Merhabalar Ben Yeni Bir Üyenizim

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
fabyanenst
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Merhabalar Ben Yeni Bir Üyenizim

Okunmamış mesaj gönderen fabyanenst »

Merhabalar direk konuya giriyorum ilk olarak ismim berkin bu fox ekranlarında sana bir sır verecegim Dizisinden pek etkilenmistim neyse elektirik falan ordada geciyordu neyse yarını intarnette dolasırken insanların özel gücü olabilir mi diye arastırma yaptım :) etkilendikya tabi napalım sonra ordan telekinezi yapma die şeyler cıktı arastırdım baya okudum birkac site okudum videolar defalarca izledim defalarca okudum ve nasıl yapılacagı hakkında bilgim var arakdaslarda zaten fox tv o dizi telekinezi nin yapıldıgı hakkında görüsleri falan söylediler tabi beni bi heycan tuttu falan hemen büyük ise kalkıstım bilye oynatma vs tabi sonuc alamadım video izlerken altta iletisime gecin die bisi vardı o kisi yapmıs ben görüstüm dedi yatarken geceleyin üstüne elektirik enerjisi aktıgını düsün basından assagı 3 gün öyle yat dedi suanda ilk günüm benim dedigini yapıcam suanda whell kagıdını yapmaya calısıyorum ilk olarak denicem sizlerle tanısmaktan memnun kalırım tabi profesyoneller vardır icimizde mesela bi arkadas defter kagıdını cevirebiliyomus vs düsünsenize okulda sınıfta veya herhangi bi yerde arkadasınızın defterini veya sayfasını değiştireceksiniz :) aklıma okadar heycanlıyımki suan tabiki bunları yapmam cok zaman gerektiricek olsun hergün bu forumda olup yapıcam sizlerin değerli yorumlarını okuyacagım . mesela düsünüyorumda cok cok gelissek sandalye falan hareket ettirip kaldırabilirmiyiz die yapan varmı _?? :) neyse böylece tanısma fastlını bitiriyorum bende suan da pse whell i yapıcam ve ilk denemelerime baslıyacagım saygılar iyi Telekineziler :)

Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Re: Merhabalar Ben Yeni Bir Üyenizim

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Kardeşim hoşgeldin sitemize.Her konuda sana yardımcı olacağız burada
fabyanenst

Merhaba Ben Suan Tam düzgün yapamadım psi whell yamuk falan oldu ama seyin üzerinde duruyo ve dönüyo ancak ben ellerimi yanına koyuyorum ve icimden dönmesini istiyorumve döncegini görüyorum hayal ediyorum yani ama herhangi birşey olmuyo rüzgar vuruyodu bende suan tabak koydum üstüne saydam bi tabak ile kapttım her hangi bi hava almıyo üflesem bile ne ypmam gerek ?
Kullanıcı avatarı
NotAfraid
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen NotAfraid »

fabyanenst yazdı:Merhaba Ben Suan Tam düzgün yapamadım psi whell yamuk falan oldu ama seyin üzerinde duruyo ve dönüyo ancak ben ellerimi yanına koyuyorum ve icimden dönmesini istiyorumve döncegini görüyorum hayal ediyorum yani ama herhangi birşey olmuyo rüzgar vuruyodu bende suan tabak koydum üstüne saydam bi tabak ile kapttım her hangi bi hava almıyo üflesem bile ne ypmam gerek ?
üstünü kapatırsan zor olur aslında zor değil bence inancımızla alakalı yoksa o camın etkisi yok çünkü ben farketmeden psi Wheel yaparken önünde cam varmış farketmeden çevirdim döndü sonra camı kaldırınca durdu 2 haftadır felan çalışıyorum kapta dönüyor artık ama en önemlisi inanç teknik felan hikaye bak ve dön de o kadar ben günde 2 saat civarı çalıyorum ama 1 i kapak sende çalışırsan kesinlikle başarabileceğine inanıyorum
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
fabyanenst

Vlla her hangi bi sonuc alamadım insallah gelecek günlerde alırım peki su psiball meselesi nedir herke zdio ısıgı televiyonu falan kapatailir nesnelere atarak hareket ettirebilirsiniz bana ilkten sacma geldi inanayım dedim gerçekten inandım olacagına dediklerini harfiyen yaptım attım ama ne televizyon kapandı herhangi birşey oldu biraz sacma gelmeye basladı tabi inasn yapamayınca sacma gelir ama insallah yapabilirim yardm edebilşrmsn yada edkce varmı ??

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Psi ball fırlatılabilir bana kalırsa.Söylediğin şeyler olabilir ama zaman ve azimli çalışman lazım.
Kullanıcı avatarı
NotAfraid
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen NotAfraid »

zaten ilk günden yada hemen sonuç alacaksın diye bir şey yok psi Wheel i çevirmen günde 2 saat çalışmayla 1 saat kapak 1 saatde psi Wheel 1 haftaya büyük ihtimalle başarırsın (kapsız) psi Wheel i başardıktan sonrada 1-2 hafta iyice ustalaşıp kapta psi wheel yapmaya başlasan sonra gerisi gelir zatn bence aynı şekil 2 saat çalışmaya devam edersin 1 saat kapak yarım saat cisim oynatma yarım saat psi Wheel tabi 2 saat çalışmak kolay değil 1 saat kapak çalışması zaten felaket ama alışıyor insan bir süre sonra bugün pinpon topunu hareket ettirdim çok az daha 2-3 hafta oldu ama çok çalışıyorum sende başarabilirsin
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
Uchiha Sasuke

NotAfraid yazdı:zaten ilk günden yada hemen sonuç alacaksın diye bir şey yok psi Wheel i çevirmen günde 2 saat çalışmayla 1 saat kapak 1 saatde psi Wheel 1 haftaya büyük ihtimalle başarırsın (kapsız) psi Wheel i başardıktan sonrada 1-2 hafta iyice ustalaşıp kapta psi wheel yapmaya başlasan sonra gerisi gelir zatn bence aynı şekil 2 saat çalışmaya devam edersin 1 saat kapak yarım saat cisim oynatma yarım saat psi Wheel tabi 2 saat çalışmak kolay değil 1 saat kapak çalışması zaten felaket ama alışıyor insan bir süre sonra bugün pinpon topunu hareket ettirdim çok az daha 2-3 hafta oldu ama çok çalışıyorum sende başarabilirsin
Ben ilk günden kaşık bükmüştüm,sonra psi wheel çevirmiştim ki hergün çevirebiliyordum fıldır fıldır ama bıraktım :(
Birde şu psi ball olayı fırlatılamaz diyenler var hatta psi ball yok diyenler var varmı yokmu bilmem ama ben elimin arasında enerji yoğunluğu hissediyorum eğer adam tepesindeki lambaya etki edebiliyorsa demekki enerji lambaya kadar gitmiş yoksa sönmezdi.Demekki psi ball da gider hertarafa :D
Durmak yok çalışın :)
fabyanenst

evet durmak yok insallah basarılı bir yere gelirim ancak ben sadece psi wheel calısması yapıyorum kapak vs yapmıyorum
Uchiha Sasuke

fabyanenst yazdı:evet durmak yok insallah basarılı bir yere gelirim ancak ben sadece psi wheel calısması yapıyorum kapak vs yapmıyorum
sadece psi wheel olmaz.olurda geç ilerlersin