gerçekler neler yardım edin !!! Chi enerjisi gerçek mi?

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
pijey
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Re: gerçekler neler yardım edin !!! Chi enerjisi gerçek mi?

Okunmamış mesaj gönderen pijey »

fotino yazdı:Bir şey değil ama Diyarbakır'da hiçbir uzman olduğunu sanmıyorum.
diyarbakır müftüsünü ara.olmadı başka bi yerin müftüsünü ara :D birde alo fetva hattı diye bi yer var ama oda müftülük tabiki fakat neresinin onu bilmiyorum.numaraları int den bulabilrsin.ben aricam da üşeniyom ya :D ararsam müftünün cevabını aynen koycam foruma (ki aricam zaten allah izin verirse)
kulaklar olabildiğine doygun, gözler olabildiğine aç.dünya islama ,islam temsile muhtaç...

cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

pijey yazdı:
diyarbakır müftüsünü ara.olmadı başka bi yerin müftüsünü ara :D birde alo fetva hattı diye bi yer var ama oda müftülük tabiki fakat neresinin onu bilmiyorum.numaraları int den bulabilrsin.ben aricam da üşeniyom ya :D ararsam müftünün cevabını aynen koycam foruma (ki aricam zaten allah izin verirse)
Koyarsan büyük sevaba girersin hem de herkes faydalanmış olur dostum...
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

pijey yazdı:
Chi enerjsini sormak için arayacaksan bence hiçbir bilgi veremezler çünkü chi enerjisini çoğu bilmiyor.Zaten gösterdiğim ayetlere bakarsan İslam'da da açıkça geçtiğini görürsün ve cehaletin dediği gibi önemli olan niyet ve bu yeteneklerini geliştirince bunların kendimizdeki bir güçten dolayı değil Allah'ın kudreti ile olduğunu unutmamak.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

Ayrıca unutmadan söyliyeyim daha yeni aklıma geldi chi enerjisinin İslam'daki karşılığı ruhtur.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
T.KStyle

Okunmamış mesaj gönderen T.KStyle »

bu arada doğuda olan arkadaşlar üzülmesin benim gibi :) ama tam doğu olmasın oralar tam mahrumiyet :D böyle van ağrı felan . Doğuda mentalizm büyücülük gibi inançlar daha yaygındır arkadaşlar böyle yaşadığınız köyün yada şehrin dervişi felan varsa görüşün bi onla ne ayak bişeler biliomu yoksa amele grubumu :D

Kullanıcı avatarı
kleo26
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen kleo26 »

chi enerjisi doğada bulunan saf enerjidir doğa dışında kontrol edilmesi neredeyse imkansızdır eğer çok çalışırsanız ve gerçekten istiyorsanız
Çalışmalarınızı doğada yapmanız önerilir
Don't play games it'll be dangerous if you f me over
Cause if I get burnt, I'ma show ya what it's like to hurt
Cause I've been treated like dirt befo' ya
And love is "evol", spell it backwards, I'll show ya
mersida
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 42 Konya

Okunmamış mesaj gönderen mersida »

Chi enerjisinin varlığı Nat Geo Wild de bir programda ispatlandı, adamın boğazına mızrak dayıyorlar, adam mızrağa yaslanıo mızrak kıvrılıyor, sırtına saatte 220 km lik hızla sopa ile vuruyorlar, ve 150 kg baskı uygulanıyor adamın gırtlagı delinmiyor, ayrıca gırtlak vucuttaki en korumasız yerlerden biri..
yekta90
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen yekta90 »

ilk bende inanmadım her yerde yazınca inanmaya başladım ama kulanamıyorum
Tkinesier

Okunmamış mesaj gönderen Tkinesier »

Selamun Aleykum Kardesim Sana imdi deneyimci olarak aciklayayim Chi gucu vardir cunku enerjisini hissedebiliyorum ama Chi enerjisi cok ugraslar sonucu oldugu icin pek tercih etmiyom meditasyon yaptikran sonra Chi enerjiside kuvvetleniyor saten

