlatırmısınız.Ben çok önceden beri değişik olaylar şyaşıyorum ama bunların hepsini tesadüf diye bırakıyorum ama sonra forumları gördükten sonra ben bu olayları sizle paylaşmak istedim neyse ben olaylara geçim sizde bana bunun tesadüfmü olduğunu anlatırsınız.Ben bundan 3-4 ay önce flash belleğimi kaybetmiştim ve onu bulmak için uğrştım ama en sonunda bulamadım aradan işte 3-4 ay geçtikten sonra bana lazım olduğumiçin flash belleğimin olmasını istedim ve bir gün ben oturuyoken masanın üstünde gördüm ve hayret ettim 4 aydır kaybolan nesne nasıl olrda orda durur ve kimseninde oraya koyduğu yoktu başka olaylara geçersem mesela ben pencereyi açmak istedim ama açmadım ama sonra televizyona daldım izlerken bi baktım pencere açılmış yani bu olaylarda bir şeyi istedikten sonra tabi bunlar objeler bunlar isteğim yönümde karşıma çıkıyo tabi bu olaylar bazıları bunun gibi olaylar çok var ben size en güncel ve en basitini anlattım siz bana yardımcı olduktan sonra daha anlatmaya devam etcem benim olayım tesadüfmü yoksa bu dallarla ilişkisi varmı.Teşekkürler :)
-