Bu bir telepati midir?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Bu bir telepati midir?
Cevaplarınız için teşekkürler.
En son various tarafından 08 Kas, 12:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Bu bir telepati midir?
Öncelikle hoşgeldin diyerek söze gireyim.Eğer yapılmasını istediğin şeyleri o kişi uygulamışsa sen farkında olmadan telepatik bir bağ kurmuş olabilirsin.Bununla ilgili geniş bilgiye https://telepati.org/ sayfamızdan bakabilirsin.Chi konusuna gelince cevabım evet.Arama motorlarında dokunmadan dövüş teknikleriyle ilgili birçok videoya ulaşabilirsin.Sitemizde de Chi Eğitimenlerinde olan Fenomen'in videosunuda izleyebilirsin videoyu ekliyorum umarım sorularına cevap olur
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yeni Kullanıcı
Gerçekten ilgin bir şeymiş bu chi tekniği. Geliştirmeye çalışacağım. Cevabınız için teşekkürler o halde ben o sayfada soracağım sorumu.
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Rica ederim bir de şu telepati tekniğine bakabilirsiniz https://telepati.org/telepati-teknikleri ... i-t27.html
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Gerçekten bunu yapa biliyorsan her kesten daha güçlü bir telepatik güce sahipsin.peki olayları tahmin ede biliyor musun?
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yeni Kullanıcı
TriGonoMetri yazdı:Rica ederim bir de şu telepati tekniğine bakabilirsiniz https://telepati.org/telepati-teknikleri ... i-t27.html
siz söyledikten sonre telepati.com a baktım bunu gördüm ben de. benim bilinçsizce yaptığım şeyle burada anlatılan arasında benzer noktalar var. ama bu da değişik bir şey deneyeceğim.
-
- Yeni Kullanıcı
geller yazdı:Gerçekten bunu yapa biliyorsan her kesten daha güçlü bir telepatik güce sahipsin.peki olayları tahmin ede biliyor musun?
Açıkcası bunların hepsinin tesadüf eseri olaylar olduğunu düşünüyordum ama çok olunca bir izahı olmalı dedim. Adının telepati olduğunu bile bilmiyordum. Olayları tahmin etmekten tam olarak kastınız ne anlamadım? Eğer bir işe başlarken sonunu görmek gibiyse bunu çıkarım yapmama bağlıyorum. Ama mesela sevdiğim birine bir şey olduğunda, üzülüğünde içim o kadar daralıyor ki. En mutlu zamanım bile olsa birden kötü oluyorum ve biraz aradan sonra sevdiğim birine bir şey olduğunu öğreniyorum. Eğer bu olayı tahmin etmekten kastınız buysa bunu yapabiliyorum.
-
mesela bir şarkı geliyor aklına,hemen televizyonda oluyor,bunun gibi 100 lerce şey
ben eskiden bunu odaklanıp bir şey istedigimde oluyor zannediyordum,megerse telepatiymiş.şimdi geliştiriyorum.
ben eskiden bunu odaklanıp bir şey istedigimde oluyor zannediyordum,megerse telepatiymiş.şimdi geliştiriyorum.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
bu arada sen de kovasın kesin olarak benim gibi yeteneklisin bu konuda
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-