Cakralara gelelim ben bazi cakralari hissediyom elinizi gozunuzu hissetmek gibi ama o organin icinde hissetmek cakra ve chiler gercektir ama insanlar isin dozunu artirip yok cakralarla Superman olursun yok onu bunu yaparsin arkasi gercege dayanmayan sozler soyleyip insanlari kandiriyorlar

Bir psisik deneyimci olarak: cakralar her bir organa karsilik gelir cakralar o organlardan gelen gucun Halidir
(Bosa hayati organlarda degil cakralar)

Her cakralari hissedip kullandim tac cakrasini kullandiginizda dejavu oluyor yani telepatiye daha yatkin olmaniz gibi chi ve cakralar zor kullanilir benim baya bi ayimi aldi

Chi kullanimi zordur herkese onerim meditasyondur ama kendi yeni meditasyon teknigimi yaptigim icin normal meditasypn yapan insandan 2 kat daha hizli ilerliyom

Meditasyon yaptiktan sonra tum gucleriniz uyaniyor saten bosa imaj v.s calismasi yapmayib ilk once meditasyon kolay yolada kacmayin cunku kolay yol sadece sizin onunuzu kisar aslinda kolay yolu secenlerde tek tek elenmislerdir

Ayrica suanki insan yapimiz cok fazla onem vermekte bu dunyaya ruhani guc meselesi para cikar v.s meseleso degil tamamen ruh meselesidir

Cakra ve chi enerjileri heryerde bulunur telekinezi yaparken arac kaldirma suda yurume v.s KESİNLİKLE Yapilamicak birsey degildir altini siddetle ciziyorum

Cunku 20yil calisan bir insan rahatlikla arabayi kaldirmakla kalmaz ucar suanki insan yapisi sadece 1 hafta suruyor o da ortalama sonra pes ediyor beyler yalanmiyim?

Adam 2 hafta calisiyor olmadi diyor basiyor gidiyor diger insanlarda koyun gibi onu takip ediyor sonra neymis efendim Telekinezi yok

Lan bilim adamlari Kabul etti sen kimsin lan gavat
Diyecen aslinda

Suan teknolojilerin cogunlugu telekinezi-parapsikolojiden gelmektedir
Ayrica bi ark ezber yapmis susn yorumunda chi enerjisi dogada kullanilabilir demis

Chi enerjisi heryerde vardir sirf dogada degil ama saf enerjisi dogada bulunur Genede chi enerjisi zor yapildigindan insanlar tarafinda inanilmamakta cakralarda ole ayrica chi enerjisini heryerde kontrol edersin chi enerjisi saten depolanmiyormu kardesim -_-

Bide beyler son bi kac aydir telekinezi testi yapiyom atmokinezidir v.s turkiyenin heryerde yapiyom ama Telekinezim gec suruyor bazilri terrakinezi v.s tesaduf degil ust uste 20 kezmi ayni sey olur?

O yuzden dikkatli olun kullanicaklarim degisiyor ama firtina cikabilir kullanicaklarim genellikle: Atmokinezi, pyrokinezi, hidrokinezi, aerokinezi, terrakinezi, psikokinezi, cryokinezi, termokinezi v.b

Yaptiklarim tek tek duzeltilecektir o yuzden turkiyeye zarar vermiyecem sadece denemedir baska ulkelerde gozlemlemeyecegim icin yapmaktayim sadece uyardim cunku en son hava durumu gunesi gosteriyordu yagmurlu yaptim :D
Ona gore onleminizi alin cunku siradan hava olayidir onumuzdeki zamanlarda yapcam ayrica 4 kineziyi kullanarak aynanda deprem v.s durdurdum depremler yakinda durdurulacaktir
Fakat arada sirada olabilir terrakinezide denicem ama bu depremler ufak olacaktir oldurucek kadar yapmamaya caliscam Onumuzdeki aylarda terrakineziyi cok fazla kullanmiyip diger kinezileri yapcam aynanda bu sadece testtir ve uyari yazisidir