Önemli Sorular

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
levitasyon_ustası
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Önemli Sorular

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_ustası »

Bismillahirrahmanirrahiym
Evet arkadaşlar geldik ikinci konuya.Sitede ve çevremde görüyorum ki Telekinezi veyahut diger psişik deneyimlerle ilgili bilgilere
çok ihtiyaç var.İnşaAllah sizlere yardım etmeye çalışacağım Allahın izniyle ;

Soru ; Beynimizin Konsantrasyon derecesi nedir ?
Cevap : Yüce Allah beyni öyle bir yaratmıştır ki sınırı görülmüyor.Nasıl yani ? şimdi diyelim ki siz bir odadasınız ve telekinezi veyahut diğer psişik deneyim yapıyorsunuz.Bulunduğunuz oda içinde -aynı anda- 40 tane davulcu yüksek sesle davul çalsa 40 tane gitarcı da yine yüksek sesle gitar çalsa siz Telekinezi'ye veyahut diğer psişik deneyime odaklandıysanız odadaki seslere değil rahatsız olmak duymazsınız bile.Çünkü beynimiz o odadaki seslere aldırış bile etmiyor.Bundan sonra odada veya dışarıdaki
en ufak bir sese bile dikkatimiz dağılmasın.Çünkü siz odaklandıysanız dikkatiniz hiçbir şekilde dağılmaz !!.Beyninizi tanıyın...

Soru ; Peki Mentalizm 'de sınır nedir ?
Cevap : Sınır sizsiniz arkadaşlar.Sınırınızı belirlerseniz o sınırı aşmanız zor olur.Aman ben bir kaşık büksem veyahut psi-whell döndürsem yeter vb. gibi cümleler insanı tembelliğe ittiği gibi o kişi çok ta gelişemez.Bunun için kendinize büyük bir hedef koyun.Nasıl yani ? Şöyle ; levitasyon yaparak kendimi çok kolay bir şekilde uçuracağım .Etrafımdaki nesnelere dokunmadan havaya kaldıracağım vb. gibi . Aklından şöyle bir soru geçebilir Aman kim uçmuşta ben uçacağım vb. gibi derseniz Allahın mükemmel bir yaratısı olan beyninizi tanımanızı öneririm.Beyniniz degil kendinizi uçurmak -aynı anda- kendinizle beraber 40 kişiyi rahatça uçurabilecek düzeyde .Tek sorun sadece siz onu kullanmasını ve geliştirmesini bilmiyorsunuz.Taşı delen suyun şiddeti değil sürekliliğidir.Onun için her gün düzenli bir şekilde çalışmanız lazımdır.Siz düzenli çalışırsanız beyniniz bunun karşılığını fazlasıyla verecektir.Sınırı olmayan bir mükemmel beynimiz var Allaha şükür.

Soru; Peki Çalışma sistemim nasıl olmalıdır ?
Cevap: Bu sorunun cevabı Telekinezi Tekniklerinden Çalışma Rehberinde ayrıntılı olarak vardır

Soru; Peki nesneleri hareket ettirmek için ne yapmalıyım ?
Cevap: İlk önce her gün düzenli olarak çalışmanız lazımdır.Hareket ettireceğiniz bir nesne mesela kalem diyelim. Kalemin Hareket etmesini isteyiniz.Hayalinizde canlandırın.Hareket etmesini isterken hiç bir şey düşünmeyin.Sadece çok istediğiniz o harekete odaklanın!!!.Sıfır düşünce Modunda olmalısın.İşte hareket etti !!

Soru; Peki bende başarabilirmiyim ?
Cevap: Sizlerde bir beyin olduğuna göre kesinlikle evet...
Sadece her gün düzenli olarak çalışmanız lazımdır.Önemli olan inançlı, azimli, sabırlı ve daima pozitif düşünen biri olmalısın. İçindeki yeteneklerin farkına var.Onları açığa çıkar !!. Sen bu değilsin aslında. Sen bir mentalistsin. Ama inanmayıp düzenli çalışmadığın için bu durumdasın.Oysa ne çok şeyler yapabilirsin.Şöyle bir düşün !! İçinde bu kadar mükemmel yetenekler varken kullanmıyorsun . Aklını başına al !!...

Arkadaşlar sormak istediğiniz herhangi bir soru varsa bu konu altında sorabilirsiniz...
--Kadir Bilgin--
Selametle :)
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )

geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Re: Önemli Sorular

Okunmamış mesaj gönderen geller »

çok teşekkürler.gerekli bir yazı.bize uygulamak kalır sadece.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Teşekkürler.Soru-Cevap güzel olmuş.Geller'in dediği gibi kalan uygulamak
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
Kullanıcı avatarı
YouNeverKnow
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen YouNeverKnow »

Tesekkurler Kadir Bilgin onceki konunu okuduktan sonra uyguladım ve basarılı olma yolunda ilk adımımı attım. Aslında 1 senedir arastırma ve calısma yaptıgımı sanıyordum ama yanılmısım. Telekinezi calısma programı adlı konunu begendim ve uyguladım tekrar tesekkur ederim saygılar...
levitasyon_ustası

Kardeşlerim sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana .İstediğiniz soru varsa çekinmeden sorabilirsiniz .Gördüğüm anda hemen cevaplarım insaAllah.Sizden isteğim Telekinezi veyahut diğer psişik deneyimlere önem vermeniz lazımdır .Onları önemsiz görmeyin!! 24 saatten sadece 2-3 saatini düzenli olarak yaptığınız Telekinezi veyahut diğer psişik deneyimlere ayırın.İnanın bu çalışmalarınıza ileride az çalışmışım diyeceksiniz.Geliştikçe artık daha fazla çalışma isteği gelecek. Çok güçlü bir motivasyonunuz olacak .Yaptığınız işi çok severseniz önünüze hangi engel çıkarsa çıksın sizi durduramayacak.Gelişim sizin elinizde !!. İnan ve zafere yakınlaş !!.Bu günkü profesyonel dediğimiz mentalistler (Enis Talas ,Aref vb. gibi ) daha bu işin başlangıç noktasındadır.Beyniniz sizin mükemmel ötesi yaratılmış bir yardımcınızdır.Beyninizi hafife almayın!!. Beyninizle ne çok imkansız görünen şeyleri Başarabilirsiniz !!.Onunla imkansız gibi gördüğün şeyler sana aslında çok basit ve normal bir olay gelecek. Bu kadar çalışmalarınızın size çok faydalı olduğunu göreceksiniz ve geliştikçe bu Telekineziye veyahut diğer psişik deneyimlerin sürelerini kendiniz arttırmak isteyeceksiniz.Güç ve Motivasyon içinizde !!
Allaha emanet olun .
Selametle :)
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )

levitasyon_ustası

Arkadaşlar yazmayı unutmuşum.
Alıntı Değildir !!
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Duvardan geçeceğime inanan kişileri görmek çok güzel :D
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

inanmayan var mı ki?
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

geller yazdı:inanmayan var mı ki?
Ben...
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

UsTr yazdı:
geller yazdı:inanmayan var mı ki?
Ben...
İnanmak veya inanmamak size bağlıdır.Şu an yapabilen var mı bilmiyorum.Ama bu olamayacağı anlamına gelmez.Ha yapın da görelim dersen daha o kadar gelişmedik diyebilirim.Bunun olup olamayacağı da molekeüllerin ayrışması betonun yapısı ordaki atom ve elektron hareketleri vb işte tespitiyle açıklanabilir.Buna yok diyenlerin önce gidip bunlar üzerin de araştırma yapması ayrışma olup olmadığı incelemesi gerekir
Ne zaman şah desem herşey mat olur!